My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Nadrobie Was jak wroce do domu bo dopiero wyjeżdżam ....
Aczkolwiek zastanawiam sie czy ja z ta moja @ nie powinnam do jakiegos lekarza?
No wizyta w WC co godzine tak ze mnie sie leje ...
Lena kochanie, na mocne krwawienia:
nie brać leków przeciwbólowych z kwasem acetylosalicylowym
brać:
- tabletki ziołowe hemorigen 2-3 tabl 3x dziennie
- tabletki cyclonamine
- rutinacea lub rutinoscorbin 2-3x1
- żelazo
- cynk
- witamina A
- witamina C
- witamina B complex
mi to gin rozpisał jak miałam przerost endometrium i miałam ciurkiem krew ze skrzepami wielkości reki przez 3 tygodnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ufff to mie uratowalas nie bede musiala meczyc reki na isanie i bede moga za ten czas pissac
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LaRa skarbie nie denerwuj się czasu i tak nie cofniesz więc odpocznij trochę i zapomnij o sprawie
najważniejsze że wynyki dobre
o patrzcie a ja tu znalazłam tylko zwykły kwas foliowy a teraz cieszę się jak dziecko że dostałam z witaminkąach ta farmacja w |Pl dużo bardziej rozwinięta
Lamamma ja już też nie wiem co z moją @ robić.... eh
-
Pati Belgia wrote:matko jak ja czytam o Waszych problemach z sluzba zdrowia to mi sie wlos jezy na glowie. a jakie ceny:-O nie dosc, ze w Polsce place sa bardzo niskie to oplaty zwiazane ze zdrowiem totalnie wygorowane... tu nawet inseminacja jest refundowana.... dziewuszki wspolczuje...
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny wiecie co coraz bardziej zaczynam sie stresowac i chyba kujne mojego czy u te hormony cos ruszyly sie
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
o Czarnula z całego zdania słowo "winko" wychwyciły moje oczy i natychmiast przekazały do narządu "chcę"...
A wie któraś z was czy to byłoby możliwe że wczoraj w 17 dc na tym cholernym badaniu gin mogła w jakiś sposób nie widzieć że była owulka...no i czy mogło być tak że ta owulka była i wciąż jeszcze inne małe pęcherzyki były na jednym jajniku??? bo drugi jajnik był bez pęcherzyków...
czy to w ogóle farmazony co ja myślę?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Maniek