My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienna wrote:ok idę coś kupić na obiadek
przypuszczalnie do jutra
bo ja ostatnio z porannej zmiany bo jak małż z pracy wraca to ciężko się do kompa dopchać
bye :*Maniek
-
nick nieaktualny
-
heyooo kochane nie było mnie jakiś czas braklo czasu dla was przepraszam
ciekawa jestem co się dzialo pod moja nieobecność może któraś napisze mi skrót ostatnich wydarzeń
witam serdecznie nowe dziewczyny @-}-- i pozdrawiam pozostałe spróbuje was
nadrobić choć to raczej marzenia scietej glowy*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
ja to i z tel i z kompa
na szczescie u nas kazde ma sowjego lapka plus firmowy
poszlam sobie wstawic jajeczka bo mi sie tak chce wijskich ze sozk -
najważniejsza i najsmutniejsza ale co tam zaczynamy nowy miesiąc i oby było lepiej
Lamama moja sieotra po zabiegu kazala jeszcze raz podziekowac i zdac relacje a wiec bolało może ze 2 sekundy wczoraj i dziś odczuwa lekkie bole jak na okres to wszystko powiedziała ze obsluga było zajebista poduszeczka pod plecki poduszeczka pod dupke mily kocyk tylko kołysanki nie było
konwalianka lubi tę wiadomość
*************Gang18+**************
Kocham X-mena i Batmana
Tamuś gratuluję SYNUSIAi kuruj się kochana, Yaśmin ty też, ja polecam mleko z miodem i czosnkiem i trochę masełka na przeziębienia u mnie działa, ewentualnie herbatkę malinową z miodem
a na gardło nie wiem bo mnie nie bolało
Tamka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja to się jeszcze tak dobrze nie znam na wykresie i mam pytanie moje ovu już wyznaczylo mi owulacje ale na wykrwsie jest zaznaczone ze jestem przed owulacja czy to jest możliwe czy po prostu nie mam zwracać na to uwagi mogłybyście spojrzeć na mój wykres*************Gang18+**************
justa 300 super film zalapalam się na kino było fajowo jak by to moja koleżanka powiedziała ze ten film o tych 300 żołnierzykach był fajny jak na takie starocie jak to uslyszalam to się posikalam
justta lubi tę wiadomość
*************Gang18+**************
ale hmm ja mam problem z interpretacją własnego cyklu i wykresu także sama w sumie nie wiem.
o a ja tego nie widziałam muszę ściągnąć i oglądnąćz sf to uwielbiam grę o tron ( już przeczytałam całość) więc tylko oglądam bo sceny i efekty są niesamowite:) a jak lubisz czytac sf ale takie na wysokim poziomie to polecam Ci " Amerykańscy bogowie" -Neil Gaiman - i w ogóle co nie wezmę tego autora do czytania to jestem zachwycona
Maniek