My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
najbardziej naturalne z możliwych
ja kupuję w Lidlu, jakoś za 9 zł z suszonymi owocami, w woreczku, do tego dosypuję sobie płatki owsiane i orzechy włoskie, no i jogurt naturalny, a w sezonie dorzucam jeszcze owocki - truskawki, malinki, borówki etc.
uczta, że heja jelita są szczęśliwe
-
Tamka wrote:dziewczyny, jedzcie na śniadanko musli z owocami i jogurtem naturalnym, efekt gwarantowany
-
nio ja w pierwszej ciąży to spodnie miałam ciażowe już od 4 miesiaca bo mnie wszystko cisło jedną spódczke, jedna typową bluzke i getry z golfem
nio już wrócił mój kolega hehe to mi razniej w pracy 2 tyg był w innej siedzibie
zaczyna mnie znowu brzusio pobolewac wrr
nio ciekawe jak tam dziewczyny mam nadzieje ze niebawem sie do nas odezwa
ale fajnie juz 11:15 -
kurcze ale mam dziś lenia trzeba kończyć kawę i się ogarnąć bo muszę jechać z kolejnym podaniem o pracę i zrobić jakiś obiad, nie mówiąc już że przydało by się posprzątać i pojechać do starej pracy po moje rzeczy
-
Tamka wrote:musli to jedno, ale moim zdaniem to co super reguluje pracę jelit to jogurt naturalny
ale to też na pewno kwestia indywidualna, natomiast nie zaszkodzi spróbować
mniam kocham jogurty naturalne tylko ze ja już daaaaaawn zaparc nie miałama razej 2 -3 dni przed @ biegunka już była
-
Tamka wrote:musli to jedno, ale moim zdaniem to co super reguluje pracę jelit to jogurt naturalny
ale to też na pewno kwestia indywidualna, natomiast nie zaszkodzi spróbowaćna pewno pomoże, przynajmniej w lepszym samopoczuciu
-
Jak ja bym chciała rano jadać musli z jogurtem. Ale nie dość że mi po prostu nie smakuje, choć kilka już próbowałam, to jeszcze zaraz głodna po tym jest. Mniej głodna bywam jak nic nie zjem, niż po musli.
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Jak ja bym chciała rano jadać musli z jogurtem. Ale nie dość że mi po prostu nie smakuje, choć kilka już próbowałam, to jeszcze zaraz głodna po tym jest. Mniej głodna bywam jak nic nie zjem, niż po musli.
-
ehhh temat pracy
Mi sie umowa konczy w grudniu. Nie przedluza mi jej bo to byl projekt ktory sie poprostu w grudniu konczy. Wychodzi wtedy na to, ze od stycznia bede bezrobotna ciezarna (jakis 5ty miesiac). Termin mam na kwiecien czyli ze przez 4 miesiace bylabym bezrobotna. Do macierzynskiego liczy sie ostatnei 12 miesiecy i z tego 65% wiec te 4 miesiace bezrobocia da mi neizle po kasie.
Szukam teraz pracy zeby moze gdzies jakas umowe podpisac. Nie wiem co robic.
-
Kotka a to nie jest tak, że umowe Ci jakby przedłuża się do czasu porodu? nawet jesli już nie ma projektu?
................
ja właśnie zjadłam kanapeczkę przygotowaną przez mojego P.. teraz bym zjadał drugą, ale trzeba sie jakoś kontrolowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 11:31
-
Tamka wrote:najbardziej naturalne z możliwych
ja kupuję w Lidlu, jakoś za 9 zł z suszonymi owocami, w woreczku, do tego dosypuję sobie płatki owsiane i orzechy włoskie, no i jogurt naturalny, a w sezonie dorzucam jeszcze owocki - truskawki, malinki, borówki etc.
uczta, że heja jelita są szczęśliwe
Ja jadam dokładnie to samo (oprócz dzisiejszego świderka), nie dokładałam nigdy owoców ale chyba zacznę, i będę czekać na efekty.
Edit: eeeeeeeeeeee doczytałam że to na zaparcia, a ja już myślałam że przepis na ciążę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 11:31
Tamka lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
PsotkaKotka wrote:ehhh temat pracy
Mi sie umowa konczy w grudniu. Nie przedluza mi jej bo to byl projekt ktory sie poprostu w grudniu konczy. Wychodzi wtedy na to, ze od stycznia bede bezrobotna ciezarna (jakis 5ty miesiac). Termin mam na kwiecien czyli ze przez 4 miesiace bylabym bezrobotna. Do macierzynskiego liczy sie ostatnei 12 miesiecy i z tego 65% wiec te 4 miesiace bezrobocia da mi neizle po kasie.
Szukam teraz pracy zeby moze gdzies jakas umowe podpisac. Nie wiem co robic.
-
Arienna wrote:a jakbyś się zarejestrowała w pośredniaku? jeśli będzie Ci przysługiwał zasiłek dla bezrobotnych to po otrzymaniu go idziesz na L4 i potem Ci przysługuje macierzyńskie
Macierzynskie dostane tylko chodzi o to ile. Oni licza srednia z 12 miesiecy a zasilek liczy sie jako zero. Czyli bedzie 8 razy moja pensja plus 4 razy zero (4 miesiace na bezrobotnym od stycznia do konca kwietnia). To bardzo obniza srednia.
Konwalijka - nie sadze, ze tak moze byc bo ja mam w umowie ze pracuje tylko do konca 2014 a potem projektu nei ma. To tak jakby firme zamknieto.
Ide w czwartek na spotkanie z doradca, moze tam cos madrego mi wymysla.Arienna lubi tę wiadomość