My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam różnie.. raż non stop bym mogła i po ostatnim takim folgowaniu miałam plamienia, więc teraz nie szalejemy.. zresztą na seks jaki lubię teraz nie ma szans, więc zadowalam się tym co mogę
Ania taki śluz to ja miałam jak plamiłam w 9dp.. nie wiem co to może oznaczać..najlepiej powiedz o tym ginowiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 12:37
-
jutro pojde do gina bo u mne to nie jest normalne ostatnio jak plamilam to kilka cykli wczesniej ale wtedy wynikao to z teog ze troche poszalelsimy a ja nie bylam zbytnio naoliwiona
jak ja to mowie ..a teraz ani nei
ani mnie jjniki nie bola ;/ zeby wskazywalo na owulke ;/
-
Ania_84 wrote:wiecie co martwi mnie jednak to plamienie. dzis znowu wycieram a ram nie to ze sluz z krwia tylko taki odcien sluzu jak konczy sie @ ;/ tyle ze w znikomej ilosci i rozciagliwy ;/
-
nick nieaktualnyhej hej hej.... ja po drzemce, jednak udało się trochę odespać nockę....
ale deszcz dudniący o blaszany dach obudził.....
ja już się martwię o moje dziecię, bo mam tak zryty beret, że hej....więc dla pocieszenie dla zrytych, że nie są same...
a w też tak miałam, z tym byciem "kłodą" chyba kilka cykli, potem był odpoczynek zupełny, a potem nowe siły i jakaś dziwna "werwa" na serduchowanie, a potem znowu "kłoda" i tak się kręcił rok za rokiem....
z tego co pamiętam nie "wszystkie razy" a mało ich było w kwietniu, były z moim entuzjazmem, bo przecież "gin i tak powiedział, że pewnie nic z tego nie będzie", więc jakoś nie specjalnie mi się chciało.....ale mózg nie pozwolił odpuścić....Arienna lubi tę wiadomość
-
Dopiszę się. A co tam. Nic z tego nie będzie ale chociaż udam że próbowałam
Kacica, ciebie też dopisałam bo wspominałaś o 2.09
TESTUJĄCE Z GANGU:
24.08 - Cymcia
27.08 - Biedroneczka83
31.08 - Katjaa
02.09 - Kasica
04.09 - Choco
04-08.09 - Arienna zobaczymy kiedy będzie owulka
07.09 - Nieukowa
10.09 - Mari
10.09 - Czarnula87
18.08 - Zgredka
18.08 - Smarta
xx.09 - Asha
xx.08 - Momo1009
xx.09 - Kropka_1
xx.xx - Anuśka
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemnikiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 13:01
-
Zgredka, dopiero doczytałam
Mega gratulacje! Majowa już będziesz?
Kasica aż nie mogę uwierzyć że 10 lat i żadnej diagnozy ;/ Jezu a ja staram się niecale 2 lata i ryczę co miesiąc (albo częściej) i boję się że nie wytrzymam kolejnego roku w takiej sytuacji ;/
Miejmy nadzieję że coś sie u was odblokowało po tym poronieniu i że kolejna ciąży przyjdzie szybko i będzie 100% udana -
Malenqa aa ja tez chce nyny hehe córci dobudzic nie mogłam ale sama tez wstwac nie miałam siły
a klipcia w sobote odespac nie da bo sie budzi o 8 czasem wczesniej
ja na nowo stanełam na nogi i zachciało mi sie bzykania po odstawieniu tabsów jak brałam to byłam jak kłoda nie zalezało mi a teraz nawet małż sie zdziwił ze taka zmiana taka chęć i to jest autentyczna chęć na sex na przytulanie nie związana z tworzeniem dzieckaMalenq lubi tę wiadomość
-
a właśnie.. ja też miałam fazę..libido roztrzaskało się o podłogę i wtedy sięgnęłam po literaturę erotyczną.. w kilka miesięcy przeczytałam z 80 serii..zaczęłam od serii o Crosie, poprzez Greya i dalej.. naprawdę pomogło mi rozhulać libido - spróbujcie.. mogę cos przesłać, jakby któraś chciała.. mam takie do których nadal wracam..np. seria trzech - uwielbiam, właśnie czytam ją 4 raz (póki co są 2 tomy, czekam na 3-ci)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 13:16
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:Zgredka, dopiero doczytałam
Mega gratulacje! Majowa już będziesz?
Kasica aż nie mogę uwierzyć że 10 lat i żadnej diagnozy ;/ Jezu a ja staram się niecale 2 lata i ryczę co miesiąc (albo częściej) i boję się że nie wytrzymam kolejnego roku w takiej sytuacji ;/
Miejmy nadzieję że coś sie u was odblokowało po tym poronieniu i że kolejna ciąży przyjdzie szybko i będzie 100% udana
Ten licznik pokazujr ze 5go maja, ale nadal uwazam to za zart. Kolezanka mi powiedziala ze jak testowalam przed okresem to dopiero jest potencjal a ciazy wcale moze nie byc bo moze dojsc do @
-
konwalianka wrote:a właśnie.. ja też miałam fazę..libido roztrzaskało się o podłogę i wtedy sięgnęłam po literaturę erotyczną.. w kilka miesięcy przeczytałam z 80 serii..zaczęłam od serii o Crosie, poprzez Greya i dalej.. naprawdę pomogło mi rozhulać libido - spróbujcie.. mogę cos przesłać, jakby któraś chciała.. mam takie do których nadal wracam..np. seria trzech - uwielbiam, właśnie czytam ją 4 raz (póki co są 2 tomy, czekam na 3-ci)
hehe ja sie za Greya wzięłam za 3 tom bo dwa wczesniejsze wypożyczone i nie było
oj mnie sie wyobrażnia buja po takich książkach z małzem czasme jakies fajne filmy o zabarwieniu erotycznym lubie poogladaćnawet czasem do konca nie zdążymy hehehe
-
nick nieaktualny
-
Ja kiedyś też coś kliknełam i mi pokazało ewentualny termin porodu, oczywiście bez ciąży.
Greya przeczytałam, Crossa też. Jakie znacie jeszcze fajne serie? Cross miał być w 3 tomach ale zrobili w 5, przez co fabuła stała się strasznie naciągana.**********************Gang 18+***********************
-
wszystkie czekamy na 16
na drugi test
jeszcze godzinka i do domku tzn po małą do rodziców plus cos na drugie dano musze kupic
mm ja bym zjadła ziemniaki z koperkiem i masełkiem do tego mleko zsiadłe
a małżowi cuś mięsnego musze