My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Freja wrote:ja się dziewczynki muszę wziąść za pracę bo dłużej na 2 fronty to się nie da... eh, może się jeszcze odezwe przed końcem dnia roboczego, bo potem to masakra, zebranie rady rodziców w przedszkolu (nigdy nie byłam w tzw. trójce) a w domu sprawdzian z angielskeigo młodej czeka.. ehh no i zmiana opatrunku psiuni...
pozdrawiam, jakby co to do jutra -
Czarnula87 wrote:Kurka czemu mi się tak bardzo nic nie chce?
Wlasnie o to sie samo sie zapytuje siebie od tygodnia juz ....Czarnula87 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyLena83 wrote:Wlasnie o to sie samo sie zapytuje siebie od tygodnia juz ....
No dzisiaj to ewidentnie mam lenia jak ja pierdzielę
Ale mi się październik w pracy syzkuje.... 3 weekendy mam wyjazdy na wilanów do warszawy na support, razem z noclegiem -
Ech zbieram sie do pracy a potem na poszukiwania niepokalanka bo mi sie skonczyl ...
Moze w 10 aptece dostanę znowu ....
Milego dnia dziewczyny :******Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Ładnie Malenq :]
wiesz co nie lubię już chodzić po aptekach, bo albo nie ma danego leku, albo nie wiem jaka cena jest w innej....a tak siadam sobie, porównuję najtańsze oferty i siup....... raz na 1,5miesiąca trza zapasy uzupełnić......
ale fakt, że kurczę 100pln to dużo.......baaaaaaaaaaa ale ile teraz peiluchy kosztują!?!?!?! to moje leki to pikuś....
patrzyłam na ceneo, pampersy white 2-5kg, i mnie cena powala.......ale w połowie listopada będę musiała kupić, potem w grudniu, żeby trochę zapasów zrobić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny