My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:mój mąż zawsze mówił, ze w środku jest mokro i poślizg, a na zewnątrz miałam sucho..na mnie wiesiolek nie podziałał - nie widziałam wiekszej ilości śluzu.. siemie jadłam codziennie w owsiance, nie wiem czy miało wpływ..ale podobno diużo wody trzeba pić...no i ja nigdy nie robiłam testów owulacyjnych codziennie, tylko co 2-gi dzień..bo jak jednego dnia nic nie wyszło..a rozumowałam, ze od test może wystąpić do 36h, to uznałam, że nie wystąpi, więc co 2-gi dzień robiłam..
nie nie biorę poza euthyroxem teraz. temp to ja mierze w ustach. a mam tez że mąż mówi że w środku dobrze mokro i poślizg. Więc dziś zrobie znów test a jak wyjdzie słaby to pomyśle co dalej czy jutro znów czy dopiero w piątek.
Tamka super wieści:)
Zgredka też tak raz miałam że ucieszyłam się ze mam śluz a okazało się że kuciakpa chora:(Maniek
-
wrocilam ze spacerku, pies padl wiec spacer w 100 % udany.
ja tez zaraz mykam do lozka bo mnie w krzyzu lupie
Tamka zdrowiej
co do sluzu, to sie nie wypowiem bo nie zdazylam sie nauczyc tego co sie działo w srodku, ani sluzu, ani szyjki.
milego popoludnia laskijustta, Tamka lubią tę wiadomość
-
no tuż przed wahała mi się waga między 61-62 kg, tylko miałam ją może z 2-3 tyg, bo byłam na diecie, w sumie nie dziwne, że jak więcej jem to szybko wróciło (waga sprzed diety 68-70 kg)
mam nadzieję, że już do końca I trymu nie wzrosnę, mdłości już nie ma na głód, więc mogę zacząć żreć mniej -
Mamy mamy dla chłopczyka było od początku imię wybrane Leoś, dla dziewczynki tylko nie miałam
ale muszę się głowić, a wy? macie jakieś typy?
Zgredka po ciąży będziesz się odchudzać , teraz jedz zdrowo, co nie znaczy dużoi będzie ok, mi to różnie wychodzi w jeden dzień chce mi się jeść w drugi nie bardzo no i z tą zdrową żywnością różnie, ale staram się jak mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:15
-
ej kochne wrazenia meza po pierwszym dniu
Ja: kochnie jak tam po pierwszym dniu
On Spoko,
Ja..tylko spoko
On.. poki co tak bo jak ostatniho achwalam to pozniej jest lipa
ale ogolnie powiedzial ze praca spoko, ludzie tez.. szef tez
robi to co lubi .montuje, docina.. itp itd
tylko jest poprawka poki co beda robic od 6-16 bo maja nie wyrobke..
ale za kazda nadgodzine bedzie mial normalnie placone
no i po 2 tyg bedzie ostateczna decyzja wiec nie miesiac niepewnosciWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 17:46
-
kurde zaczyna mi dokuczac ten zab ;/
chyba bede musiaa ic sobie zrobic zdjecie calej szczeny bo trudno mi okreslic od ktorego zeba jest ten bol.. ;/
a skoro reaguje na imno ..to chyba bede musiala liczyc sie z n=kanalowym..choc ten zab byl ostatnio robiony ;/
kurde dziewczyny juz sama nie wiem czy owulka byla.. piersi bola ..a mnie wcia zalewa ;/ -
Hej laseczki:-)
Ale naskrobalyscie. Zapomnialam co mialam poodpisywac. Igrzyska Smierci czytalam i ksiazki super. Teraz jestem na etapie Inspektora Frosta R.D. Wingfielda. Cykl ksiarzek o detektywie, jestem wprost zakochana. Jak zaczynam czytac to nie moge sie oderwac. Jak moj T widzi co mam w reku to zawsze sie pyta - i co? znow romans z panem inspektorem:-)?
Co do filmow polecam film z Tomem Hanksem Captain Philips. A transformersow uwielbiam:-)
Ja dzis ze szpitala wrocilam wczesniej(mama mnie zmienila po pracy) bo glowa mi peka... nie wiem co sie dzieje. a do tego mnie mdli. Chyba z tego bolu....
Ania 84 fajnie, ze mezowi sie podoba. Bedzie ok i napewno dostanieumowe:-) Bede trzymala kciuki.Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Tamka, gratulacje synka
imię Kacper jest śliczne
Aniu_84, trzymam kciuki, żeby z pracą męża było ok.Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Zgredko..wiesz jakos mi sie nie chce dzialac.. jestem mega zmeczona .. ostatnie dni robie ponad sily .. odkad mam tych moich "nowy starych" klientow moj czas znacznie sie ograniczyl.. ;/
wlasnie dlatego zastanawialam sie czy dobre robie wracajac do nich do wspolpracy ...
przychodze z jednej pracy sprzed kompa do drugiej .. plus aktualizacje oferty, plus inni klienci ktorzy dzwonia bo cos jest potrzebne bo wszyscy czekaja na info co w spawie kontraktowan na nowy rok tp itd..
wiesz moj umowe o prace jak to powiedzial z jendeog wzgledu bo jak wezmiemy kredyt na biopsje ..
i jesli chodzi o skladki..
a tak to on by mogl robic nawet na czarno bo jemu to wsio ryba wazne zeby kasa byla ..