My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:Kochana ciebie tez dawno nie było
co tam słychać
A co u mnie... wszystko dobrzepraca, córka to wszystko co mam... jakoś żyje sobie powoli
a jak u Ciebie? Idę lukac na wykres Twój :*
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ja jeszcze tylko kolejny cykl walczę, potem odpuszczam. Już nawet męzowi to zapowiedziałąm.
Widocznie dane nam jest mieć tylko Michasia z niespodzianki.Czarnula87, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Yasmin ja nie mam żadnych niby problemów z cyklami mam tak 29-33 dni wg mojej gin obecny i ten ostatni mógł się pochrzanić przez wycięcie migdałków 5 czerwca i leki przeciwbólowe które brałam ( ketanol i aulin ok 10 dni) ale nie wiem czy tak faktycznie jest czy ona już nie ma pomysłu o co chodzi.
5 lat temu zaciążyłam ale nie udało się...więc teoretycznie mój T ma zdrowe nasienie...Maniek
-
nick nieaktualnyYaśmin to już prawie 19 tydzień u Ciebie!!! No ja już zaprzestalam starań o Maluszka . Może spotkam kogoś normalnego w życiu to wtedy na pewno się uda
a jak Wy się czujecie???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:20
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:Yasmin ja nie mam żadnych niby problemów z cyklami mam tak 29-33 dni wg mojej gin obecny i ten ostatni mógł się pochrzanić przez wycięcie migdałków 5 czerwca i leki przeciwbólowe które brałam ( ketanol i aulin ok 10 dni) ale nie wiem czy tak faktycznie jest czy ona już nie ma pomysłu o co chodzi.
5 lat temu zaciążyłam ale nie udało się...więc teoretycznie mój T ma zdrowe nasienie... -
Yasmin wrote:to masz podobne cykle do moich. U mnie bywały nawet dłuższe bez konkretnych powodów (prócz stale nam towarzyszącego stresu w pracy lub infekcji i leków). Twój ostatni wykres też bez zastrzeżeń. Musi zaskoczyć w swoim czasie. Dbaj o siebie a się uda********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Hej Yaśmin dawno Cię nie było, super że wszystko w porządku u dzieciaczka a ty się kuruj
Hejka Katja wszystko się ułoży i znajdziesz tego odpowiedniegowtedy też dzidzia będzie
Nasturcji dawno już nie ma, pożegnała się bo chciała odpocząć i nie wiem co dalejYasmin, Katjaa lubią tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Dzięki Yasmin, staram się ale wiadomo...może tez powinnam zrobić "psychiczny detoks"...pójdę dziś na siłkę tam zostawię moje złe emocje:)
Tak mi się przypomniało jak byłam nastolatką to widziałam w tv taki 30 min program w którym babka pokazywała zestaw ćwiczeń jagi wspomagający zajście w ciążę. Miałam to nawet nagrane na VHS, ale teraz to nawet nie miałabym na czym odtworzyć... poszukam w necie, może się znajdzie
-
Maniek - co do nasienia.. to w ciagu 5 lat moglo sie sporo zmienic.
a dwa skoro sie udalo z tego co rozumiem nie udalo sie na dlugo to mozliwe ze plemniki byly wadliwe..
wiec jelsinie robiliscie w ostatnim czase to zrobcie.. bo moze wystarczy cus poreperowac tez u meza ..