My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:kurcze moze popołudniu nawet skocz na bete
-
TESTUJĄCE Z GANGU:
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
31.08 - Katjaa
01.09 - Choco
04-08.09 - Arienna zobaczymy kiedy będzie owulka
10.09 - Mari
10.09 - Czarnula87
18.08 - Zgredka
18.08 - Smarta
xx.09 - Asha
xx.08 - Momo1009
xx.09 - Kropka_1
xx.xx - Anuśka
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki -
Ania_84 wrote:eeee... daj jeden dzien tylko dla Zgredki Twoj dzien za 3 dni P pamietaj
-
zgredka wrote:I luv u guys jesli to prawda to pekam bo upilam malego w sb (acz wtedy tez robilam i byl negatyw)
-
konwalianka wrote:ee to nie tak źle w tym sierpniu.. jeszcze jakby Dronka dołączyła, to byłoby 6!
moje dziecię też jest upite na weseluto podobno norma
nio ja tez nie oparłam sie pokusie w sobotewinko porzeczkowe było mniam a seks po nim jeszcze lepszy
konwalianka lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Mam nadzieje, ale mowie wam cykl jakis dlugi owulka z dupy i taka heca..
Ale sie smieje, moj dzis pierwszy dzien w pracy nowej, wiec nie bede mu przeszkadzac
hehe przyjedzie a ty już bedziesz miec bębenek strczacy hehehe -
zgredka wrote:Mam nadzieje, ale mowie wam cykl jakis dlugi owulka z dupy i taka heca..
Ale sie smieje, moj dzis pierwszy dzien w pracy nowej, wiec nie bede mu przeszkadzac -
nie mam komu powiedziec zadzwonilam do mamy, a ona co tak sapiesz, wiec sie zgasilam i powiem jej po kolejnym tescie. Nie chce na bete bo potem popadne w paranoje ze za niska za wysoka i w ogole zla.
Ania_84, konwalianka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ja się przepisuję na później, bo Pani Doktor kazała testować dopiero 4 dni po odstawieniu Dupka.
TESTUJĄCE Z GANGU:
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
31.08 - Katjaa
04.09 - Choco
04-08.09 - Arienna zobaczymy kiedy będzie owulka
10.09 - Mari
10.09 - Czarnula87
18.08 - Zgredka
18.08 - Smarta
xx.09 - Asha
xx.08 - Momo1009
xx.09 - Kropka_1
xx.xx - Anuśka
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki**********************Gang 18+***********************
-
zgredka wrote:
nie mam komu powiedziec zadzwonilam do mamy, a ona co tak sapiesz, wiec sie zgasilam i powiem jej po kolejnym tescie. Nie chce na bete bo potem popadne w paranoje ze za niska za wysoka i w ogole zla.
nio to spokojnie zasikaj jutro drugi test
mnie cały czas kłuje jajnik pracy ciągnie i denerwuje