My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
momo1009 wrote:Umówiłam się dziś z dawno nie widziana koleżanką, w sumie w trójkę na babski wieczór.
Nie paliłam już z pół roku (od kilku lat okazjonalnie), ale z Karolą to co innego... pamiętam te rytualne wyjścia na fajkę w pracy
Nawet mnie nie dopingujcie, żebym nie zapaliła, to na nic
Miłego wieczoru zwłaszcza dla tych, które łapie jesienna deprechamomo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
heheheh
no tak jakos mi sie zachcialo
noo chyba progesteron mi rosnie bo czuje jakbym miala cos ala zgage ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopiero wróciłam z ogródka, robiłam wszystko, by @ się rozkręciła.
Grabiłam kamienie i ziemię.
Schylałam się, kucałam, nosiłam gałęzie do spalenia.
I tak od przed 16-tą do teraz, własnie skończyłam.
W środku odrobinę czerwieni i to na tyle.
Komarów mnóstwo i może dlatego, że robiłam tyle czasu za honorowego dawcę na zewnątrz, to może z tego powodu na dole braki
Idę machnąć przysznic i wracam na chwilkę
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnulka ale na kiedy?? wczoraj byłam u gin i nie było żadnego dominującego pęcherzyka za to dużo małych ...zaleciła mi robienie testów owulkowych to se dziś siknęłam i jedna krecha a druga blada jak du...a.
Też mnie już szlag trafia kufa nie może być normalnie. W dodatku nie wiem ale wciąż mam takie te humory że sama ze sobą nie mogę wytrzymaćManiek
-
nick nieaktualny
-
Nadrobie Was jak wroce do domu bo dopiero wyjeżdżam ....
Aczkolwiek zastanawiam sie czy ja z ta moja @ nie powinnam do jakiegos lekarza?
No wizyta w WC co godzine tak ze mnie sie leje ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.