My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam pytanie o luteinę i duphaston. Czytałam w necie, że to się bierze, jak kobieta jest w ciąży i żeby nie doszło do poronienia itd. Jak czytam tutaj niektóre posty na forum, że biorą te leki też dziewczyny nie będąc w ciąży. Czy lekarz tak zaleca, że trzeba to brać, od czego to zależy?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
niby mowia ze 10 jest ok ale moj gin mowil ze lepiej miec min 12 dni .. z racji tego ze zagniezdzenie moze trwac od 4-12 dpo
-
ewa81 wrote:Mam pytanie o luteinę i duphaston. Czytałam w necie, że to się bierze, jak kobieta jest w ciąży i żeby nie doszło do poronienia itd. Jak czytam tutaj niektóre posty na forum, że biorą te leki też dziewczyny nie będąc w ciąży. Czy lekarz tak zaleca, że trzeba to brać, od czego to zależy?
co do podtrzymania ciazy .. nigdzie nie jest udowodnione ze pomagaja w utrzymaniu ciazy .a juz na penwo nie takie male dawki jakie sa podawane normlanie
prawda jest taka z ejesli ma dojsc do poronienia to ani duphaston ani luteina tego nie zatrzymaja
dzieczyny biora dupka lub lutke glownie na wyregulowanie cykli i wspomaganie endometirum.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 20:26
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Mam pytanie o luteinę i duphaston. Czytałam w necie, że to się bierze, jak kobieta jest w ciąży i żeby nie doszło do poronienia itd. Jak czytam tutaj niektóre posty na forum, że biorą te leki też dziewczyny nie będąc w ciąży. Czy lekarz tak zaleca, że trzeba to brać, od czego to zależy?
Ja bralam na wywolanie @ no bo u mnie cykle bezowulacyjne i bez lekow @ brak
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:reklama najlepsza
bo ciekawa jestem tych zrytych ( oby nie mocherowych ) beretow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 20:34
Ania_84, Czarnula87, MANIEK, choco, Katjaa lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:po pierwsze jedyne co jest udowodnione medycznie to to ze luteina i duphaston wplywaja na pomoc w zagniezdzeniu sie zarodka.. z racji tego ze wspomagaja endometrium..
co do podtrzymania ciazy .. nigdzie nie jest udowodnione ze pomagaja w utrzymaniu ciazy .a juz na penwo nie takie male dawki jakie sa podawane normlanie
prawda jest taka z ejesli ma dojsc do poronienia to ani duphaston ani luteina tego nie zatrzymaja
dzieczyny biora dupka lub lutke glownie na wyregulowanie cykli i wspomaganie endometirum.
Dzięki Aniu o odpowiedź
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87, Lena83, Katjaa, Malenq, Johnam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ale Ty jesteś napaleniec... A wiesz że popołudniu to jest nie wiarygodna??? i że nie ma sensu mierzyć???
Ja też dzisiaj siedzę tylko i też wpadłam na taki durny pomysłmam 37,18 WOW
Wiem! Ale wiesz mąż wróci dopiero jutro, a termometr też dobrze wchodzi
Ania_84, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Wiem! Ale wiesz mąż wróci dopiero jutro, a termometr też dobrze wchodzi
Czarnula87 lubi tę wiadomość