My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem Maniek ze bardzo pozno mierzyłam ale spac szlam w ten dzień o 8:30 a obudziłam się tak jak zmierzyłam temp wiec odznaczylam żeby nie brac jej po uwagę no a co z ta ouwlacja co jest wyznaczona na później chyba nie mam jej brac pod uwagę skoro niby już miałam owulke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:11
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
haha Maniek - też mi sie podobał..nawet mój P sie zapytał, czy mi sie widzi, bo wg niego to takie "bóstwo" dla kobiet - elegancki, zadbany a jednocześnie męski :
wie chłopak na co dziewczyny zwracają uwagę..swoją drogą gł. bohater to aktor telenoweli
które czasem oglądam..
a ja nie lubię lejdis, bo ja jestem dziwna, za to uwielbiam wszelkie filmy s-f i akcji..
Blondi sie nie odzywa..ale pisała, ze idzie do pracy, wiec mam nadzieję, że jest lepiej -
nick nieaktualny
-
gra o tron super ksiazka a czytalyscie stieg Larsson mezczyzni którzy nienawidzą kobiet albo suzanne collins igrzyska śmierci Baaaaaaardzo polecam
momo1009, justta, Pati Belgia lubią tę wiadomość
*************Gang18+**************
oo kurde konwalia jak on jej ten tatuaż pokazywał to mi się mokro zrobiło..też bym sobie takie plecy podotykała:) Mój T też stwierdził że pewnie ma facet branie...
Kurcze dziewczyny no nie wiem co mi jest mam ten dziwny ból cały dzień taki ból-skurcz, w środku ale nie jajniki nie wiem może macica kuźwa sama nie wiem co mnie boli jesssu dramat. I pogmerałam sobie właśnie w środku to mój śluz z takiego kremowego zrobił się bardziej...hmm rzadki ale tylko w środku na zewnątrz sucho...czy ktoś to ogarnia?konwalianka, justta lubią tę wiadomość
Maniek
-
Johnam wrote:gra o tron super ksiazka a czytalyscie stieg Larsson mezczyzni którzy nienawidzą kobiet albo suzanne collins igrzyska śmierci Baaaaaaardzo polecam
Johnam włąsnie czytam igrzyska, kończę drugi tom. Rewelacja!. Z tym, ze oglądałam obie części filmu, więc fabułę znam i delektuję się ta atmosferą
No i nie mogę się doczekać trójki - nie wiem czy wcześniej trafi do kin, czy ja zacznę czytać
No i witaj po dłuższej przerwieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:24
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo przeczytaj ksiazke zanim wybierzesz się do kina w książce jest więcej szczegółów film tez widziałam mój P nie moze się doczekać kolejnej części filmu ale nie chciał by zdradzic mu jak się konczy*************Gang18+**************
Katjoszka, fajnie że wróciłaś
Tamko gratuluję synka
Mańku nie pomogę, sama nie wiem co taki ból w połączeniu z takim śluzem może oznaczaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:27
Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
MANIEK wrote:
o a ja tego nie widziałam muszę ściągnąć i oglądnąćz sf to uwielbiam grę o tron ( już przeczytałam całość) więc tylko oglądam bo sceny i efekty są niesamowite:) a jak lubisz czytac sf ale takie na wysokim poziomie to polecam Ci " Amerykańscy bogowie" -Neil Gaiman - i w ogóle co nie wezmę tego autora do czytania to jestem zachwycona
Dzięki napewno skorzystam -
ja na lepszy sluz pije siemię lniane bo w ostatnim cyklu w ogole nie miałam sluzu płodnego w tym jest trochę lepiej ale nie do końca kurcze dla mie to jest jeszcze czarna magia*************Gang18+**************
Też piłam siemię lniane
A ja właśnie wymyśliłam na jutro zapiekankę z łososia ze szpinakiem, bo M wraca z pracy to zrobię na noc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:29
momo1009 lubi tę wiadomość
-
O, Justa brzmi pysznie
Co do śluzu, ja zazwyczaj nawet jesli mam go dużo, to w środku, nie wypływa na zezwnątrz. Praktycznie nie wiem co to śluz wodnisty.
Kiedyś pamietam, że koleżanka polecała mi portal 28 dni, więc założyłam tam konto. Średnio się odnajdywałam w tym wykresie więc nie kupiłam abonamentu, ale pamietam ich porady odnośnie sprawdzania śluzu. Było napisane, że sprawdza się tylko to co u ujcia do pochwy, w "szczególnych przypadkach" w środku na szyjce.
Tylko co to są te szczególne przypadki to już nie wyjaśnili. Bo ja przy takiej metodzie, praktycznie cały cykl miałabym sucho:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:34
********Gang 18+********
Johnam mi pomogło brałam jeszcze wiesiołka na śluz i miałam mega śluz, ale to różnie działa dla jednej pomoże dla drugiej nie, a i tak najważniejszy jest śluz szyjkowy tam głęboko, nie musi się wylewać, może Ci się wydawać, że masz sucho, a tam na szyjce masz piękny śluz
Johnam lubi tę wiadomość
-
hmm siemię moge pić ale teraz to już chyba z lekka za późno jak na ten cykl. Kurcze no sama nie wiem wczoraj robiłam jeszcze test owu i wyszedł negatywny dziś może znów zrobie zobaczymy.
Z tym śluzem to ja nigdy nie miałam jakoś go dużo więc żadnych anomalii u mnie nie ma z tym że udało mi się obserwować wodnisty i rozciągliwy pare razy a w tym cyklu to tak słabo ciągle był kremowy raz tylko wodnisty..Maniek
-
MANIEK wrote:hmm siemię moge pić ale teraz to już chyba z lekka za późno jak na ten cykl. Kurcze no sama nie wiem wczoraj robiłam jeszcze test owu i wyszedł negatywny dziś może znów zrobie zobaczymy.
Na tym teście było widać drugą kreskę tylko bledszą, czy wcale?
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...