My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
no nic fajnie się tu z wami siedzi ale muszę opróżnić starą kuchnię
w końcu będę miała wielką lodówkę jeeeest
wybaczcie że nawijam cały czas o tym - ale cieszę się jak dzieckoCzarnula87, justta, Ania_84, Yasmin, MANIEK, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Hej Kroko
co u Was??
A dziękuję, jakoś leci.
Oglądam teraz wózki, łóżeczka itd itd... Na sam początek żeby wszystko pokupić mogę liczyć spokojnie 4 tysie. Zresztą sama wiesz.
Czarnula a może będzie drugie też z niespodzianki?
justta, Ania_84, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Hej Justa
rośniecie???
Rośniemy rośniemyja już 5 kg na plusie, a maluszek miał tydzięń temu 321g drobniutki jest, ale ja też taka byłam, urodziłam się to miałam 2600kg
Krokodylku ja właśnie oglądam rożki bo tego mi brakuje, wózek i łóżeczko na szczęście mamy, to niełzy koszt, tak wszytko kupić na razWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:45
Anastazjaaa, Yasmin, Ania_84, Krokodylica, Katjaa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Rośniemy rośniemy
ja już 5 kg na plusie, a maluszek miał tydzięń temu 321g drobniutki jest, ale ja też taka byłam, urodziłam się to miałam 2600kg
Krokodylku ja właśnie oglądam rożki bo tego mi brakuje, wózek i łóżeczko na szczęście mamy, to niełzy koszt, tak wszytko kupić na razAnia_84, justta lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:no nic fajnie się tu z wami siedzi ale muszę opróżnić starą kuchnię
w końcu będę miała wielką lodówkę jeeeest
wybaczcie że nawijam cały czas o tym - ale cieszę się jak dzieckoAnastazjaaa, Johnam lubią tę wiadomość
-
Justa to chyba ci oddalam te moje kg ..
Ana - nie dziwie sie ja tez bym sie cieszyla a z tego crashera jeszcze bardziej
Kroko ale to sa mile wydatkijustta lubi tę wiadomość
-
Ania nie powiedziałam nic że są niemiłe, ale ja nie mam NIC, wszystko musimy kupić od podstaw i to nie jest takie proste na raz wyciągnąć 4 tysie z kieszeni.
Na szczęście zostawiliśmy sobie z mężem troszkę pieniążków z kopert z wesela "na wszelki wypadek" więc postanowiliśmy z tego kupić wszystko.Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yasmin wrote:no to byle do przodu dziewczyny
ps. te aukcje na allegro które znalazła kiedyś Malenq były fajne pamiętasz je?
Jakie aukcje? Ja chyba wszystko na allegro kupię, z grubsza już mam upatrzone wszystko, ale muszę podjechać do sklepu i obejrzeć ten wózek "na żywo".Bo na aukcji wygląda spoko ale w realu wiadomo, może być różnie.
Na razie tylko oglądam, chyba wszystko będę dopiero w nowym roku kupować. -
nick nieaktualny
-
ooo to Ty masz pewnie już taki ładny brzuszek, już wcześniej pisałam że strasznie mi się podobają takie ciężarne kobiety (nie żebym była innej orientacji, poprostu podoba mi się kobiece ciało) i konwalia fote sobie zrobiła i tu dała tez pięknie wygląda:)
Yasmin, konwalianka, justta lubią tę wiadomość
Maniek
-
Tamka wrote:Chłopak
wracam od lekarza, zajrzę do Was później, no i zapalenie zatok
Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:ooo to Ty masz pewnie już taki ładny brzuszek, już wcześniej pisałam że strasznie mi się podobają takie ciężarne kobiety (nie żebym była innej orientacji, poprostu podoba mi się kobiece ciało) i konwalia fote sobie zrobiła i tu dała tez pięknie wygląda:)