My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cati wrote:to ja musiala bym sie obudzic o 11:30 zeby zmierzyc temp normalnie ale dzis mnie cos nosi i spac nie moglam
(( to moze mam odiac od tej temp ta temp co mam kurde.. no
Nic nie odejmuj. A skoro miałaś tak kiepską no, to najlepiej sie tą tempką nie sugeruj, ona jest i tak najważniejsza przy wyznaczaniu owu
.
Cati, a może byś test zrobiła, co?
Witaj LaRa
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
LaRa wrote:Anuska nie strasz tymi nalotami samolotowymi, bo właśnie słucham expose Kopacz i nie bedzie tak zle. Wzmocnione bezpieczeństwo i wzmożona obronność. Każdy dostanie okop :p Bedzie bogato, kolorowo i ogólnie będziemy żyć w kraju mlekiem i miodem płynącym.
miłego dzionka, członka
No nareszcie nasz kraj będzie mlekiem i miodem płynąca krainą. A nie mówili za ile set lat to nastąpi?**********************Gang 18+***********************
-
cati wrote:tez to slyszalam ale dziwnie tak
mamo mnie troche na ziemie sciagnela bo , ogolnie nie ma sie co cieszyc jutro zmierze o tej samej porze i zobaczymy co dalej .
zawsze jakos dzien lepiej wyglada jak sie ma nadzieje ... ide szukac badyli do mojego wianka
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Nic nie odejmuj
. A skoro miałaś tak kiepską no, to najlepiej sie tą tempką nie sugeruj, ona jest i tak najważniejsza przy wyznaczaniu owu
.
Cati, a może byś test zrobiła, co?
Witaj LaRabo moze to @ sie tak rozkreca a ja tylko sie przeziebilam..
co do temp to masz racje , ja jestem ogolnie z tym bardzo zimnych ;P zawsze nos rece stopy mam zimne jak lod ;P -
Witaj Lara
Momo wiem , wiem :* dziekuje ze ktos tu racjonalnie mysli ... a nie tak jak ja w oblokach pływa
ps. ile trwa plamienie implantacyjne ? albo ile powinno trwac nie wiecej niz?
czas na 2 sniadanie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 10:44
-
cati wrote:Witaj Lara
Momo wiem , wiem :* dziekuje ze ktos tu racjonalnie mysli ... a nie tak jak ja w oblokach pływa
czas na 2 sniadanie ...
Wiesz, ja tak może myślę, bo jestem w racjonalnej fazie cyklu. Bo przed @ to szaleję i analizuję każde drugie miejsce po przecinku na termometrze
W każdym razie z Twoim wykresem jestem dobrej myśli
Smacznego, ja też zmykam dziewczynki
Papa :*
********Gang 18+********
łojj sory dziewczynki ale mam taki zapierdziel ze szok ;/
konwalika u mnei wlasnie tak sie zczynal atak woreczka ;/ od plecow ..jesli mozesz wziasc to wez no spe.. - nie wiem czy w ciazy mozna dlatgeo mowie jelsi mozesz
i cieple kompresy -
no wlasnie mi w dolku si epolozyla bo siedze po turcku
i daje mi janso do zrozumienia ze mam ja przykrc przytuli c i lezec z nia
ps tez kocham koty i psyjustta lubi tę wiadomość
-
a ja kocham wszystkie zwierzątka
zwierzątka są cool
aaaaaaaa byłabym zapomniałao mojej zabawie
32 punkty i 35%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 11:10
justta, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Arienna
masz racje , zwierzątka sa do kochania !
ja nie przepadam za pajakami i gadamiale to wiecie sprawa indywidualna
ps. Wiecie jak to boli jak ja robie sesje zdjeciowe brzuszkowe a sama nie moge miec brzuszka
ps.2 - link do zdjecia jednego z sesji podoba sie wam? pytam serio bo zaczynam myslec o tym powaznie tutaj w Norwegii .
https://lh3.googleusercontent.com/-Fgt0BSQxDQc/VCQMonv_B3I/AAAAAAAAAFs/iU4WVNUvRfM/w1598-h737-no/sss.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 11:14
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
choco - sama nie wiem czy to nerwoból.. chyba powinien już przejść? sama nie wiem..
Ania, no właśnie wczoraj wzięłam nospe forte, ale słabo zadziałała.. dziś mnie też rwie, do tego te kłucia z prawej (dla odmiany)strony, więc dupa..
Ariena - trzymam kciuki!
cati, ja tez uwazam, że im później się mierzy tym temp wyższa, więc jeśli z rana skoczyła, to raczej spaść nie powinna.. ciekawe to plamienie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 11:14
-
choco wrote:No nareszcie nasz kraj będzie mlekiem i miodem płynąca krainą. A nie mówili za ile set lat to nastąpi?
zapewne nas juz nie bedzieale pani Kopacz ma plan aby wszystkie załozenia z Expose zakonczone zostaly do przyszlorocznych wyborów.
Załozenia na 3 lata, wykonane w rokcus piknego
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:Arienna
masz racje , zwierzątka sa do kochania !
ja nie przepadam za pajakami i gadamiale to wiecie sprawa indywidualna
ps. Wiecie jak to boli jak ja robie sesje zdjeciowe brzuszkowe a sama nie moge miec brzuszka
ps.2 - link do zdjecia jednego z sesji podoba sie wam? pytam serio bo zaczynam myslec o tym powaznie tutaj w Norwegii .
https://lh3.googleusercontent.com/-Fgt0BSQxDQc/VCQMonv_B3I/AAAAAAAAAFs/iU4WVNUvRfM/w1598-h737-no/sss.jpg
ja tez nie przepadałam, ba nawet panicznie bałam się pająków (gady są słodkie), ale jakoś z czasem się przyzwyczaiłam mój mąż hoduje od 16 lat 2 ptaszniki i musiałam się przyzwyczaić, teraz nawet zaczęły mnie fascynować i obserwuję je sobie ale na rękę nie wezmę.... brrrrrr...
sesja boska
po części wiem kochana jak się czujesz, pracowałam do sierpnia w domu dziecka starając się o dziecko, nie mówiąc o tym że 70% moich koleżanek z pracy w miedzy czasie zaszło w ciążę .... kilka koleżanek i 2 podopieczne
masakra - pracujesz w miejscu gdzie obserwujesz ile niechcianych dzieci się rodzi a Ty chcesz i nie możesz.........
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 11:22
-
KOnwalijko - bo wlasnie tk boli woreczek.. najpierw plecy i lewa strona a pozniej prawa- bo po tej jest woreczek ..
a w ciazy niestety wydziela sie wiecej zolci jak masz mozliwosc to idz do lekarza spr czy to na penwo nie to .. bo jak tak . to powinien obejrzec to lekarzkonwalianka lubi tę wiadomość