X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem Maniek ze bardzo pozno mierzyłam ale spac szlam w ten dzień o 8:30 a obudziłam się tak jak zmierzyłam temp wiec odznaczylam żeby nie brac jej po uwagę no a co z ta ouwlacja co jest wyznaczona na później chyba nie mam jej brac pod uwagę skoro niby już miałam owulke

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:11

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Maniek - też mi sie podobał..nawet mój P sie zapytał, czy mi sie widzi, bo wg niego to takie "bóstwo" dla kobiet - elegancki, zadbany a jednocześnie męski ::P wie chłopak na co dziewczyny zwracają uwagę..swoją drogą gł. bohater to aktor telenoweli :P które czasem oglądam..

a ja nie lubię lejdis, bo ja jestem dziwna, za to uwielbiam wszelkie filmy s-f i akcji..

Blondi sie nie odzywa..ale pisała, ze idzie do pracy, wiec mam nadzieję, że jest lepiej

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamciu gratuluję synka :*

Tamka lubi tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gra o tron super ksiazka a czytalyscie stieg Larsson mezczyzni którzy nienawidzą kobiet albo suzanne collins igrzyska śmierci Baaaaaaardzo polecam

momo1009, justta, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo kurde konwalia jak on jej ten tatuaż pokazywał to mi się mokro zrobiło..też bym sobie takie plecy podotykała:) Mój T też stwierdził że pewnie ma facet branie...

Kurcze dziewczyny no nie wiem co mi jest mam ten dziwny ból cały dzień taki ból-skurcz, w środku ale nie jajniki nie wiem może macica kuźwa sama nie wiem co mnie boli jesssu dramat. I pogmerałam sobie właśnie w środku to mój śluz z takiego kremowego zrobił się bardziej...hmm rzadki ale tylko w środku na zewnątrz sucho...czy ktoś to ogarnia?

konwalianka, justta lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Johnam Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby Blondi się z tego podniosla może dobrze ze poszla do pracy nie będzie tak rozmyslac

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    gra o tron super ksiazka a czytalyscie stieg Larsson mezczyzni którzy nienawidzą kobiet albo suzanne collins igrzyska śmierci Baaaaaaardzo polecam

Johnam włąsnie czytam igrzyska, kończę drugi tom. Rewelacja!. Z tym, ze oglądałam obie części filmu, więc fabułę znam i delektuję się ta atmosferą
    No i nie mogę się doczekać trójki - nie wiem czy wcześniej trafi do kin, czy ja zacznę czytać ;)

No i witaj po dłuższej przerwie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:24

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam taki sluz ale zadnych boli nie umiem niestety doradzić musze się jeszcze dużo nauczyć od was cziewczyny

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek, ja miałam tylko mokry i kremowy śluz..często na zewnątrz sucho lub dla odmiany mokro, jakbym popuściła..u mnie to było normalne..wiec moze masz tak samo?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Johnam Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo przeczytaj ksiazke zanim wybierzesz się do kina w książce jest więcej szczegółów film tez widziałam mój P nie moze się doczekać kolejnej części filmu ale nie chciał by zdradzic mu jak się konczy

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjoszka, fajnie że wróciłaś :)

Tamko gratuluję synka :)

Mańku nie pomogę, sama nie wiem co taki ból w połączeniu z takim śluzem może oznaczać :|

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:27

Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • justta Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:

o a ja tego nie widziałam muszę ściągnąć i oglądnąć:) z sf to uwielbiam grę o tron ( już przeczytałam całość) więc tylko oglądam bo sceny i efekty są niesamowite:) a jak lubisz czytac sf ale takie na wysokim poziomie to polecam Ci " Amerykańscy bogowie" -Neil Gaiman - i w ogóle co nie wezmę tego autora do czytania to jestem zachwycona

Dzięki napewno skorzystam ;-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na lepszy sluz pije siemię lniane bo w ostatnim cyklu w ogole nie miałam sluzu płodnego w tym jest trochę lepiej ale nie do końca kurcze dla mie to jest jeszcze czarna magia

• justta Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też piłam siemię lniane ;-)

A ja właśnie wymyśliłam na jutro zapiekankę z łososia ze szpinakiem, bo M wraca z pracy to zrobię na noc ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:29

momo1009 lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i pomoglo to siemię masz może jeszcze jakiś dobry przepis na lepszy sluz

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, Justa brzmi pysznie :)

Co do śluzu, ja zazwyczaj nawet jesli mam go dużo, to w środku, nie wypływa na zezwnątrz. Praktycznie nie wiem co to śluz wodnisty.

Kiedyś pamietam, że koleżanka polecała mi portal 28 dni, więc założyłam tam konto. Średnio się odnajdywałam w tym wykresie więc nie kupiłam abonamentu, ale pamietam ich porady odnośnie sprawdzania śluzu. Było napisane, że sprawdza się tylko to co u ujcia do pochwy, w "szczególnych przypadkach" w środku na szyjce.
    Tylko co to są te szczególne przypadki to już nie wyjaśnili. Bo ja przy takiej metodzie, praktycznie cały cykl miałabym sucho:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:34

********Gang 18+********
  • justta Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam mi pomogło brałam jeszcze wiesiołka na śluz i miałam mega śluz, ale to różnie działa dla jednej pomoże dla drugiej nie, a i tak najważniejszy jest śluz szyjkowy tam głęboko, nie musi się wylewać, może Ci się wydawać, że masz sucho, a tam na szyjce masz piękny śluz ;-)

Johnam lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm siemię moge pić ale teraz to już chyba z lekka za późno jak na ten cykl. Kurcze no sama nie wiem wczoraj robiłam jeszcze test owu i wyszedł negatywny dziś może znów zrobie zobaczymy.

Z tym śluzem to ja nigdy nie miałam jakoś go dużo więc żadnych anomalii u mnie nie ma z tym że udało mi się obserwować wodnisty i rozciągliwy pare razy a w tym cyklu to tak słabo ciągle był kremowy raz tylko wodnisty..

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Johnam Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze u ujścia pochwy? to ja mierze na szyjce w srodku bo inaczej bym nie wyczuła

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    hmm siemię moge pić ale teraz to już chyba z lekka za późno jak na ten cykl. Kurcze no sama nie wiem wczoraj robiłam jeszcze test owu i wyszedł negatywny dziś może znów zrobie zobaczymy.

Na tym teście było widać drugą kreskę tylko bledszą, czy wcale?

********Gang 18+********
‹‹ 2288 2289 2290 2291 2292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ