My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:Macierzynskie dostane tylko chodzi o to ile. Oni licza srednia z 12 miesiecy a zasilek liczy sie jako zero. Czyli bedzie 8 razy moja pensja plus 4 razy zero (4 miesiace na bezrobotnym od stycznia do konca kwietnia). To bardzo obniza srednia.
-
wiecie co? doszłam wczoraj do wniosku że staranie się o dzidzię spowodowało u mnie totalny brak chęci na sex, do tego stopnia że zaczynam się zachowywać jak kłoda, na zasadzie niech zrobi swoje i idziemy spać
chyba strach przed kolejnym zawodem związanym z niepowodzeniem to mi zrobił masakra jakaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 12:05
-
Arienna wrote:wiecie co? doszłam wczoraj do wniosku że staranie się o dzidzię spowodowało u mnie totalny brak chęci na sex, do tego stopnia że zaczynam się zachowywać jak kłoda, na zasadzie niech zrobi swoje i idziemy spać
chyba strach przed kolejnym zawodem związanym z niepowodzeniem to mi zrobił masakra jakaś
wiem wiem łatwo powiedzieć, ale może jakieś kino, spacer, kolacja czy co tam lubicie we dwoje?
-
Arienna wrote:wiecie co? doszłam wczoraj do wniosku że staranie się o dzidzię spowodowało u mnie totalny brak chęci na sex, do tego stopnia że zaczynam się zachowywać jak kłoda, na zasadzie niech zrobi swoje i idziemy spać
Mialam to samo, zawsze duzo seksu przed owu, a potem mniej i mnie i stale to swojemu wyrzucalam, a wczoraj w nocy jak mnie przyatakowac chcial to se myale kurdcze moze tam ju ktos siedzi i mu odmowilam udajac sennosc+bol brzucha
-
a ja mam na odwrót własnie mogłabym wszedzie o każdej porze byle bym mogła potem 15 min poleżęć heheheheMalenq lubi tę wiadomość
-
wiecie co martwi mnie jednak to plamienie. dzis znowu wycieram a ram nie to ze sluz z krwia tylko taki odcien sluzu jak konczy sie @ ;/ tyle ze w znikomej ilosci i rozciagliwy ;/