My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze, ta wojna chyba naprawdę się zbliża:) mówię Wam u mnie też będzie łobuz
dzięki Maniek - wiesz, jak poprawić ni nastrój, gdyby jeszcze kg stały w miejscu:P
a tak a'propo męskiego nasienia, to ja gdybym nie zaszła,a zobaczyła wyniki P, to bym na zawał zeszła i się dołowała, że się nie uda więcej..a jednak nawet 30% daje radę
ale czarujesz OlaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 14:36
-
eee tam wojna
ja coraz wiecej slysze ze dziewczynek
ale fakt sporo jest chlopacow
choc teraz co rusz co kolezanka zachodza to dziewczynkamusi byc po rowno co by sie chlopaki nie pobily o dziewczyny
-
Ania_84 wrote:eee tam wojna
ja coraz wiecej slysze ze dziewczynek
ale fakt sporo jest chlopacow
choc teraz co rusz co kolezanka zachodza to dziewczynkamusi byc po rowno co by sie chlopaki nie pobily o dziewczyny
a koleżanka wrzuciła taki cytat na fb:
"Jeśli chcesz- znajdziesz sposób, jeśli nie chcesz- znajdziesz powód."Ania_84 lubi tę wiadomość
-
heheh bolimyty na facetow sie koncza
wiec teraz buleczki beda
Misko napisal mi ze w pracy bedzie najprawdopodobniej do 16 -
jak na razie chłopcy dominuja
laski bierzcie tych swoich chlopow w obroty i twórzcie dziewczynki
coby tej wojny nie bylo!!!!
ja lece z psiakiem na spacer, a obiecalam mu dzis długie łażenie ( o ile deszcz nie zacznie padac)
aaa Tamka - gratulujei .... zdrowiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 14:50
Tamka lubi tę wiadomość
-
Yasmin jedyne co moge polecic.. to akurat na mnei dziala nacieranie amolem
MANIEK - i prawidlowowie jak sie zrelaksowac po pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:Ania wiedziałam że pierwsza zareagujesz na tą wiadomość
-
MANIEK wrote:tamka gratulacje
a mój mąż zadzwonił i mówi :" jak chcesz to wieczorem żubra Ci wyłotoczę" pfffffffff o 15:00 zamiast pracować o już o seksie myśliAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ano mój T to taki właśnie tolerancyjny że oglądał ze mną lejdis i w sumie uśmiał się ...ja za to oglądam z nim transformersów i x-menów
czarnula zwracam honor wiem że też jesteś czołową maniaczką greyowskiego seksu:)Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
Maniek
-
MANIEK wrote:ano mój T to taki właśnie tolerancyjny że oglądał ze mną lejdis i w sumie uśmiał się ...ja za to oglądam z nim transformersów i x-menów
czarnula zwracam honor wiem że też jesteś czołową maniaczką greyowskiego seksu:)
zamiast greyowskiego ...gejowskiegoArienna, MANIEK, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny