My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam las za ulica
wiec moge skorzystac kleszczy juz chyba nie ma wiec nic nam sie w dupsko nie wbije ;P
-
momo1009 wrote:Przytulam Maniek bardzo mocno
nie mogłaś lepiej trafić, bo kiedy ja tak własnie ostatnio przez weekend ryczałam, gdyby nie dziewczyny, pewnie bym się zaryczała na amen..
A skoro "bez powodu" to zwalaj na hormony. Jak ustąpią to od razu będzie lepiej
Ania dzięki super miśkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 12:58
momo1009 lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:hehe tez tak zareagowalam.. a raczej yyy ze ile ??
pan nam zaproponowal e mozna to na ratyna pol
pol przed zabiegie pol po
notabene.. zabiegh trwa okolo godzinki:P
Kurde, czemu tego typu zabiegi są aż takie drogie, tego zrozumieć nie potrafię. Przecież cała ta aparatura nie jest jednorazowego użytku...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
MANIek - wez idz do innego lekarza po porstu i powedzie ze staracie sie juz ponad rok
Olga nie patrz na niego bo tylko bedziesz sie nie potrzebnie stresowac
-
Yasmin wrote:i wystarczy tylko jeden taki zabieg prawda????
Kurde, czemu tego typu zabiegi są aż takie drogie, tego zrozumieć nie potrafię. Przecież cała ta aparatura nie jest jednorazowego użytku...
pozniej u mnei in vitro ..
jelsi po kuracji test skoczy do 400 i np znajda plemniki ale martwe lub za malo. to nastepna kuracja i znowu biopsja ;/ -
MANIEK wrote:kurcze no własnie nie wiem czy do końca hormony,jestem bezsilna w tej sytuacji zdana na los albo lekarzy którzy każą mi czekać rok - wg statystyki...noż kufa nie chce czekać rok...jestem w 7 cyklu starań ( jak widać 7 będzie też negatywny) i już poprostu zwyczajnie nie mam siły. Serio jesteście bardzo pomocne to fakt ale ja normalnie już nie moge no niby wszystko ok a groszka jak nie było tak nie ma a jeszcze teraz mi owulka spierd**ła no i jak tu się nie dołować..
Ania dzięki super miśki
Polubienie było przypadkowe
Maniek, ja też siódmy. Różnica polega na tym, ze pewnie znamy przyczynę niepowodzeń - plemniki. Nie żebym sama była do końca zbadana, ale zgłosiliśmy się na wszelki wypadek do kliniki leczenia niepłodności, tam przynajmniej nie trzeba czekać rok.
Sorki, chyba nie potrafię teraz za dobrze pocieszać, bo sama złapałam lekkiego doła i pewnie to się udziela
Trzymaj się dzielnie :*
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Czarnula i Maniek - a znacie konkretną przyczynę tych długich cyklów? Dawno mnie nie było, więc mogło mi umknąć. Co lekarze mówią???
Maniek, Tobie może jutro całkiem realnie skoczyć do góry. Ja mam takie owulacje w 19/20 dc i to jest u mnie norma -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYasmin wrote:Ach taaak, przypominam sobie...
Walczymy kochana, damy radę!!
Ja jeszcze tylko kolejny cykl walczę, potem odpuszczam. Już nawet męzowi to zapowiedziałąm.
Widocznie dane nam jest mieć tylko Michasia z niespodzianki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:13