X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    A moja?? W sumie wiem gdzie moja.... baluje razem z Any @ :D al pytanie gdzie? :D
    Może poszły do lasu za Lamamą? ;)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jabłko i II śniadanie zjedzone:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Może poszły do lasu za Lamamą? ;)

Ale kurde ona miała brac tylko @ :/ ta moja psita owulka to faktycznie jakaś pizdniea jest skoro poszła dać isę do lasu zakopać :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    "Jak nie urok to sraczka".
    Wczoraj nie wymiotowałam, z to wieczorem miałam okropny ból brzucha. :/ Miałam taki twardy, wzdęty brzuch i okropny ból. Bałam się cholera. Nospa + Nospa Max dopiero pomogły. Na razie jest ok.

Oj bidulko ty to się masz kochana :/

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski,
    Ja już z pracy ale jakoś dobrego nastroju nie przynoszę.....
    Tak mnie w.. w pracy....
    Na mailu tysiąc pięćset rzeczy do zrobienia i pretensje, że nie są.
    A ja urlop miałam poprzedni tydzień i ktoś mnie w końcu zastępuje.....

Aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena trzymaj się w tej robocie!

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    "Jak nie urok to sraczka".
    Wczoraj nie wymiotowałam, z to wieczorem miałam okropny ból brzucha. :/ Miałam taki twardy, wzdęty brzuch i okropny ból. Bałam się cholera. Nospa + Nospa Max dopiero pomogły. Na razie jest ok.
    Ty nie myślałaś o jakimś blogu, pamiętniku albo książce??? Tyle masz rewolucji, że powinnaś to gdzieś opisać :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś mi dwa razy posty dubluje :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 10:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko.....bo długo nie jadłaś.....a jak jadłaś to od razu "cofka" była...więc jelita się troszkę odzwyczaiły od trawienia......będzie dobrze........

Biedra tulę mocno :* i dziękuję za zrozumienie.....

MANIEK ja bym się powiesiła w pewnym momencie, bo przez te 6 lat to nic innego qrwa nie interesowało rodziny, jak to "a kiedy w końcu dziecko".........a teraz jak jestem w ciąży to z całej zainteresowanej paczki, 2 osoby się pytają o samopoczucie itp.
    więc WAL śmiało do nich, a czy to w życiu innych stresów nie ma, jeszcze rodzina dokłada????? a jak masz osoby modlące się i dodatkow wścibskie, to możesz odpowiedzieć "dużo ciocia/ mama/ czy kto tam jeszcze nagrzeszyły w życiu, bo tak modlą się o dziecko dla mnie, modlą i jakoś nic nie wychodzi..........."

Czarnula87, Anuśka, MANIEK, justta, Krokodylica, konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq teksty przednie :D Kupuję :D

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem twarda wiele moge znieść ale mój sie rodzince swojej przyznał ze sie staramy i teraz jego wścibscy kuzyni ciotki pytają co tam jedziemy jak tam co tam wrrrrrr

Nam poszło z odpieluchowaniem bo mała uparta jak osiołek potem jak już nie sikała to wołała "mama puche kupa idzie" bo przez zaparacia jeki miała bała sie na kibelku robić własciwie nocnika mało używała odrazu na kibelek siadła :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

MANIEK ja bym się powiesiła w pewnym momencie, bo przez te 6 lat to nic innego qrwa nie interesowało rodziny, jak to "a kiedy w końcu dziecko".........a teraz jak jestem w ciąży to z całej zainteresowanej paczki, 2 osoby się pytają o samopoczucie itp.
    więc WAL śmiało do nich, a czy to w życiu innych stresów nie ma, jeszcze rodzina dokłada????? a jak masz osoby modlące się i dodatkow wścibskie, to możesz odpowiedzieć "dużo ciocia/ mama/ czy kto tam jeszcze nagrzeszyły w życiu, bo tak modlą się o dziecko dla mnie, modlą i jakoś nic nie wychodzi..........."[/QUOTE]

o tototo jest dobre rozwiązanie...ja to nie mam w sumie hamulców tylko mój T takie jest że mnie zawsze strofuje bo rodzina...ale mam to już w dooopie i tak mnie nie lubią to teraz będą mieli przynajmniej powód

Czarnula87, Malenq, konwalianka lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide dziś go gin na 16:20 wydrukowałam swoje wykresy i mam wyniki badań które mi zleciła i mam nadzieje że jakoś mnie oświeci..

Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dronka a jak u Ciebie, jak Ty się czujesz??

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka bo większość TYCH wścibskich w pierwszych rzędach w swych domach modlitwy siedzi.........przynajmniej w moim przypadku tak było/jest/będzie.......

BIedra dzieci są UPARTE, mój siostrzeniec (w lipcu skończył 2lata) za nic na świecie nie chce ani na nocnik, ani na kibelek, niestety nadal chodzi w pieluszce.....nie mówiąc już, że wrzask jest jak moja sis ubiera go bez pieluchy, czuje skubaniec, że za mało warstw ma na sobie :-/

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa powinnam iśc pranie wtawić ale tak mi się nie chce :/

Arienna lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Ide dziś go gin na 16:20 wydrukowałam swoje wykresy i mam wyniki badań które mi zleciła i mam nadzieje że jakoś mnie oświeci..
    to trzymam kciuki ja mojemu tez zawsze wykresiki pokazuje :P on sie smiej zawsze z gazów i bóli piersi hehehe i tych innych różnosci :)
    ale kazał druknąc przed monitoringiem wiec raczej bierze je tez pod uwagę

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co jeszcze pileuchy jak pieluchy. Ale ostatnio stoję na kasie i podjeżdża małżeństwo z dziekciem w wózku... rozwalili mnie... wiecie czemu ? dziecko w wieku około 4 lat! w wózku i ze smoczkiem na pół twarzy, odzywąłos ię dno nich normalnie,z achowywało tez normalnie no sozk dla mnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Kuźwa powinnam iśc pranie wtawić ale tak mi się nie chce :/
    u mnie już drugie wisi:P
    idź, idź....dobrze, że to nie TARA....tylko pstryk i się pierze :P

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde a ja mam nadzieje ze bedzie ciepło jutro bo musze poprac małżowi na wyjazd a zimno w domu i nie wiem czy da rade wyschnac a tak walne na balkon

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 2243 2244 2245 2246 2247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ