X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa polecam tą strone sa szybcy w dostawie i to były super pieluchy miały wyciecie na pepek te pierwsze

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 29 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana poszperam w starych notatkach i dam ci znac czy mam coś fajnego jeszce :)

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dadę używałam, pampersy małemu tyłek odparzały :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko dziewczyny. Się popłakałam własnie..... zadzwoniłą od mnie kierowniczka i mówi tak: wczoraj to faktycznie był tajemniczy klient u ciebie na kasie (wyczaiłam go od razu). Ale nie przywitałaś go dzień dobry i długo w kolejce stał.. ja już kurde załamka... i mówię do niej i co nie zaliczony? ale ja mu powiedziąłam na pewno że iwtamyw mc donald's. Ona do mnie i co ja mam z tobą zrobić? (ja juz normalnie łży na policzkach) a ta w śmiech że zalicozny :D no zołza jedna ta moja kiero :D pogratulowała mi :D i powiedziała że chyba zadzwonią do mojej byłej kiero która stwierdziła że mam już dwóch pod rząd zalicoznych :D

czyli premia w nastpenym miesiącu :D

MANIEK, Krokodylica, justta, Arienna, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno będę mieć różne chociaż po małej paczce, żeby właśnie zobaczyć, które będą odpowiednie:)

Wysłany: 29 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ja też dadę używałam, pampersy małemu tyłek odparzały :/
    o totot ja miałam belle i lasce na sali sie dla mełego pieluchy skonczyły wiec jej dałam a ona potem oddała mi pampersy oryginal i co moja dziubdzia całą pupinke miała odparzona wywaliłam w cholere

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    O matko dziewczyny. Się popłakałam własnie..... zadzwoniłą od mnie kierowniczka i mówi tak: wczoraj to faktycznie był tajemniczy klient u ciebie na kasie (wyczaiłam go od razu). Ale nie przywitałaś go dzień dobry i długo w kolejce stał.. ja już kurde załamka... i mówię do niej i co nie zaliczony? ale ja mu powiedziąłam na pewno że iwtamyw mc donald's. Ona do mnie i co ja mam z tobą zrobić? (ja juz normalnie łży na policzkach) a ta w śmiech że zalicozny :D no zołza jedna ta moja kiero :D pogratulowała mi :D i powiedziała że chyba zadzwonią do mojej byłej kiero która stwierdziła że mam już dwóch pod rząd zalicoznych :D

czyli premia w nastpenym miesiącu :D

gratulacje:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja patrzyłam na te:
    http://www.ceneo.pl/14355347

z resztą niezależnie czy te czy kilka innych i tak wcześniej będę musiała kupić, bo to jednak wydatek i trochę większy.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 10:05

Wysłany: 29 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka gratulacje!!!!

a ja sie poryczałam jak zaczęłam oglądać te pieluchy :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 29 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dwie max 3 paczki 1 potem już 2 kupuj :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    o totot ja miałam belle i lasce na sali sie dla mełego pieluchy skonczyły wiec jej dałam a ona potem oddała mi pampersy oryginal i co moja dziubdzia całą pupinke miała odparzona wywaliłam w cholere

U nas w szpitalu były dla dzieci pieluszki happy zdaje się, ale w domu od razu używaliśmy Dadę bo wiele osób nam polecało.

Pampersa mały dostał w prezencie od teściów sąsiadów (bo wtedy u teściów mieszkaliśmy) i niestety odparzały :/ ale zużyłam całe bo szkoda było wywalić a nie miałamkomu oddać, więc bardzo często je zmieniałam w ciągu dnia i często pupę wietrzyłam :]

Kupowaliśmy tez pieluszki z rossmana ale takie o były :/

• MANIEK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Chyba??? Phi.... Jak to chyba??? Przecież ja "wiem wszystko", w porywach do, "wiem wszystko najlepiej" :P Żart :D
    Anuśka to Ty mi powiedz kufa gdzie moja owulacja jest??/ jezzzzu załamię się chyba już.,.,,

Lama przykro mi, kurde te nasze organizmy najpierw tyle nadziei dają a potem kopa w doooope i@ przychodzi....

ehh kiepski nastrój dziś mnie dopadł pomimo słońca....

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My od razu od 2 zaczęlismy :D

• mallinka Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny jeszcze tylko tydzień i będzie wszystko jasne czy ginekolog się pomylił czy nie :P

201602031762.png
    200602041778.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Anuśka to Ty mi powiedz kufa gdzie moja owulacja jest??/ jezzzzu załamię się chyba już.,.,,

Lama przykro mi, kurde te nasze organizmy najpierw tyle nadziei dają a potem kopa w doooope i@ przychodzi....

ehh kiepski nastrój dziś mnie dopadł pomimo słońca....

a ja przeczytałam orgazmy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 10:07

MANIEK, Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ze stronek ciekawych polecam www.dzieciowo.pl

- sporo o ciązy popisae co jaki dlaczego
    - rozwopj dziecka przez pierwsze 3 lata
    - recenzje produktów (mamy je recenzują, ja też tam pisałam)
    - fajne notki itp :]

Tutaj są recenzje: http://dzieciowo.pl/category/oceniamy

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedra nie płakusiaj.........przepraszam........ale tylko "JUŻ mamy" mogą mi pomóc, w wielu sprawach, dlatego czasem poruszam tutaj (a nie po fioletowej stronie) takie tematy.....

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnula szalona jesteś...a i gratuluje wyczajenia tajemniczego klienta:) super

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

Wysłany: 29 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    U nas w szpitalu były dla dzieci pieluszki happy zdaje się, ale w domu od razu używaliśmy Dadę bo wiele osób nam polecało.

Pampersa mały dostał w prezencie od teściów sąsiadów (bo wtedy u teściów mieszkaliśmy) i niestety odparzały :/ ale zużyłam całe bo szkoda było wywalić a nie miałamkomu oddać, więc bardzo często je zmieniałam w ciągu dnia i często pupę wietrzyłam :]

Kupowaliśmy tez pieluszki z rossmana ale takie o były :/
    ja oddałam do domu małego dziecka
    a rossmanowskie używaliśmy jak miała 1,5 -2 latka :) jak miała 2 i 8 miesięcy całkiem sie odpiwluchowlaismy w dzien a w nocy to ok 3 urodzin

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Czarnula gratuluję.

Co tam słychać?

‹‹ 2241 2242 2243 2244 2245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ