My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Johnam wrote:kurcze u ujścia pochwy? to ja mierze na szyjce w srodku bo inaczej bym nie wyczuła
No ja tak samo i zgadzam się z tym co Justa napisała, ważne to co w środku.
Nie mam pojęcia dlaczego tak to było opisane na 28dni
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
MANIEK wrote:Momo na teście była taka bledziocha... czyli rozumiem że wynik negatywny...
nie no badając śluz pcham palucha ile m
Dawno nie robiłam tych testów, ale chyba druga kreska powinna być conajmniej tak intensywna jak pierwsza.
Zrob dziś test, jesli będzie mocniejsza, to może poziom LH wzrasta i organizam dopiero szykuje się do owulkiBo śluz też jakby w stronę płodnego.
Nie bierzesz żadnych leków prawda? (nie wiem czy dobrze pamiętam..)
********Gang 18+********
jestem na chwilkę ale zaraz spadam do łóżka bo czuję się kiepsko
tempkę mierzyłam w ustach i miałam z głowy problem głębokości i okresua tak naprawdę najlepiej zrobiło mi niemierzenie tylko obserwacja śluzu i testy owu, temperatura strasznie mnie stresowała
tak więc dziecię nasze to na 90% chłopak, bo jak to ginka powiedziała - może nam coś innego między nogami pokazywałale w różnych ujęciach sprawdzała i tak jej zdaniem jest
rośnie jak na drożdżach, ruchliwy niesamowicie, wiercił się jak szalony, przekręcał, machał nóżkami, rączką się drapał po uszku, cudodata porodu już mi przyspieszyła - z 25 marca na 17, łożysko poszło do góry i co najlepsze - mogę jednak powoli szykować się na poród naturalny!!! tfutfu, żeby nie zapeszyć, szyjka jest długa i niech tak zostanie! także zdecydują w szpitalu
Johnam, momo1009, konwalianka, LaRa, Krokodylica, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Johnam wrote:zapomniałam o Dong Dongu i humor będzie lepszy a skąd można go zalatwic wiecie może
Anusia i Czarnulka biorą, na pewno będą wiedziały i do nich mam zamiar uderzać z pytaniemJohnam lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
a co do testów owu, to ja zauważyłam u siebie taką prawidłowość - powolutku sobie ciemniały, dwa dni przed owu były obie kreski takiego samego koloru, a w dzień owu ta druga była ciemniejsza, tzn ta testowa
ale to chyba jest inaczej u każdej z nas, bo każda ma inny poziom LH -
mój mąż zawsze mówił, ze w środku jest mokro i poślizg, a na zewnątrz miałam sucho..na mnie wiesiolek nie podziałał - nie widziałam wiekszej ilości śluzu.. siemie jadłam codziennie w owsiance, nie wiem czy miało wpływ..ale podobno diużo wody trzeba pić...no i ja nigdy nie robiłam testów owulacyjnych codziennie, tylko co 2-gi dzień..bo jak jednego dnia nic nie wyszło..a rozumowałam, ze od test może wystąpić do 36h, to uznałam, że nie wystąpi, więc co 2-gi dzień robiłam..
ja właśnie jem zapiekane ziemniaczki z łososiem i sałatką - niezłejustta lubi tę wiadomość
-
Tamko, gratulacje kolesia
też chcę
imię już jest??
wróciłam z roboty głodna jak wilk, a wymyśliłam zapiekankę z warzyw, więc się naczekam ;//
oglądam głupoty w tv, póki mojego nie ma (a to masterchef, a to moje wielkie cygańskie wesele),
widzę rozmowy śluzowate, ja tam prawie nie miałam, rozciągliwego to nigdy, a jak się cieszyłam, że nagle mam dużo to się okazało, że cipson zachorował i to dlatego ;/
aha no i ważę dziś 64 kg, czyli jestem na granicy w moim wykresie wagi fuckWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 16:51
Tamka, justta lubią tę wiadomość
-
właśnie, własnie trzeba pamiętac żeby dużo pić i z tym u mnie kiepsko, bo ja się musze do picia wody zmuszać
Zanim jeszcze napisałyście o łososiu już miałam na niego ochotę, a teraz to już prawie zachcianka
Lecę na polowanie
Udanego popołudnia i wieczorukonwalianka, justta lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...