My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cati sorry ku*wa ja nic nie muszę wyszukiwać bo mam na gębie cztery ciemnobrązowe wstrętne plamy. Bez specjalnego wyszukiwania. Przestraszyłam sie o co chodzi więc wyczytałam że to w ciąży niby normalne. I ch*j mnie strzela bo ściągam na siebie wszystkie plagi ciążowe.
-
Kroko często się słyszy że ciężarne dostają plam ..no taka ta natura porąbana, moja mama też miała plamy ale po ciąży zeszły zupełnie także nie martw się urodzisz i wrócisz do siebie.
Ania super że Twojemu się podoba i robi to co lubi to najważniejsze
U mnie test owu znów negatywny-nawet drugiej kreski nie widać a za to mam mokro i wodniście....nic ale to nic już nie rozumiemKrokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Kroko: ważne, że dzieciaczek jest zdrów, nie pękaj, widziałaś kobity z plamami na twarzy po ciąży ? więc zniknie nie pękaj...
oj chyba dziewczyna odbiera Ci urodę ;p
a może chłopak, bo ponoć na niego się rzyga...
na dwoje babka wróżyła...
nie pękajKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylku a moze jakis brak witamin ?? albo nie rowno barwnik sie rozchodzi ..
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Maniek lubię za plamy a nie za test.
zgredka ja to już widzę że mam cały zestaw dolegliwości ciążowych. Wyglądam jak szwarceneger a do tego jak bym była na wiecznym kacu z rzyganiem w zestawie. :]
Ania czytałam że to od nadmiaru jakiegoś tam hormonu robią się takie plamy od słońca i trzeba na buzię stosować kremy z filtrami. Niby na Belly dziewczyny piszą że po porodzie plamy znikają i że to normalne. Ale ch*j mnie już strzela naprawdę. Też myślałam że jakiś brak witamin ale wygląda że to nie przez to.
Sorry że tak nerwowo, ale już mnie to rozstraja nerwowo wszystko. -
KROKO nie masz za co przepraszać wiadomo że to wkurzające jak jeszcze po całych rewolucjach z rzyganiem jeszcze plamy się pojawiły, ale myśl pozytywnie ważne że już coraz bliżej do rozwiązania. Jak się rozpakujesz to znów będziesz piękna zgrabna i powabna z groszkiem u boku:)
Maniek
-
witam , podczytuje Was rano i wieczorami, ale nie mam siły pisać...jestem w rozjazdach pomiedzy rodzinką w szpitalu. buziaki dla wszystkich!!!!
ps. rozpoczęłam cykl i mierzę temperaturęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 19:41
LaRa, Biedroneczka83, MANIEK, Katjaa, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Jejku Kroko, strasznie Ci współczuje ;(
Czytając gdzieś kiedyś na necie o tym co mnie moze czekać w ciazy tez trafiłam na te plamy, mogą sie pojawić, nie musza, i na bank pisało ze schodzą. Właśnie było, ze to od nadmiaru słońca, ze nie mozna sie wystawiać na suonko.
Sorry ale uśmiałam sie z tego szwarceneggera, kaca i rzygania, z drugiej strony wspolczujac.
W każdym razie życzę zdrowka i jak najmniej objawów.
Ja walczę z wysypka drobniutkich syfkow na całych plecach, a na twarzy tworzą sie wulkany, które słabo sie leczą ;(Krokodylica lubi tę wiadomość
-
witam porą wieczorową
Zuza zasypia a ja nie wiem co mam z wieczorem zrobićwinko czerwone na endo
i chyba filmik jakis sobie zapodam
Kroko nie daj sie to moze byc jakis brak witamin hmm albo chłopakkto jak nie faceci nam tak dokuczają nawet w ciązy
-
Blondik wrote:witam , podczytuje Was rano i wieczorami, ale nie mam siły pisać...jestem w rozjazdach pomiedzy rodzinką w szpitalu. buziaki dla wszystkich!!!!
ps. rozpoczęłam cykl i mierzę temperaturę
Blondi zdrówka dla rodziny
Ciesze sie ze nowy cykl nowe szansezaciskam kciuki
-
Krokodylku ja nie pomogę bo nie miałam takich plam więc nie wiem nawet co to jest, ale jak piszą że zejdą to zejdą, biedna ty, za to twój dzieciaczek wszystko ci wynagrodzi
głowa do góry
Z tym rzyganiem na chłopaka to raczej bujda jest, bo ja ani z dziewczynką ani teraz z chłopczykiem nie rzygałam, więc to raczej zależy od tego jak reagujesz na ciąże
Biedronka miłego winkowaniaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Kroko nie daj sie to moze byc jakis brak witamin hmm albo chłopak
kto jak nie faceci nam tak dokuczają nawet w ciązy
O to, to. Ja mówiłam że to na pewno chłopak bo dokucza mi się tak samo jak tatuś.
Wypij zdrowie tych co nie mogą.
-
Witam wieczorową porą!
Niestety chyba z tego cyklu już nici...
dopadła mnie @ póki co plamienie ale nie wygląda to dobrze. Szkoda tylko że tak szybko - dziś 8 d.p.o.....a cykl wychodzi na to że 25 dniKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKroko Kochana, moja najlepsza przyjaciółka miała wymioty do 6 m-ca i brązowe plamy na twarzy... Ale tak samo jak wymioty plamy przeszły jej w 6 m-cu... No a teraz Emilcia ma 15 m-cy...
lekarz jej powiedział że to nic takiego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 20:17
-
Nie nadążam za Wami, i jakoś dziś wcale nie mam głowy do niczego... nie dość że wczoraj się rozkleiłam, to dziś ta pogoda no i @ oczywiście - a w sobotę miałam teścik zapodać, a tu nici ;/ chyba jakaś kuracja będzie potrzebna na wydłużenie II fazy bo przy 7 dniach do marne szanse na cokolwiek.
Masakra - dawno tak nie bolały mnie krzyże od @... -
nick nieaktualny
-
a ja sobie wypiłam zdrówko was wszystkich staraczkom życząc fasolek a ciężarnym jak najfajniejszego czsu 9 miesiecy
słuchałam i ryczałam jak bóbr nie wiem czemu ale ta piosenka wywołuje we mnie takie emocje ale chyba potrzebowałam tego płaczu bo juz mi lepiej na duszy
https://www.youtube.com/watch?v=NqqOZbMWesI -
Czesc dziewczyny, szczególnie te długo nieobecne. Pozdrawiam serdecznie, co tam u Was jak pisałyscie to spoko a jak nie to dawać newsy
Jestem załamana. Robilam test. Jest dokładnie zerowy, nawet cienia cienia a śladowe ilości koloru krwi widzę trzy , cztery razy dziennie jak się podcieram głębiej. Co to jest do cholerki?
Proszę mnie oświecić jak potraficie?
Już zanaczyłam nowy cykl ale najwyżej cofnę.
Katjaa lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle