My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula86 wrote:Biedronciu, nawet razem ostatnio płakałyśmy - Ty z powodu @, a ja jej braku... nawet sobie powiedziałam, że chętnie bym się z Tobą zamieniła
-
Pamiętacie jak wczoraj pisałam że jakieś ciężkie wielkie samoloty wojskowe (myślałam że bombowce
) na moje niebo wlatały? No to dzisiaj doczytałam, że USA i NATO się zbroi w PL przywieźli sobie (m.in.drogą lotniczą) czołgi, transportery a nawet F16.
I to podobno w związku z agresywną postawą Putina
Nie podoba mi się to
-
Lamama wrote:Biedroncia mi się ta Twoja biedronka też podoba
Zieloniutka fajna a ja uwielbiam zielony, szczególnie złamany żółtym np
Lena83 lubi tę wiadomość
-
Mi dopiero dzis temperatura spadła - czuje ze jak tam sie teraz odkorkuje to mnie @ na smierć zaleje.
Zreszta juz zaczyna ... Buuuuu ....
Ale po wczorajszym popołudniu z @ skąpą i wysoka temp i nocą bez niczego to ka nadal nie wiem ktory dzien uznać za pierwszy dzien nowego cyklu ...
Wszystko mi sie rozwali do wyliczania owu.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Freja wrote:Cześć Kobitki!
Nie nadrobiłam bo wczoraj padłam i poległam na polu chwały, nie dość że praca to potem w domu na 2 i 3 zmianę (obiad na pół tygodnia trzeba było zrobić),
a dziś myślałam, że tempka w górę pójdzie a tu spadek - trochę minie to nie pokoi... co o tym myślicie? -
Melenq pij kochana.
Tez tak miialam w ciazy
Jednak nie trzeba jesc za dwoch lecz dla dwoch
Nadprodukcję śliny jeszcze miałam.Malenq lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Anuśka wrote:Pamiętacie jak wczoraj pisałam że jakieś ciężkie wielkie samoloty wojskowe (myślałam że bombowce
) na moje niebo wlatały? No to dzisiaj doczytałam, że USA i NATO się zbroi w PL przywieźli sobie (m.in.drogą lotniczą) czołgi, transportery a nawet F16.
I to podobno w związku z agresywną postawą Putina
Nie podoba mi się to
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLamama wrote:Czarnulka skąd ja to znam...zawsze jak mi nerwy puszczają, że za długo i trzeba kończyć cykl, mam brać lutkę, to temperatura rośnie jak na złość ale nie na długo niestety a ja się wkurzam, że straciłam znowu czas.
I tak jest za każdym cyklem, pierwszy jest teraz gdy brałam od 16 dc.
Tylko orgamertil w dniu brania już ma mocne działanie chyba, prawda?
Czarnulka czy jak jest owulacja blisko to orgamertil ja zablokuje, czy jak luteina może odblokować?
Luteina w małych ilościach nie powinna blokować owulki. Za to orgametril blokuje owulację skutecznie i ma bardzo duży wpływ na temperaturę, głównie to widac już na 3 dzień brania że wtedy jest duzy skok tempki. Mi w poprzednim cyklu na orgametrilu wyznaczyło niby owulkę, ale wiem że jej nie było :] Ja brałam 10 dni 1x1
Zobaczę jutro emperaturę i w środę rano i w środę wezmę pierwszą tabletkę, chyba że jutro już spadnie tempka to jutro wezmę i sie czaić nie będęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 08:08
Lamama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki
Anuśka, bo Polska będzie polem bitwy jak nie daj Boziu dojdzie do wojny.... będziemy poligonem a póki co robią sobie z nas garaż............. dobra koniec czarnowidztwa
piękne słoneczko za oknem
wiecie? ja nigdy nie miałam tak równiutkiego wykresu, zawsze te temperatury skakały a teraz jak wybiło się na gorę to waha się tylko o stopień i na gorze siedziWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 08:10
marnut, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Mi dopiero dzis temperatura spadła - czuje ze jak tam sie teraz odkorkuje to mnie @ na smierć zaleje.
Zreszta juz zaczyna ... Buuuuu ....
Ale po wczorajszym popołudniu z @ skąpą i wysoka temp i nocą bez niczego to ka nadal nie wiem ktory dzien uznać za pierwszy dzien nowego cyklu ...
Wszystko mi sie rozwali do wyliczania owu.
Ja tak miałam w tym cyklu. Pierwszego dnia miałam krawienie leciutkie ale krwawienie potem plamienie następnego dnia a potem znowu krwawienie :] i tak zaznaczyłam na wykresie -
Biedroneczka83 wrote:Ferjka bedzie ok nic sie takiego nie dzieje zobaczymy za 2-3 dni
eh - z tymi cyklami to wiecznie sie tylko czeka i czeka
potem w ciąży tez się czeka - do wizyty, do końca trymestru, do USg...
a ja taka w gorącej wodzie kąpana jestem i cierpię straszne katusze ...
a co do długich weekendów - to u nas z 1.11 jest wolne 10.11
-
nick nieaktualnyLena ano piję, piję.......2,5l wody dziennie, herbatki itp. ale jakoś tak dzisiaj mam dziwny dzień, nigdy godzinę po śniadaniu głodna nie byłam:-/ pewnie za jakieś 30min jabłko zjem:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 08:17
Lena83 lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:Hej laseczki
Anuśka, bo Polska będzie polem bitwy jak nie daj Boziu dojdzie do wojny.... będziemy poligonem a póki co robią sobie z nas garaż............. dobra koniec czarnowidztwa
piękne słoneczko za oknem
wiecie? ja nigdy nie miałam tak równiutkiego wykresu, zawsze te temperatury skakały a teraz jak wybiło się na gorę to waha się tylko o stopień i na gorze siedziArienna, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Jejku Biedra a moja ciaza Ci sie nie snila?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Biedroneczka83 wrote:Mialam ci pisac snilas mi sie ze szysmy parkiem ty z pieskiem ja z zuza gadalysmy a ty nagle wykrzyczalas na caly park "jestem w ciazy" i obeie zaczęłyśmy płakać hehehe
:* :* :* :* :*Biedroneczka83 lubi tę wiadomość