My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Dzieć dzisiaj z mężem do teściów wybywa
więc mam luuuz
Lilli weź, weź....ja jak jechałam do Włoch to wszystkie swoje medyczne dokumenty wzięłam....Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:a ja wczoraj dałam małżowi testy ciążowe i kazałam schowac hehehe oj ukrył je nie wiem gdzie i nie wiem jak głeboko
ważne zebym ich przed czasem nie znalazła
-
Biedroneczka83 wrote:a powiedz ja mam filmiki z kamer prywatnych jak bym chciał to zgrac stworzć coś całego np z fotkami jakiś taki film ile by cus takiego kosztowało
my czegos takiego nie robimy,ale ogólnie zgranie filmików kosztuje ok.30-35zł/godz filmu....wiec chyba średnio się opłaca -
Czarnula87 wrote:HAaaaaaaa!!!!!!! Zadzwoniła personalna z pracy że za dużo osób dzisiaj mają i czy nie chcę wolnego
hehehe
więc laba dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 09:42
-
Hej kochane a ja z samego rana sie dobiłam ..zadzwonili z Łodzi i powiedzieli ze na konsultacje trzeba rzyjechac osobiscie bo wyniki wymagaja tego ..
czyli sa zle ;(
kurwa nie mogliod razu tak to bysmy pojechali w tamten pitek jakos
a teraz mi wali terminame 8 sierpnia.. i co mnie to ratuje jak do łodzi mamy 2,5 h a maz jak bedzie pracowal do 18 t ni huhu nie da radysiedze w prcy i mi sie ryczec chce
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim.
Asha, bardzo bardzo dobrze Cię rozumiem. Na początku cyklu byłam pełna nadziei, teraz wydaje mi się że może była później albo jej nie było, mężowi się seksić nie chce więc sama sobie to dziecko zrobię. Temperatura spada zamiast iść do góry, także w kwestii potomka czuję się do dupy.
Nawet urlop mniej mnie cieszy niż przed pseudoowulką.
Co z drugiej strony w połączeniu z moim przymuleniem i swędzącymi (.)(.) może świadczyć że ten progesteron jednak jest tyle że nie powoduje u mnie wzrostu temperatury. Nawet jak luteinę łykam to nawet nie drgnie. Generalnie dziwna jestem. I dół ma dziś okropny.
A dziś jeszcze najgorsze jest to że w mojej pracy spotykam się z ludźmi. Mam ochotę ich wszystkich ubić. GRRRR...
No, także tak to dziś u mnie wygląda - progesteron w organizmie chyba szaleje wyprowadzając mnie z równowagi ale na tempkę nie wpływa, co jeszcze bardziej mnie wkurwia.
Miłego dnia dziewczynki
******************************GANG18+***************************** -
Ania_84 wrote:Hej kochane a ja z samego rana sie dobiłam ..zadzwonili z Łodzi i powiedzieli ze na konsultacje trzeba rzyjechac osobiscie bo wyniki wymagaja tego ..
czyli sa zle ;(
kurwa nie mogliod razu tak to bysmy pojechali w tamten pitek jakos
a teraz mi wali terminame 8 sierpnia.. i co mnie to ratuje jak do łodzi mamy 2,5 h a maz jak bedzie pracowal do 18 t ni huhu nie da radysiedze w prcy i mi sie ryczec chce
tulam cie mocno kochana a powiedz co za wyniki robiliscie bo chyba nie doczytałam -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Aniu przykro mi że was tak załątwili
może da radę jakoś jednka tam pojechać i zdążyć?
a chyba zaden pracodawca po tyg pracy nie da wolnego
trudno widacnie jest nam to pisane -
Ania_84 wrote:Olg nie d rady bo jak bedzie pracowal do 18 a na 19:20 wizyta.. czas z kielc do łodzi to 2,5 h minimum ..
a chyba zaden pracodawca po tyg pracy nie da wolnego
trudno widacnie jest nam to pisane
Anula a może się uda z pracodawcą co by wyszedł chwilę wcześniej a odpracował po godzince w inne dni?Malenq lubi tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************