My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam ruchomo eheh jak przyjede 6:45 to wychodze 14:45 a jak dziś przyszłam 6:40
kolega przychodzi na 7:30 siedzi do 15:30szef jesto od 6 do 16 nio chyba ze ze nie zjadą wszyscy z budowy to czaka na nich :p
u mnie zaparc ciąg dalszy masakra -
Cześć Kochane,
Rany, jak mi się dziś nic nie chce.
Zgredka, GRATULUJE!
Nie pamiętam już która to pisała o tym bezsensownym gadaniu o problemach po % - mam dokładnie tak samo, krótko mówiąc trzeba skończyć pić. Takie mam postanowienie, kolejne imprezy bezalkoholowo, przyzwaczajać się trzeba. A za to paplanie to bym się najchętniej sama w głowę uderzyła.
Listę aktualizuję:
Lista ciężarówek:
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenkq
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
15 lipiec - Blondik
18 lipiec - Krokodylica
18 lipiec - Ewik
20 lipiec - Tamka
20 lipiec - CzaryMary
21 lipiec - Beszka
25 lipiec - Smoczyca1
28 lipiec - Lili83
15 sierpień - LaRa
16 sierpień - kotkaPsotka
17.08 - Thalia
19.08 - Zlotowlosa
25.08 - Zgredka
******************************GANG18+***************************** -
konwalianka wrote:kurde, a co wy tak wczas wychodzicie co? no ja pracowałam od 7 do 15 a nie do 14.35! gdzie to trzeba się zatrudnić? przyznać się!
-
Ja wychodzę o 12
Tyle że potem druga apteka do 20.
A do listy z x też się dopiszę, a co
27.08 - Biedroneczka83
31.08 - Katjaa
04.09 - Choco
04-08.09 - Arienna zobaczymy kiedy będzie owulka
10.09 - Mari
10.09 - Czarnula87
xx.09 - Asha
xx.08 - Momo1009
xx.09 - Kropka_1
xx.xx - smarta
xx.xx - Anuśka
xx.xx Cymcia
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemnikiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 10:45
******************************GANG18+***************************** -
hej hej
Zgradka, gratulacje
witam nowe kolezanki
Tamka, wspolczuje pakowania i tego calego zamieszania (5 razy przez to przechodzizlam, w tym 3 z dzieciakami - masakra).
ty tesknisz na Nena...a ja jeszcze sie zastanawiam co u Nasturcji. czy juz spakowana (oni chyba teraz jakos mieli do Indii leciec, albo juz z Indii do GB).
i bardzo ciekawa jestem jak tam nasza Kroko i groszek!! mam nadz.,ze dobrze
ja nadal czuje sie roznie. wczoraj wieczorem strasznie mnie napinalo na mdlosci. w koncu wzielam tabletke i przeszlo...ale po 24 w nocy musialm, po prostu MUSIALAM zjesc kanapke z makrela w sosie pomidorowym! i po niej znow niedobrzei tak ciagle....zachcianka, mdlosci, zachcinaka, zawroty glowy, mdlosci
dzis dzieciaki sa ze mna w domu, bo przedszkole zamkniete. rano mysam, ze po meza bede dzwonila. cale szczescie chlopcy polezeli na kanpie. zadowollili sie owsianka, kotra maz wczesnije zerobil...a ja w tym czasie doszlam do siebie
uciekam zaraz nalesniki zrobic na lunch. mlodszy przeziebiony i apetyt kiepski, wiec matka wymyslaTamka lubi tę wiadomość
-
Beszka dobrze że miałaś tą makrele w domu, bo by meżu musiał wyprawę do całonocnego robić
No właśnie jak się wbić do tej naszej grupy na FB?
Właśnie byłam na profilu OF na FB i wyczytałam że arbuzy zwiększają popęd seksualne, mój je jada tonami. Dzień bez arbuza to dzień stracony dla mojego męża. Hmmm myslicie że mogę je jakoś zamrozić na zimę**********************Gang 18+***********************
-
Biedronka znam to z zaparciami...też się męczę z tymi śliwkami i siemieniem
A ja jako rehabilitantka mam czas pracy 7godzin i 35 minut
A Tamka znam ten ból ze spodniami już zakupiłam jeansy ciążowe bo te normalne tak mnie cisnęły że cos strasznego...