My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:I tym samym powoduje wzrost podstawowej temperatury ciała. Czyli dobrze rozumiałam - w przypadku Biedronki nie miałoby większego sensu mierzenie temperatury w FF, aj
?
a za skrocenie fl moze co inno odpowiadac np nie precyzyjne okreslenie owulki -
marnut wrote:Ania, no nie mów, że Wy jeszcze z kocicą...
a ta serio to ona strasznie zazdrosna i jak widzi ze maz sie do mnie dobiera to idzie do neigo zeby sie nia zajmowal ostatnio na beszczela wlazla mu pod reke i udawala ze spileb polozyla na jego rece i ni ch chu
-
nick nieaktualny
-
stwierdzam ze ptony naszych mezow powinny byc zaopatrzone w pomiar temp
bylo by prosciej codziennie z rana sexik z mierzeniem temp
Lena83 lubi tę wiadomość
-
stwierdzam ze ptony naszych mezow powinny byc zaopatrzone w pomiar temp
bylo by prosciej codziennie z rana sexik z mierzeniem temp
cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:moze i tak choc Biedronka miaal dosc wysoka temp
a za skrocenie fl moze co inno odpowiadac np nie precyzyjne okreslenie owulki
Koń ma wielki łeb - niech myśli. Albo gin, w końcu za coś mu Biedronka płaci
.
Biedronka - kciukamy, tak czy inaczej.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Dochodzę do wniosku, że moje dzieci to gorsza wersja kotów... Nawet się przytulić nie pozwolą
.
tzreba wychodzic w plemner sam na sama wiesz ze im dziwniejsze miejsce tym szybciej sie zachodzi
-
Dziewczyny na ile przed @ temperatura spada? Dzien?
Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Lena83 wrote:Dziewczyny na ile przed @ temperatura spada? Dzien?
a 2 dni przed
a nie ra to i zaczynalam z 37 C -
Ania_84 wrote:no to ty masz pelen chillout
tzreba wychodzic w plemner sam na sama wiesz ze im dziwniejsze miejsce tym szybciej sie zachodzi
Powaznie ?
To ja w nastepnym cyklu ide z W na traktor sąsiada albo do garażu albo to kibla w Tesco ...Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:Kochana, ale powiedział Ci ktoś, że mierzymy takim termometrem dla ludzi, a nie takim ze stacji meteorologicznych?
Lena83, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:no to ty masz pelen chillout
A dzieci w tym czasie pójdą na zakupy i ugotują obiad. Najbliższa rodzina mieszka 470km ode mnie, więc nie podrzucę towarzystwa, bo nie mam do kogo. Teściów nie liczę, bo kosę z nimi mam i się nie widujemy (a i tak siedzą w Bieszczadach tylko od maja do października).
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Powaznie ?
To ja w nastepnym cyklu ide z W na traktor sąsiada albo do garażu albo to kibla w Tesco ...Lena83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny