X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa polecam tą strone sa szybcy w dostawie i to były super pieluchy miały wyciecie na pepek te pierwsze

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 29 września 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana poszperam w starych notatkach i dam ci znac czy mam coś fajnego jeszce :)

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dadę używałam, pampersy małemu tyłek odparzały :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko dziewczyny. Się popłakałam własnie..... zadzwoniłą od mnie kierowniczka i mówi tak: wczoraj to faktycznie był tajemniczy klient u ciebie na kasie (wyczaiłam go od razu). Ale nie przywitałaś go dzień dobry i długo w kolejce stał.. ja już kurde załamka... i mówię do niej i co nie zaliczony? ale ja mu powiedziąłam na pewno że iwtamyw mc donald's. Ona do mnie i co ja mam z tobą zrobić? (ja juz normalnie łży na policzkach) a ta w śmiech że zalicozny :D no zołza jedna ta moja kiero :D pogratulowała mi :D i powiedziała że chyba zadzwonią do mojej byłej kiero która stwierdziła że mam już dwóch pod rząd zalicoznych :D

czyli premia w nastpenym miesiącu :D

MANIEK, Krokodylica, justta, Arienna, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno będę mieć różne chociaż po małej paczce, żeby właśnie zobaczyć, które będą odpowiednie:)

Wysłany: 29 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ja też dadę używałam, pampersy małemu tyłek odparzały :/
    o totot ja miałam belle i lasce na sali sie dla mełego pieluchy skonczyły wiec jej dałam a ona potem oddała mi pampersy oryginal i co moja dziubdzia całą pupinke miała odparzona wywaliłam w cholere

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    O matko dziewczyny. Się popłakałam własnie..... zadzwoniłą od mnie kierowniczka i mówi tak: wczoraj to faktycznie był tajemniczy klient u ciebie na kasie (wyczaiłam go od razu). Ale nie przywitałaś go dzień dobry i długo w kolejce stał.. ja już kurde załamka... i mówię do niej i co nie zaliczony? ale ja mu powiedziąłam na pewno że iwtamyw mc donald's. Ona do mnie i co ja mam z tobą zrobić? (ja juz normalnie łży na policzkach) a ta w śmiech że zalicozny :D no zołza jedna ta moja kiero :D pogratulowała mi :D i powiedziała że chyba zadzwonią do mojej byłej kiero która stwierdziła że mam już dwóch pod rząd zalicoznych :D

czyli premia w nastpenym miesiącu :D

gratulacje:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja patrzyłam na te:
    http://www.ceneo.pl/14355347

z resztą niezależnie czy te czy kilka innych i tak wcześniej będę musiała kupić, bo to jednak wydatek i trochę większy.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 10:05

Wysłany: 29 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka gratulacje!!!!

a ja sie poryczałam jak zaczęłam oglądać te pieluchy :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 29 września 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dwie max 3 paczki 1 potem już 2 kupuj :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    o totot ja miałam belle i lasce na sali sie dla mełego pieluchy skonczyły wiec jej dałam a ona potem oddała mi pampersy oryginal i co moja dziubdzia całą pupinke miała odparzona wywaliłam w cholere

U nas w szpitalu były dla dzieci pieluszki happy zdaje się, ale w domu od razu używaliśmy Dadę bo wiele osób nam polecało.

Pampersa mały dostał w prezencie od teściów sąsiadów (bo wtedy u teściów mieszkaliśmy) i niestety odparzały :/ ale zużyłam całe bo szkoda było wywalić a nie miałamkomu oddać, więc bardzo często je zmieniałam w ciągu dnia i często pupę wietrzyłam :]

Kupowaliśmy tez pieluszki z rossmana ale takie o były :/

• MANIEK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Chyba??? Phi.... Jak to chyba??? Przecież ja "wiem wszystko", w porywach do, "wiem wszystko najlepiej" :P Żart :D
    Anuśka to Ty mi powiedz kufa gdzie moja owulacja jest??/ jezzzzu załamię się chyba już.,.,,

Lama przykro mi, kurde te nasze organizmy najpierw tyle nadziei dają a potem kopa w doooope i@ przychodzi....

ehh kiepski nastrój dziś mnie dopadł pomimo słońca....

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My od razu od 2 zaczęlismy :D

• mallinka Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny jeszcze tylko tydzień i będzie wszystko jasne czy ginekolog się pomylił czy nie :P

201602031762.png
    200602041778.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Anuśka to Ty mi powiedz kufa gdzie moja owulacja jest??/ jezzzzu załamię się chyba już.,.,,

Lama przykro mi, kurde te nasze organizmy najpierw tyle nadziei dają a potem kopa w doooope i@ przychodzi....

ehh kiepski nastrój dziś mnie dopadł pomimo słońca....

a ja przeczytałam orgazmy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 10:07

MANIEK, Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ze stronek ciekawych polecam www.dzieciowo.pl

- sporo o ciązy popisae co jaki dlaczego
    - rozwopj dziecka przez pierwsze 3 lata
    - recenzje produktów (mamy je recenzują, ja też tam pisałam)
    - fajne notki itp :]

Tutaj są recenzje: http://dzieciowo.pl/category/oceniamy

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedra nie płakusiaj.........przepraszam........ale tylko "JUŻ mamy" mogą mi pomóc, w wielu sprawach, dlatego czasem poruszam tutaj (a nie po fioletowej stronie) takie tematy.....

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnula szalona jesteś...a i gratuluje wyczajenia tajemniczego klienta:) super

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

Wysłany: 29 września 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    U nas w szpitalu były dla dzieci pieluszki happy zdaje się, ale w domu od razu używaliśmy Dadę bo wiele osób nam polecało.

Pampersa mały dostał w prezencie od teściów sąsiadów (bo wtedy u teściów mieszkaliśmy) i niestety odparzały :/ ale zużyłam całe bo szkoda było wywalić a nie miałamkomu oddać, więc bardzo często je zmieniałam w ciągu dnia i często pupę wietrzyłam :]

Kupowaliśmy tez pieluszki z rossmana ale takie o były :/
    ja oddałam do domu małego dziecka
    a rossmanowskie używaliśmy jak miała 1,5 -2 latka :) jak miała 2 i 8 miesięcy całkiem sie odpiwluchowlaismy w dzien a w nocy to ok 3 urodzin

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Czarnula gratuluję.

Co tam słychać?

‹‹ 2241 2242 2243 2244 2245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ