My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry
Konwalianka takie wędrująco-promieniujące bóle u mnie to nerwobóle. Ostatnio ciągle je mam właśnie pod łopatkami albo w klatce piersiowej.
Ja mimo mega deprechy mam też mega ochotę na serduchowanie. Modle się wiec żeby @ się skończyła.
Idę poudawać że pracuję no i w końcu kawusie poranną wypić, bo z lenistwa jeszcze jej nie zrobiłam.Anastazjaaa, konwalianka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:Arienna kiedy test??????
ja stwierdziłam że 5-go w niedzielę, ale policzyłam sobie i zazwyczaj fazy lutealne mam 12-13 dni iiiiiiiiiiiiiiiiii w sobotę będzie 13-ty dpo, więc chyba będzie to sobota....bylem tylko tego terminu doczekała
ps. cycki mnie szczypiąBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:Więc tak, serduszko.... na liście testujących ustaliłyśmy że 6-go
ja stwierdziłam że 5-go w niedzielę, ale policzyłam sobie i zazwyczaj fazy lutealne mam 12-13 dni iiiiiiiiiiiiiiiiii w sobotę będzie 13-ty dpo, więc chyba będzie to sobota....bylem tylko tego terminu doczekała
ps. cycki mnie szczypią -
ps. cycki mnie szczypią
Że szczypią to ponoć dobrze. Trzymam kciuki Arienko
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
ps. cycki mnie szczypią
ja sie zastanawiam z testowaniem bo niby 24 października wg ostataniego cyklu a wg wszystkich 26 pazdziernika heheh ale zaraz ukoje sie tetami owu to troszke sie uspokoje hehehe -
cati wrote:ok teraz to juz nic nie rozumiem... plamienie dalej jest.. a temp mi skoczyla... o.0 co prawda dzis duzo wczesniej wstalam.... ale to chyba nie ma znaczenia ?
Z tego co wiem ma znaczenie powyżej 0,5 godziny. I niektórzy stosują jakieś algorytmy na przeliczenia tempki mierzonej o innej porze niż zwykle. Ale plamienia to też nie rozumiem********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Anastazjaaa wrote:a mocne te plamienie - bo może masz późną implantacje???
-
momo1009 wrote:Widzisz, tutaj nic się nie ukryje i nie pozwolimy Ci zrobić przedwczesnego testu bez uprzedzenia
Że szczypią to ponoć dobrze. Trzymam kciuki Arienko
-
momo1009 wrote:Z tego co wiem ma znaczenie powyżej 0,5 godziny. I niektórzy stosują jakieś algorytmy na przeliczenia tempki mierzonej o innej porze niż zwykle. Ale plamienia to też nie rozumiem
to ja musiala bym sie obudzic o 11:30 zeby zmierzyc temp normalnie ale dzis mnie cos nosi i spac nie moglam(( to moze mam odiac od tej temp ta temp co mam kurde.. no
-
Hej, po wczorajszych nerwach, bólach głowy ( nie mogłam usnąć) i ogólnie 1000 myśli na minutę , późno usnęłam, i późno wstałam, ale sie wyspalam
Pogoda taka sobie, niby ciepło, ale mzyscie.
Anuska nie strasz tymi nalotami samolotowymi, bo właśnie słucham expose Kopacz i nie bedzie tak zle. Wzmocnione bezpieczeństwo i wzmożona obronność. Każdy dostanie okop :p Bedzie bogato, kolorowo i ogólnie będziemy żyć w kraju mlekiem i miodem płynącym.
miłego dzionka, członka
-
Anastazjaaa wrote:hmmm nie pozostaje nic innego jak tylko czekać ale ponoć implantacja może odbyć się nawet do 11-12 dpo
mamo mnie troche na ziemie sciagnela bo , ogolnie nie ma sie co cieszyc jutro zmierze o tej samej porze i zobaczymy co dalej .
zawsze jakos dzien lepiej wyglada jak sie ma nadzieje ... ide szukac badyli do mojego wianka