My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:A dzieci w tym czasie pójdą na zakupy i ugotują obiad
. Najbliższa rodzina mieszka 470km ode mnie, więc nie podrzucę towarzystwa, bo nie mam do kogo. Teściów nie liczę, bo kosę z nimi mam i się nie widujemy (a i tak siedzą w Bieszczadach tylko od maja do października).
wlaasz film mowisz zeby posprzataly .. lecicie w plener
oo np do tesco do kibla
przy okazji pozniej zahacacie o zakupy .. w drodze powrotnej w samochodzie
podjezdzacie do jakiejs restauracji zamawiacie obaiad
i wykorzystujeie znowu wc
w pelni uradowani wracacie do domkuz zakupam i obiadem
i 3x
-
marnut wrote:A ciśnienia nie mierzy barometr
? Żebyś sobie nie wciskała słusznych rozmiarów urządzenia niepotrzebnie
...
-
Ogłaszam konkurs na najdziwniejsze miejsce na sex!!!!
Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena83 wrote:Ogłaszam konkurs na najdziwniejsze miejsce na sex!!!!
impreza za sciana a my za zaslona w kuchni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 21:18
-
To juz było
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:noo ale te meteorologine to maja i barometry i termometry
Anuśka - to może zamiast termometru spróbujesz z barometrem? Jak Ci ciśnienie nagle skoczy, to powinien zawibrować... tylko pamietaj - to musi być SŁUSZNYCH ROZMIARÓW SKOK.
-
marnut wrote:Anuśka - to może zamiast termometru spróbujesz z barometrem? Jak Ci ciśnienie nagle skoczy, to powinien zawibrować... tylko pamietaj - to musi być SŁUSZNYCH ROZMIARÓW SKOK
.
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:eee tam
wlaasz film mowisz zeby posprzataly .. lecicie w plener
oo np do tesco do kibla
przy okazji pozniej zahacacie o zakupy .. w drodze powrotnej w samochodzie
podjezdzacie do jakiejs restauracji zamawiacie obaiad
i wykorzystujeie znowu wc
w pelni uradowani wracacie do domkuz zakupam i obiadem
i 3x
Obawiam się, że już na etapie restauracji wylądowalibyśmy na Komendzie z zarzutami narażenia na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia bądź zdrowia naszych sąsiadów. Jak znam moje diabły, to zalałyby jednych sąsiadów, podpaliły drugich, zaczęły wyrzucać wszystko z okien na trzecich i w końcu same by wypadły - tylko po to, żeby krzykiem i płaczem ogłuszyć kolejnych...Tak, tak to widzę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Obawiam się, że już na etapie restauracji wylądowalibyśmy na Komendzie z zarzutami narażenia na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia bądź zdrowia naszych sąsiadów
. Jak znam moje diabły, to zalałyby jednych sąsiadów, podpaliły drugich, zaczęły wyrzucać wszystko z okien na trzecich i w końcu same by wypadły - tylko po to, żeby krzykiem i płaczem ogłuszyć kolejnych...Tak, tak to widzę...
przykuwasz je do kaloryrfera
i mowisz to dla dobra waszego rodzenstwa
Anuśka lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Aaaa...to Ty tak jak Anuśka chcesz spróbować
? Lubisz wyzwania jak widzę
.
Anuśka - Ty mnie rozbrajasz kobieto. Zaprosiłabym Cię na kawę jakby było bliżej
.
Bo ja mam świetną pamięć ale kurcze bardzo krótką... Cud że wiem gdzie sikać trzaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 21:28
-
marnut wrote:Aaaa...to Ty tak jak Anuśka chcesz spróbować
? Lubisz wyzwania jak widzę
.
Anuśka - Ty mnie rozbrajasz kobieto. Zaprosiłabym Cię na kawę jakby było bliżej
.
bardzo lubie
gorzej bo zaraz moj wroci a ja juz taka nakrecona