My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:A daleko jesteś???
Bo ja mam świetną pamięć ale kurcze bardzo krótką... Cud że wiem gdzie sikać trza
Mhmmm.... Ze wzrokiem widzę też nietęgo - parę postów wyżej pisałam, że nie chcę korzystać z pomocy teściów, a zresztą oni są w tej części Polski i tak krótko. W Bieszczadach.
Ania84 - w tym szaleństwie jest metoda! Widział ktoś gdzieś kajdanki na 3latkę i 1,5 roczniaka? Potrzebne od zaraz.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Mhmmm.... Ze wzrokiem widzę też nietęgo - parę postów wyżej pisałam, że nie chcę korzystać z pomocy teściów, a zresztą oni są w tej części Polski i tak krótko. W Bieszczadach
.
Ania84 - w tym szaleństwie jest metoda! Widział ktoś gdzieś kajdanki na 3latkę i 1,5 roczniaka? Potrzebne od zaraz.
Ja bym ci dala swoje takie z puszkiem ale maz mnie tak podjaral ze poszly w lizdu jak mocniej rekami szarpnelamAnia_84 lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Mhmmm.... Ze wzrokiem widzę też nietęgo - parę postów wyżej pisałam, że nie chcę korzystać z pomocy teściów, a zresztą oni są w tej części Polski i tak krótko. W Bieszczadach
.
Mam całą paczkę opasek elektrycznych pasują na wszystkie dzieci
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Mhmmm.... Ze wzrokiem widzę też nietęgo - parę postów wyżej pisałam, że nie chcę korzystać z pomocy teściów, a zresztą oni są w tej części Polski i tak krótko. W Bieszczadach
.
co do drugiego hmm.. zastanowm sie ..mozna zawsze zalozyc na nogi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem, byłam na zakupach i wróciłam padnięta..
Biedronka - nie nie nie.. nie zgadzam sie! wygoń ją!!! tulę skarbie
Ja miałam fl do 11 dni max. lekarz mówił, że ok, ale ja ogólnie cykle miałam 24dniowe..
A tempka spadała mi w dniu @, nigdy wcześniej
witam nową koleżankę
no a tu..gadu gadu nocą..
to ja wam napiszę, że moje 3 letnie dziecię, wtedy jeszcze niespełna był pod opieką dziadka - teścia mojego i że my mu nie pozwalamy grzebać w szufladach w sypialni, to podejrzewam, że dziadek dla spokoju mu pozwolił (on się zawsze pyta), no i przyniósł takiego różowego, silikonowego fiutka - taki gruby i długi na 35cm (prezent z panieńskiego), no i miało to miejsce w momencie gdy wchodziłam do domu i słyszę w przedpokoju: "dziadku, a co to?" dziadek spalił buraka i powiedział, że masażerhaha, myślałam, że padnę.. dodam, że on okropnie wierzący i raczej takich zabawek nie używał
Czarnula87, Anuśka, Ania_84, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Takie rżnięcie powiadasz? Na klepisku pod gołym niebem?
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny