My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:Freja jakby co pisz hehe ja juz 3 lata w trójce grupowej i drugi rok z radzie rodziców
Kobitki nie chcę robić sobie nadziei ale coś jakby mdłości i ślinotok mam, może to z głodu - ale jadła 2 h temu, wszamałam kanapeczkę i zobaczymy. Do tej pory zawsze miałam tak że mnie mdłości łapały jak nie jadłam więc pierwsze kwartały zawsze żarłam jak opętana....
no nic zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, nie chcę się nakręcać... -
Freja wrote:Dzięki za info - po zebraniu pewnie będę wiedziała z czym to się je, te zebrania.
Kobitki nie chcę robić sobie nadziei ale coś jakby mdłości i ślinotok mam, może to z głodu - ale jadła 2 h temu, wszamałam kanapeczkę i zobaczymy. Do tej pory zawsze miałam tak że mnie mdłości łapały jak nie jadłam więc pierwsze kwartały zawsze żarłam jak opętana....
no nic zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, nie chcę się nakręcać...
trzymam kciuki za zielony koniec -
nick nieaktualny
-
Hejka , pogoda u nas taka ... ze strach wychodzic ...
jak tam u was z ta pogoda ? Polska złota jesień juz jest?
ps. jak jeszcze nie mialam tutaj tego kalendarzamąż mi kupił taki na imieniny
Ide zjesc pseudo lunchLena83, Czarnula87, Malenq, Nieukowa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Kuczaki jak zakopywałam Wasze @@@@@@@@@@@@ w lesie to moja mi spier...niczyła i jakimś cudem znalazła drogę he he Następnym razem zawiążę oczy i zatamponuję nos, by nie trafiła
cati, Czarnula87, Malenq lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Lamama wrote:Kuczaki jak zakopywałam Wasze @@@@@@@@@@@@ w lesie to moja mi spier...niczyła i jakimś cudem znalazła drogę he he Następnym razem zawiążę oczy i zatamponuję nos, by nie trafiła
Moją tez?mam nadzieje....
nie zapominaj o zatkaniu uszu !! -
Jasne! Uszy! Zapomniałabym hahahah oj cierpliwości potrzebuję, odda ktoś trochę? Moje wewnętrzne plamienie to beżowo brązowo pomarańczowe cosik, otarcie na patyczku kosmetycznym
Idę, bo znów sobie robię nadzieję a to przecież @
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualny
-
U mnie dalej @ jakby chciała a nie mogła
Lamama oddaj moją @ ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny