My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO matko dziewczyny. Się popłakałam własnie..... zadzwoniłą od mnie kierowniczka i mówi tak: wczoraj to faktycznie był tajemniczy klient u ciebie na kasie (wyczaiłam go od razu). Ale nie przywitałaś go dzień dobry i długo w kolejce stał.. ja już kurde załamka... i mówię do niej i co nie zaliczony? ale ja mu powiedziąłam na pewno że iwtamyw mc donald's. Ona do mnie i co ja mam z tobą zrobić? (ja juz normalnie łży na policzkach) a ta w śmiech że zalicozny
no zołza jedna ta moja kiero
pogratulowała mi
i powiedziała że chyba zadzwonią do mojej byłej kiero która stwierdziła że mam już dwóch pod rząd zalicoznych
czyli premia w nastpenym miesiącuMANIEK, Krokodylica, justta, Arienna, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja też dadę używałam, pampersy małemu tyłek odparzały
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:O matko dziewczyny. Się popłakałam własnie..... zadzwoniłą od mnie kierowniczka i mówi tak: wczoraj to faktycznie był tajemniczy klient u ciebie na kasie (wyczaiłam go od razu). Ale nie przywitałaś go dzień dobry i długo w kolejce stał.. ja już kurde załamka... i mówię do niej i co nie zaliczony? ale ja mu powiedziąłam na pewno że iwtamyw mc donald's. Ona do mnie i co ja mam z tobą zrobić? (ja juz normalnie łży na policzkach) a ta w śmiech że zalicozny
no zołza jedna ta moja kiero
pogratulowała mi
i powiedziała że chyba zadzwonią do mojej byłej kiero która stwierdziła że mam już dwóch pod rząd zalicoznych
czyli premia w nastpenym miesiącu
gratulacje:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:o totot ja miałam belle i lasce na sali sie dla mełego pieluchy skonczyły wiec jej dałam a ona potem oddała mi pampersy oryginal i co moja dziubdzia całą pupinke miała odparzona wywaliłam w cholere
U nas w szpitalu były dla dzieci pieluszki happy zdaje się, ale w domu od razu używaliśmy Dadę bo wiele osób nam polecało.
Pampersa mały dostał w prezencie od teściów sąsiadów (bo wtedy u teściów mieszkaliśmy) i niestety odparzałyale zużyłam całe bo szkoda było wywalić a nie miałamkomu oddać, więc bardzo często je zmieniałam w ciągu dnia i często pupę wietrzyłam :]
Kupowaliśmy tez pieluszki z rossmana ale takie o były -
Anuśka wrote:Chyba??? Phi.... Jak to chyba??? Przecież ja "wiem wszystko", w porywach do, "wiem wszystko najlepiej"
Żart
Lama przykro mi, kurde te nasze organizmy najpierw tyle nadziei dają a potem kopa w doooope i@ przychodzi....
ehh kiepski nastrój dziś mnie dopadł pomimo słońca....Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Anuśka to Ty mi powiedz kufa gdzie moja owulacja jest??/ jezzzzu załamię się chyba już.,.,,
Lama przykro mi, kurde te nasze organizmy najpierw tyle nadziei dają a potem kopa w doooope i@ przychodzi....
ehh kiepski nastrój dziś mnie dopadł pomimo słońca....
a ja przeczytałam orgazmyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 10:07
MANIEK, Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ze stronek ciekawych polecam www.dzieciowo.pl
- sporo o ciązy popisae co jaki dlaczego
- rozwopj dziecka przez pierwsze 3 lata
- recenzje produktów (mamy je recenzują, ja też tam pisałam)
- fajne notki itp :]
Tutaj są recenzje: http://dzieciowo.pl/category/oceniamyMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:U nas w szpitalu były dla dzieci pieluszki happy zdaje się, ale w domu od razu używaliśmy Dadę bo wiele osób nam polecało.
Pampersa mały dostał w prezencie od teściów sąsiadów (bo wtedy u teściów mieszkaliśmy) i niestety odparzałyale zużyłam całe bo szkoda było wywalić a nie miałamkomu oddać, więc bardzo często je zmieniałam w ciągu dnia i często pupę wietrzyłam :]
Kupowaliśmy tez pieluszki z rossmana ale takie o były
a rossmanowskie używaliśmy jak miała 1,5 -2 latkajak miała 2 i 8 miesięcy całkiem sie odpiwluchowlaismy w dzien a w nocy to ok 3 urodzin