My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
czesć kochane, ale tu wieje.. rezygnacją i kiepskim nastrojem.. cóż, pogoda za oknem mnie także nie nastraja.. nocka kiepska, ból sie "rozlewa" nie wiem co dalej robić.. wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch - kłucie i twardnienia, ból pleców rozlał się na lewą stronę i teraz boli mnie także pod piersiami i nad nimi.. amol g.pomógł - mam dość.. za oknem deszcz, Tymek nie chciał do przedszkola, mam teścia na głowie - bosko:/
a U Was albo brak @ u tych, które czekają, albo spadki temp. albo zbliżające sie @ - naprawdę mało optymistycznie..mam nadzieję, że jednak uda sie nieco uratować ten dzień?
co dziś serwujecie na obiadki?
Olga może się wybiorę na wilanów do maca, a który to dokładnie? i tylko w weekendy?tzn jakie dni?
Dronka - super pomysł z tym porównaniem usgBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Melduje ze zyje i nie wyjrwawilam sie na smierć aczkolwiek w nocy miałam podwójne zabezpieczenie i budzik nastawiony co dwie gidziny zeby sie w kałuży nie obudzić. Ledwo zyje ....
Nie nadrobie - niemniej dobrego dnia Wam zycze ...
Pewnie zajrze z pracy :*****Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Konwalijko a nie mialas problemow z woreczkiem zólciowym ?? bo to co opisujesz jest mega podobne do ataku kamicy zólciowej bol promieniuje wlasnie az na piersi i na lewy caly bok ...
a w ciazy czesto wlasnie sie odzywa -
nick nieaktualny
-
Lena83 wrote:Melduje ze zyje i nie wyjrwawilam sie na smierć aczkolwiek w nocy miałam podwójne zabezpieczenie i budzik nastawiony co dwie gidziny zeby sie w kałuży nie obudzić. Ledwo zyje ....
Nie nadrobie - niemniej dobrego dnia Wam zycze ...
Pewnie zajrze z pracy :***** -
Witajcie
Lenka jeśli ta @ nie ustanie w takiej formie, zgłoś się lepiej do gina, bo się nam wykrwawisz biedactwo :*
A Twoje wczorajsze zdanie, że jesteś zbyt śpiąca, żeby się położyć spać, to moja codzienna mantra
Freja tulę
Anusia mnie też sytuacja geopolityczna trochę stresuje i wcale Ci się nie dziwię. Pamiętam, że kilka lat temu (czyli spokojne czasy) nad naszym polem campingowym w Chorwacji o 6 rano zaczęły jakiś Migi przelatywać, już się dziwnie czułam. A to pewnie jakieś chorwackie ćwiczebne manewry były
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Ania, no nie wiem..nie miałam problemów.. byłam w poniedziałek u internisty, ale wtedy bolało mnie pod łopatką i przy wdechu całe plecy..ale od wczoraj zaczęło promieniować na przód z lewej strony, boli nad piersiami i pod.. zaraz wskoczę na matę podgrzewającą, może nieco pomoże..
Ola, to zobaczę, czy uda mi się wyciągnąć P, bo musiałabym autem podjechać -
Czarnula87 wrote:Brrryyyy z rana.
Oficjalnie oglaszam ze owulka zrobila mnie w jajo i nie przyszla. Od dzisiaj biore lek ktory wuwinduje mi tempke w gore i program zaznaczy nieistniejaca owulacje.
Jest wyjebiscie szczesliwa(( mocnooooooooo
Biedroneczka83 wrote:Trzymaj sie dzielnie kochana ja tez nie spałam od 5 już leżałam i czekałam az wybije godzina pomiaru
U nas nawet ciepło ale deszczowo
a JA myslalam ze tylko mnie tak pomerdało i spac przez to nie moge... Ludzie my tu do obledu sie doprowadzimy bez tych ciaż... od jutra cwicze joge bo zeswiruje i zamiast na porodowke trafie w bialy kaftan na psychiatryk ;P
-
Nawbijalam sobei do glowy ... roznych rzeczy . Poza tym mam jakis problem z zoladkiem od kilku dni badzo mnie uciska po jedzeniu wiec wole byc glodna.. Dodatkowo te plamienia i spadek temp... czlowiek z kazdym miesiacem ma nadzieje ze juz ze o moze teraz .. a i tak wychodzi znow to samo co wczesnie i negatyv na tescie... i cala noc mialam bole jajnika ze jak juz prawie zasnelam to "Aaaaaaa masz i nie spij.. wiedz ze sie zbliżam " poiedziala @....
no i wyrywaam sie ze snu