My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry ranna zmiano...
bez entuzjazmu dzisiaj, kolejna noc kiedy obudziłam się duzo przed budzikiem i usnąć nie mogłam, choć dziś to prezez jakieś syreny alarmowe ( alarm przeciw lotniczy czy co - w każdym razie zerwałam się na baczność przed pomiarem tempki ;/..)czuję się jak by @ była tuż za drzwiami, zresztą 26dc a takie zazwyczaj miewam, temp. skacze jak ropucha jakach, wczoraj znowu się rozbeczałam (cały czas wspomnienia wracają jednak) i generalnie jest jakoś źle, brzuch pobolewa, w krzyżach też jakoś tak jak na @... eh...
mimo to pozdrawiam ciepło i słonecznie -
Jeszcze raz życzę Wam miłego, słonecznego dnia
A teraz wracam do pracy
I będę się modlić, aby @ jutro przyszła, a nie dziś
Buźka Kochane!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
Freja pierzynko
Nier smutaj....wyjściaq nie ma, bo przecież sie na stałe nie zakorkujemy
Musimy przejść ten dziki okres, pomarudzić, posmęcić i później bzzzzzzz z naskoku na mężula
Wiem, łatwo się mówi. Nie wiem co wspominasz kochana, bo za krótko tu jestem. Ale tulam.
Gorzkie lody, chociaż wziełam inny smakej no, może za dużo ich jadam. może. no to miłego dnia poranna zmiano i zasuwam do pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 07:42
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
ja też się biorę za pracę ... dzięki Lamama (wspominam moją najmniejszą * kruszynkę) eh...
wiem zakorkować się nie da ale po cichu liczę że to może jednak nie @... na razie nie leci więc może jest nadzieja
zmykam pracować
buziaki dla was
-
Anuśka wrote:I Tobie również dobrego
Hej Anastazjaaa jak tam @ dzwoniła? pisała? jedzie już? -
Freja wrote:Bry ranna zmiano...
bez entuzjazmu dzisiaj, kolejna noc kiedy obudziłam się duzo przed budzikiem i usnąć nie mogłam, choć dziś to prezez jakieś syreny alarmowe ( alarm przeciw lotniczy czy co - w każdym razie zerwałam się na baczność przed pomiarem tempki ;/..)czuję się jak by @ była tuż za drzwiami, zresztą 26dc a takie zazwyczaj miewam, temp. skacze jak ropucha jakach, wczoraj znowu się rozbeczałam (cały czas wspomnienia wracają jednak) i generalnie jest jakoś źle, brzuch pobolewa, w krzyżach też jakoś tak jak na @... eh...
mimo to pozdrawiam ciepło i słonecznie
U nas nawet ciepło ale deszczowo -
nick nieaktualny
-
witam się z wami... czarnula, Ana owulki nasze i Twoja @ gdzieś się ewidentnie zagubiły....też zaczynam tracić nadzieję,,i już nawet złość mi przechodzi..
Freya tulam mocno...
Blondik halo a co u Ciebie???
Psotka jak ostatnie przygotowania???Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Maniek
-
Biedroneczka83 wrote:a ja mam jakies dziwne przeczucie że owu bedzie duuużo wczesniej
oby małżon tylko zdązył wrócic sama nie wiem tam mnie napieprza jajnik ze szok
a to dopiero 7 dc
-
Ruszyłam tylek i (*)(*) i jadę do pracy. Bez specjalnego entuzjazmu dziś. Yo chyba @ tak mi humor psuje, brzuch naparza a ja myślę o tym, że mam 30 na karku, jestem po środku niczego, nic w życiu nie osiągnęłam i nie mam pomysłu co dalej.
******************************GANG18+***************************** -
Dzien dobry kochane
Biedronka wzjemnie ztym członkiem
ja od 4 rano w sumie nie spie bo moj kochany ustawil sobe budzikps to nc ze ma na 7 do pracy
noi budzik dzwonil co 10 min melodyjke a moj mezu albo spal albo jak go budzilam mowil .. dobra spoko luz jezsza mam z godzinke tak sobie nastawilem zeby sie wybudzic
jak o zebach mowa ... mi sie znowu dzis snily snilo mi sie ze jedne mnie bolall a drugi kruszl sie i wypadal a w jego miejscu byl nwy zdrowy.. i co oczywisci tak sie zestrachalam ze mi si sni zab wypadjacy - ze az sie obudzilam z bolem zeba fakt wczoraj troche podraznilam ego co jest do usuniecia ;/ a raaczej dziaslo w nim.. ;/ no i drugi co mnie bli chyb bedzie do kanalowego bo reaguje mi na zimno ;/
s dzewczyny nie wierzcie temp .. bo naparawde moze na nie sporo wplynac :0
WIEC DZIALAJCIE :d BO TYLKO Z TEGO SA DZIECIA KAZADA Z WAS SIE DOCZEKA