My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula no co ta Twoja tempka... W kulki leci
Ja dzisiaj nie śpię od 5Czuję jakieś rozpieranie w jajnikach a prawy pobolewa... Cycki mnie szczypią i przez nie się obudziłam
I generalnie czuję się bleee
Mam wrażenie że @ czyha za rogiem
Malenq zapomniałam Ci wczoraj napisać że jesteś wielkaOdkryłam dzięki Tobie fajną kostkarkę do lodu w lodówkach i teraz takiej lodówy szukam
Sikam jak opętana, ciekawe czy to nie jest jakiś efekt uboczny antybiotykuI non stop chce mi się pić
Nie jest dobrze
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Anuśka powiem, że to objaw ciąży ale czy to ma teraz jakieś znaczenie dla Ciebie?
Ej no! Po przebudzeniu @ brak, jest za to lekko zabarwiony śluz i ból żołądka.Zaraz wypiję ...din fix i będzie lepiej
Duzo przyjeniejszej środy Wam życzę.O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Lamama wrote:Anuśka powiem, że to objaw ciąży ale czy to ma teraz jakieś znaczenie dla Ciebie?
Ej no! Po przebudzeniu @ brak, jest za to lekko zabarwiony śluz i ból żołądka.Zaraz wypiję ...din fix i będzie lepiej
Duzo przyjeniejszej środy Wam życzę.Za 1,5 tygodnia mam mieć zakładany implant i będę mocno znieczulona, co w ciąży jest nie wskazane... No i jeszcze kilka fotek RTG będę miała, więc.... Nie sądziłam że to napiszę, ale nie pasuje mi być w ciąży teraz i to dla dobra dzidzi
Lamama a może to plamienie implantacyjne? Potrafi trwać nawet ze dwa dniWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 06:46
-
Cześć z rana. Niech mnie ktoś kopnie w zada - po pierwsze żebym się ruszyła a po drugie żebym się ogarnęła - nie zmierzylam dziś tempki. Zastrajkowalam. Choć przy @ to i tak nie ma dużego znaczenia.
******************************GANG18+***************************** -
Smarta, rusz się
Słuchajcie, tak ze dwa dni temu stwierdziłam, że co by się nie działo to i tak będę zadowolonaJakby były II kreski, to wiadomo. A jak @ to też, bo to nowy cykl z nową nadzieją i jeszcze przede mną jakieś 3 cykle do końca roku, więc szanse
Zadzwonię dziś do Invicty i spytam się o wolne terminy do mojego lekarza, może uda się jakoś przepisać na 12/13 dc.
Życzę Wam miłego dnia!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
smarta wrote:Cześć z rana. Niech mnie ktoś kopnie w zada - po pierwsze żebym się ruszyła a po drugie żebym się ogarnęła - nie zmierzylam dziś tempki. Zastrajkowalam. Choć przy @ to i tak nie ma dużego znaczenia.
Lamama lubi tę wiadomość
-
Załadowałam kosz do wywiezienia i jestem
Bedę sobie edytować, żeby dziewczyny nie miały dużo do czytania
Może tak cały dzień się pobawię7:15
Eeeeeeeee to nie przejdzie, bo się pogubią w wątkacha szkoda, bo byłoby ciekawie
No smartka i jak tam u Ciebie kochana? Liże sobie teraz loda i mam wrażenie, że w jakimś miejscu jest gorzki, miałyście tak kiedyś?
idę po następnego
najlepeij sprawdzę całą serię, bo może byc wadliwa, wtedy zareklamuję ostatniego, pokażę paragon i niech dają następne do sprawdzenia
jesień sprzyja lodolizom z biedry
wywaliłam tego loda i idę po nastepnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 07:21
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Słuchajcie, w drodze wyjątku zapisali mnie na drugi termin na 14.10! Tylko z jednego mam się odpisać, jak będę wiedziała, co i jak
Jeśli dziś będzie @, to będę 14dc na pierwszym monitoringu. Teraz boję się, żeby nie było za późno...
Ale najwyżej będę wcześniej dzwonić, czy nic się nie zwolniło, bo np mieli jeszcze wolny termin do mojego lekarza na dzisiaj.Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
my swietowalismy wczoraj i padliśmy jak betki potem hehehe dziś rano masakra wino nam wybuchło ściana pochlapana wrrrr dobrze ze pod stolikiem i nie widac
ja bede sie relaksować do piateczku bez małża dziś jade do rodziców na obiadek
mnie cos od wczoraj kłuje od pepka w dół w prawo i jajnik prawy działa hmm w sumie to z niego powinna być owu tym razem
Smartunia tulam mocno
Asiula trzymam kciukija ide do swojego w 13 dni cyklu nie bede nic zmieniac i ide we wtorek 7 potem na 14 mam dwóch macaczy hehehe skocze na USG a potem do mojego dawnego gina żeby porównac co mówią
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:ja ide do swojego w 13 dni cyklu nie bede nic zmieniac i ide we wtorek 7 potem na 14 mam dwóch macaczy hehehe skocze na USG a potem do mojego dawnego gina żeby porównac co mówią
Nie wpadłabym na to, żeby tak porównywać a to może być bardzo dobry pomysł
-
Lamama wrote:Biedra to ty masz sezon odsłony
Niexle ale czasem trzeba się poświęcić. Twój małżonek nie marudzi czasem, że za dużo wizyt masz hehehehżarcik oczywiście :-*
wiesz co to w sumie pierwszy taki kokretny miesiąc hehehe w zeszłym byłam 2 razy ale na niego to nie działa heheheLamama lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ale Ty jesteś cwana bestyja
Nie wpadłabym na to, żeby tak porównywać a to może być bardzo dobry pomysł
wiesz co chce sie wcisnąc do mojego starego żeby potem miec u niego USG wrazie ciąży tansze hehehe a ma mega sprzetos
a co płace nfz to mam przynajmniej szanse porównac co i jak zobaczymy co zapisze jeden i co drugi