My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTylko wkurza mnie ze od tej owulki mam takie wrazliwe cycki i sutki ze spac na brzuchu nie moge a to moja ulubiona pozycja. Ale dobrze ze jeszcze kilka dni i @ to i zaraz bede spac po swojemu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 11:56
-
nick nieaktualny
-
Jestem ostatnio jednym WIEEEELKIM chodzącym pesymizmem...
A mój W to jest jeden WIELKI chodzący optymizm.. On nawt chyba jakby bomba atomowa wybuchła to znalazłby w tym plusy.. Jak w tym kawale o optymiście i plusach....
Wnerwia mnie tym ...
Tak sie z nim pokłóciłam, jak absolutnie nigdy...
Nigdy jeszcze nie mieliśmy tak długo "cichego" czasu ........
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ej mnie też bolą pachwiny... Rano wydaje mi się że @ nadeszła i boli jak na @ a popołudniu aż tak dziwnie ciągnie w pachwinach i to od wczorajArienna wrote:no dobra .... wszystkie objawy odeszły, rano jeszcze były teraz ich nie ma
został tylko ból cycków i ból w pachwinach ud (to dopiero dziwne
)......
kochanieńkie ? jaki test najlepszy? wiem wiem ten 25 ale chodzi mi o firmę, żeby się na niedzielę przygotować ...
Jak obczaisz skąd to się bierze i o co kaman to daj znać
Lena83 lubi tę wiadomość
-
ANuska i Arienna trzymamkciukizeby to groszki was ciagnely

Lena moj ma podobnie
to chyba domena facetow ..luzzz nic sie nie dzieje 
Czarnula spokojniej pracy
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ja w pierwszej ciąży miałam skąpe @ do 4mc, a teścik powtórz za dwa dniArienna wrote:kochanieńkie tylko ja zawsze mam przed okresem 1-2 dni plamień no i ten test negatywny....... wiem (że przez pomyłkę ) kupiłam ten mało czuły i mogło być za wcześnie ale jakoś to mnie przybiło.... co prawda dziwnie spokojna jestem, nawet płakać mi się nie chce , ale czuję jakąś taką rezygnację

Arienna lubi tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Jestem ostatnio jednym WIEEEELKIM chodzącym pesymizmem...
A mój W to jest jeden WIELKI chodzący optymizm.. On nawt chyba jakby bomba atomowa wybuchła to znalazłby w tym plusy.. Jak w tym kawale o optymiście i plusach....
Wnerwia mnie tym ...
nie pociesza mnie Twój dół..co moge powiedzieć to w tej chwili bardzo ale to bardzo dobrze Cię rozumiem.
Anuśka oczywiście że przyjęłam...ale mnie nic nie cieszy już za to wszystko mnie wkurwia i to strasznieManiek

-
nie róbcie zbędnej nadzieiAnia_84 wrote:ANuska i Arienna trzymamkciukizeby to groszki was ciagnely

Lena moj ma podobnie
to chyba domena facetow ..luzzz nic sie nie dzieje 
Czarnula spokojniej pracy