My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochana Maniulku :] ja poszłam do gin na wizytę, miałam badanie ginekologiczne, dwa dni póxnije miałam robione usg dopochwowe i druga gin powiedziała ze jajniki mi nie pracują, nie ma pęcherzyka żadnego dominującego więc owulki nie było i patrząc na moje jajniki może mi powiedziec że raczej dzieci mieć nie będę naturalnie
dwa-trzy tygodnie później okazało się że moja Fasolka ma już około 7 tygodni :]Anastazjaaa, MANIEK, justta lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki co tu słychać???
Ja wróciłam od dentysty, zrobiłam szybki obiadek i z małżem pognaliśmy szukać lodówyW okolicznych sklepach nic fajnego nie znaleźliśmy, więc chyba jutro będę musiała śmigać do Łodzi
Może tam coś znajdę
Zęby mnie bolą i dostałam antybiotyk, bo mam kanałowo zrobione już obie jedynki i obie dwójki na górze i gryźć nie mam czym bo bolą, a po antybiotyku podobno szybciej przestanąNie dam rady nadrobić co popisałyście. Ślę buziole wielkie wszystkim cudownym 18+ i do jutra bo dzisiaj to chyba popracuję troszkę przy kompie i spadam lulu
-
MANIEK wlasnie z takich niby bezowulkowych wychodza dzieci
inne moga byci pozniej sie wchlona
tylko jeden dojrzewa do pekniecia .. no nie raz dwa :p
zgredka lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:o Czarnula z całego zdania słowo "winko" wychwyciły moje oczy i natychmiast przekazały do narządu "chcę"...
A wie któraś z was czy to byłoby możliwe że wczoraj w 17 dc na tym cholernym badaniu gin mogła w jakiś sposób nie widzieć że była owulka...no i czy mogło być tak że ta owulka była i wciąż jeszcze inne małe pęcherzyki były na jednym jajniku??? bo drugi jajnik był bez pęcherzyków...
czy to w ogóle farmazony co ja myślę?justta, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Kochana Maniulku :] ja poszłam do gin na wizytę, miałam badanie ginekologiczne, dwa dni póxnije miałam robione usg dopochwowe i druga gin powiedziała ze jajniki mi nie pracują, nie ma pęcherzyka żadnego dominującego więc owulki nie było i patrząc na moje jajniki może mi powiedziec że raczej dzieci mieć nie będę naturalnie
dwa-trzy tygodnie później okazało się że moja Fasolka ma już około 7 tygodni :]Anuśka wrote:Ja na USG miałam przetrwały pęcherzyk i gin mówił że owulki na 200% nie było a 3 tyg później zobaczyłam serduszko mojej dzidzi
nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jaka była wasza radość jak dowiedziałyście się o ciąży
anuśka oby zęby szybko przestały bolećWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 20:31
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:A czytałam gdzieś ciekawostkę że czasami zdarza się ze są dwie owulacje w jednym cyklu :]
Witam!
W czasie jednego cyklu mogą nastąpić dwie owulacje, jednak dzieje się to w bardzo krótkim (kilkugodzinnym) odstępie. W wyniku takiej podwójnej owulacji począć się mogą bliźnięta dwujajowe. Mogła Pani zajść w ciażę ok. 14 dnia cyklu, natomiast kolejne "ukłucie" ok. 28 dnia mogło być np. związane z powiększaniem się ciężarnej macicy. Testy ciążowe bardzo często dają we wczesnym okresie wynik fałszywie negatywny, dlatego radzę powtórzyć test po tygodniu, koniecznie z moczu porannego.
Pozdrawiam serdecznie!
źródło abczdrowie.plCzarnula87, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ooo to mi trochę miodu na serce polałyście bo już załamana chodze od wczoraj...bo ja widziałam na tym ekranie te małe pęcherzyki tylko małe i żadnego innego dużego...powiem wam że się tak zdołowałam że zapomniałam dziś zjeść cokolwiek przez cały dzień....
Anuśka po pierwsze primo gratuluje tej papierosowej abstynencji a po drugie wielki szacun za te wizyty u tej sadyski-dentyski:)
no naprawde poprawiłyście mi nastrój...dzięki bo bez was to te starania byłby nie do zniesieniaAnuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny