My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
z tym ze sie uspokoiłam ta wizyta, to tak nie dokonca. Bo moglam zaufac mojej gin i nie ciagnac tematu tsh, i nie byc szczuplejsza o 160 zł
a jako ze z ta kasa jest krucho, to boli jeszcze bardziej -
nick nieaktualny
-
Cze=arnula mam to samo od dwoch dni.. tkai glutek rozciagliwy bez grudek kremowy ;/
tez nic mnie nie swedzi nie piecze nic ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 17:56
-
nick nieaktualny
-
ja w sumie nie wiem czy juz po ale chyba tak .. choc dzis promieniuje mi na prawa nere ;/ wiec moze jesczze nie
-
matko jak ja czytam o Waszych problemach z sluzba zdrowia to mi sie wlos jezy na glowie. a jakie ceny:-O nie dosc, ze w Polsce place sa bardzo niskie to oplaty zwiazane ze zdrowiem totalnie wygorowane... tu nawet inseminacja jest refundowana.... dziewuszki wspolczuje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OLga w sumie mamy podobne tempki
wiesz skok moze byc po 2-3 dniach wiec moze i bylaCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Umówiłam się dziś z dawno nie widziana koleżanką, w sumie w trójkę na babski wieczór.
Nie paliłam już z pół roku (od kilku lat okazjonalnie), ale z Karolą to co innego... pamiętam te rytualne wyjścia na fajkę w pracy
Nawet mnie nie dopingujcie, żebym nie zapaliła, to na nic
Miłego wieczoru zwłaszcza dla tych, które łapie jesienna deprechaPati Belgia lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
tak razem zachodzimy
Momo nie wolno palic nu nu
a mnie dzis wzielo na kanapke z bialym serem polena miodemMalenq, momo1009 lubią tę wiadomość