My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Smartka przytulasy kochana. My z cati właśnie doszłysmy do wniosku, że wchodzimy w nowy cykl dumnie i z podniesioną głową. Co nam innego pozostaje?
Możesz do nas dołączyć. Cati przepraszam, że zdradziłam nasz niecny plan
Wybaczysz?
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
No to i u mnie już ciemna krew jest więc po zawodach. Poobserwuję co dalej, jak się nie rozkręci to później zaznaczę jako nowy cykl, bo po luteinie nawet najmniejsze krwawienie i plamienie jest brane jako dzień nowego cyklu w zasadzie. No obaczym co będzie dalej
Coś nam ten wrzesień skąpi fasolek, groszków i zielonych kropeczek- odrobimy w październiku. Nie ma innej opcjiO ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Nie wiem czy przestanę myśleć. Kur...a najbardziej mnie wkurza to że wiedziałam że tak będzie - a dół jest ogromny. Dziś to mam chęć w ogole przerwać starania, znowu uciec gdzieś w piz..u.
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Nie wiem czy przestanę myśleć. Kur...a najbardziej mnie wkurza to że wiedziałam że tak będzie - a dół jest ogromny. Dziś to mam chęć w ogole przerwać starania, znowu uciec gdzieś w piz..u.
Masakra... Co miesiąc mamy nadzieję i co miesiąc to samo
-
Zglaszam sie na nocna zmiane
Mialam kryzys i zalamanie nerwowe :< ale juz lepiej LAmama wspiera mnie smiesznymi tekstami , mezu przytulil i wycałował .
I po godzinie snu lepiej sie czuje , jutro spacer i moze jakies cwiczonka i nosek do gory kolejny cykl przed nami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 22:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote::* lov u
a jaka ekipa ?bo ja mam zamiar zrobic sushi sobote
u mnie w domu zapraszam laski z kursa jezykowego . bedziemy sobie plotkowac
a faceci beda grac na konsoli ... ;P
Czarnula87, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Witajcie wieczorową porą
Jeju - tulę jak obiecałam! My tu już w większym gronie liczymy na październik, a w rupie raźniej, więc wiesz
Smartuś - przykro mi.. jeśli NAPRAWDĘ potrzebujesz przerwy, to może faktycznie ją zrób. Nabierzesz sił. A z takich przerw też się biorą dzieci
Maniek - udanego dnia chłopaka. A raczej nocy
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyCati jade ja i 4 koleżanki i jeden taki śmiechowy kolega
złapaliśmy dobry kontakt jak zaczął pracowac i często się wygłupiamy. On teraz cały miesiąc na supporcie był gdzieś koło wawy. dzowni do mnie dzisija i mówi: cześć kochanko numer 1
a u dziewczyny swojej siedział (ona tez u nas pracowała) się uśmiałam
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:i lov u 2 :*
a jaka ekipa ?bo ja mam zamiar zrobic sushi sobote
u mnie w domu zapraszam laski z kursa jezykowego . bedziemy sobie plotkowac
a faceci beda grac na konsoli ... ;P
Fajna sprawa, też urządziliśmy kiedyś takie domowe sushi, z tym, że tylko my nie wiedzieliśmy jak je robić
Ja dziś nadrobiłam ostatnie zaleglości towarzyskie w realu. Takie legendarne już spotkanie z 2 koleżankami (dziś towarzyszyla nam 3-letnia córeczka jednej z nich) pod haslem "makarony". Makaronów już od lat na takich spotkanich nie jemy, ale nazwa została
Czarnula87 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:Fajna sprawa, też urządziliśmy kiedyś takie domowe sushi, z tym, że tylko my nie wiedzieliśmy jak je robić
Ja dziś nadrobiłam ostatnie zaleglości towarzyskie w realu. Takie legendarne już spotkanie z 2 koleżankami (dziś towarzyszyla nam 3-letnia córeczka jednej z nich) pod haslem "makarony". Makaronów już od lat na takich spotkanich nie jemy, ale nazwa została
tam sporo sie nauczylam