My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
No ...
A moj W do mnie dzis dzwoni na szkolenie i pyta:
"Jak leci Skarbie" xD
O ironio ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Brudzia wypijcie ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Normalnie idę sobie do wyrka i włącze laptopa jakby coś. Też chyba pobuszuje po necie tak bez celu
Gdyby tak miec na boku z 5 tysi to cel by się jakiś znalazło no nie?!
Lena83, Czarnula87, cati lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Lamama wrote:Normalnie idę sobie do wyrka i włącze laptopa jakby coś. Też chyba pobuszuje po necie tak bez celu
No baaaaaa!!!!
Lamama lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualny
-
No tak.
Los znów sobie zakpił z drużyny dość dojrzałych do macierzyństwa staraczek ale co tam, my za ok miesiąc zawstydzimy ovufrienda, los i turbodymomena :-)Kto jest za to lajken :-*
Czarnula87, cati, Lena83, konwalianka, choco lubią tę wiadomość
-
Lamama wrote:Normalnie idę sobie do wyrka i włącze laptopa jakby coś. Też chyba pobuszuje po necie tak bez celu
Czasem warto oderwac sie od tego co probujemy zrobic kazdego dnia tylko po t by sie oderac od rzeczywistosci !Lamama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLamama wrote:No tak.
Los znów sobie zakpił z drużyny dość dojrzałych do macierzyństwa staraczek ale co tam, my za ok miesiąc zawstydzimy ovufrienda, los i turbodymomena :-)Kto jest za to lajken :-*
ten turbodymomen mnie przekonałLamama lubi tę wiadomość
-
Lamama wrote:No tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:05
Lamama, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Tak mi sie chce spac ze nie chce mi sie isc położyć .....
Lamama, Czarnula87, cati, momo1009 lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyLamama wrote:Olguś Tobie też ledwie widoczna kreska wychodzi albo wcale na owulkowych?
Dla mnie strata kasy- a szkoda, bo są pomocne.
Tak!! Tak!! Tak!!Tak!!Tak!!Tak!!Tak!!Tak!!Tak!!Tak!!Tak!!Tak!!
w sumie o ironio ciesze sie że nie jestem z tym samaLamama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena to spij na siedząco
, ja to godzine spalam i dupa teraz sie nie poloze..
Lamama - ale u ciebie ovu wylapalo skok temperatur ? a test nie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:12
-
Lenuś to jeszcze chwilka i sen przejdzie
Zastanawiam się nad tym cyklem. Co by włączyć. Mam trochę tych specyfików. Po co mają się przeterminować, nonie?
Poprzedni cykl skończyłam podgryzając ogórki kiszone i w przerwach kapustkę kiszoną
Ostatni cykl(ten do wczoraj) po owulce jadłam głównie lody- > 100 ml /100 kcal
A jakie Wy macie dziwactwa okołookresowe ?
Doczytałam i edit, bo za duzo postów nabijam jużTak więc Cati skok jest ale owulkji nie musiało być.
Testy na prawdę nie wykrywają, zresztą w pierwszej ciaży z synem test do 20 tygodnia ciąży nie wychodził a przy poronieniu wyszły dopiero gdy plamiłam i mocz był czerwony od plamienia ( wyszła beta z krwi w moczu)- nikt w laborze nie wie czy to możliwe, nie sprawdzali nigdy
Także testy swoje czy to owulkowe czy fasolkowe, nie ma różnicy. Idę do łóżka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 23:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA cały pierwsyz trymestr to były pomarańcze a trzeci to tylko fanta
i ostatnio chodze po domu chodze mówię no kurde coś mi się chce ale nie iwem co i nagle taka cisza i krzyczę wiem! Fantę i lody bakaliowe! A mąż się tak patrz i mówi... ty w ciązy jesteś?
cati, Lamama lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:A cały pierwsyz trymestr to były pomarańcze a trzeci to tylko fanta
i ostatnio chodze po domu chodze mówię no kurde coś mi się chce ale nie iwem co i nagle taka cisza i krzyczę wiem! Fantę i lody bakaliowe! A mąż się tak patrz i mówi... ty w ciązy jesteś?
za mna chodza chipsy juz od tygodnia ale staram sie ich nie jesc... bo w dupe mi idzie zamiast w cycki...