My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:choco - sama nie wiem czy to nerwoból.. chyba powinien już przejść? sama nie wiem..
Ania, no właśnie wczoraj wzięłam nospe forte, ale słabo zadziałała.. dziś mnie też rwie, do tego te kłucia z prawej (dla odmiany)strony, więc dupa..
Ariena - trzymam kciuki!
cati, ja tez uwazam, że im później się mierzy tym temp wyższa, więc jeśli z rana skoczyła, to raczej spaść nie powinna.. ciekawe to plamienie..
No to tez sie zastanawiam .. co to.
Czarnula :* ty wiesz ^^
Arienna - brrrrrrrr nie mow mi nawet
ps. - i to czasem mnie hamuje by nie pracowac w tego typu sesjach ale nie moge sie oprzec bo to piekny widok gdyby nie fakt ze zawsze sie wiaze z tym jaka rozmowa i na ogol o brzuchu i dzieciach
czesc Pati
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 11:24
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83, Czarnula87, justta lubią tę wiadomość
-
Dobra kochane
czas na spacer
Jestescie niesamowite !! bez was to bym chyba ryczala dzien w dzien :****
<przybijam piątke>ale rozkoszniak
Justa dziekujemam nadzieje ze w norwegii sie spodoba moj styl ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 11:33
Ania_84, Arienna lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Ania jaki słodki kociak
ja chce babci mojej taki żywy termoforek zafundować
a tak na dowidzenia dzis obrazek dnia !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 11:38
konwalianka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
biedronka prezent I klasa
termoforek polaczony z zabawai towarzystwem.. no i sprzataniem kuwetki
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie, a właściwie czytajcie
Dostałam majty co to mnie na nie naciągneli telefonicznie w zawrotnej cenie 19.99. Wyczytałam w internetach mądrych, że lepiej przyjąć i zapłacić i wtedy wypowiedzieć umowę bo przy odstąpieniu od umowy gdzie nie place i odsyłam towar to same problemy i po sadach ludzie się ciągają.
zadzwoniłam i mowie ze chce wypowiedzieć umowę, a pani przemiła do mnie ze oni mi proponują rabat i będę dostawać milion majtek w wybranych kolorach w promocyjnych cenach bla bla bla i tu cytuję "rozumiem że mam taki rabat dla pani włączyć". No jasne chce rabat na rozwiązywaną umowę. Normalnie niedługo strach będzie telefon odebrać bo słonia Ci sprzedadzą a gratis wielbłąda.
Tylko tak teraz myślę czy jeszcze pisma im nie skrobnąć z wypowiedzeniem na wszelki wypadek, żeby mieć realny dowód ze zrezygnowałam.**********************Gang 18+***********************
-
ja pije kawke. i czytam co oznaczal moj sen ;P
ból zębów: powodzenie
wypadają zęby, ale na ich miejsce rosną nowe : zmiany w życiu, jeśli żeby są lepsze od poprzednich będzie to zmiana na lepsze, jeśli gorsze to przeciwnie.
wypadal mi kawalek starego popsutego zeba a na jego miejscu byl nowy zdrowiutki
i to nic ze obudzialam sie z bolem zeba
noo ale moze ta praca co dzis Michal poszedl okaze sie ta zmiana na lepsze..
justta, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Choco tak zrób dla pewności, bo jak rozumiem codzień nowe majty w promocyjnej cenie nie jest spełnieniem twoich marzeń
Konwalianko nie czytałam pierwszego Twojego posta o objawach, ale kiedy widzę posty o woreczku żółciowym to jeszcze skojarzyłam, że miałam kiedyś nagłe i bardzo bolesne zapalenie pęcherza moczowego (nie objawiało się wcale częstym siku). Nie mogłam chodzić, oddychać, nic. Dopiero na pogotowiu mi powiedzieli że to to i dostałam nospę w zastrzyku, bo tabletki sa za słabe. Wybacz jeśli nie trafiłam w twoją sytuację, ale może ta podpowiedź na coś się przyda..konwalianka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Choco.. napisz to na pismie ze rezygnujesz..bo azda umowe trzeba wypowiedziec pisemnie zeby byla w 100% wypowiedziana..ja tak sie zalatwilam ze szkola powiedzialam ze rezygnuje tel a nie zlozylam pisma efekt naliczali mi przez pol roku 150 zl za czesne ;/
-
ufff odetchnelam.. kontraktowania w tym roku nie bedzie ..
jeeess ..znaczy dla nowych to zle info ;/ ale dla mnie super nie bede musiala w tym roku robic ofert.. bede mala troche spokoju