My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem! od godziny usiłuje doczytać..
na początek powtórzę za fb - Nieukowa, ale się ciesze, jak nic tam jest druga bledsza kreseczka! naprawdę liczę, że ten woreczek zieloności się odblokował i teraz będzie lepiej.. brzydko wygląda ta lista zaciążonych bez żadnego wpisu z września..
Ariena, mam nadzieję, że plamienia nie będą zwiastunem rozkręcającej się @ - trzymam kciuki..co do pracy.. wiem, jak jest ciężko na rynku ;/ sama byłabym na Twoim miejscu, gdyby nie next w brzuchu..
Maniek, Lena, z facetami zawsze są problemy..ale tak to już jest.. u nas jest tendencja.. dwa dni kłótni - na noże, później tydzień spokoju i tak na zmianę.. tulę
Marnut - bosz..ale masz boleści w tych cyklach.. no-spa nie pomaga?
co ja jeszcze chciałam..
ja po badaniach, wydałam też trochę kasy (znowu w aptece ;/), objadłam się paczka paluszków i jestem śpiąca..ech, co za życie..Lena83, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:ja po badaniach, wydałam też trochę kasy (znowu w aptece ;/), objadłam się paczka paluszków i jestem śpiąca..ech, co za życie..
I wszystko ok jak rozumiem?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Arienna wrote:plamienie znów zniknęło ......... ZONK
Może jednak na mnie przejdzieSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyLena, ja właśnie po Castagnusie mam moje dzieciaki, bez niego się nie udawało. Więc wierzę w jego działanie. Ale z ziół się dzieci nie biorą, biorą się z seksu. Niestety, mój Małż jest wielkim fanem seksu tantrycznego, if you know what I mean, więc ekhmm...co mi po takim seksie? Nie dość, że boli, to jeszcze dzieci z tego nie ma
.
-
Pati Belgia wrote:Nie mam Ani jak wyslac wiadomosci...Anuska moge Tobie? Przekazesz dalej?
-
No i test ujemny ale rano powtórzę dla pewności i wchodzę na dong quaia
Wracam do pracy, chciałam tylko przekazać Wam info, buziaki :-*********
DOPISUJĘ, ŻE JEST SPOKO, NIE TRZEBA TULIĆ I POCIESZAĆ :-d :-pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 13:36
Arienna, Anuśka lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Lena, ja właśnie po Castagnusie mam moje dzieciaki, bez niego się nie udawało. Więc wierzę w jego działanie. Ale z ziół się dzieci nie biorą, biorą się z seksu. Niestety, mój Małż jest wielkim fanem seksu tantrycznego, if you know what I mean, więc ekhmm...co mi po takim seksie? Nie dość, że boli, to jeszcze dzieci z tego nie ma
.
O ja ...
a joge i medytacje tez uprawiacie?
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:Lena, ja właśnie po Castagnusie mam moje dzieciaki, bez niego się nie udawało. Więc wierzę w jego działanie. Ale z ziół się dzieci nie biorą, biorą się z seksu. Niestety, mój Małż jest wielkim fanem seksu tantrycznego, if you know what I mean, więc ekhmm...co mi po takim seksie? Nie dość, że boli, to jeszcze dzieci z tego nie ma
.
i ile Ty ten Castagnus poprezdnio brałaś?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Arienna wrote:plamienie znów zniknęło ......... ZONK
Asiula86, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:aaaa małożon juz nogami przebiera moze bedzie wcześniej aaa ja mam ululac Zuzanne
Może przebiegnijcie z 5 km to padnie wieczorem jak długa...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Anuśka wrote:Ha ha ha będziesz następna i koniec... Możesz się bronić pazurami i plamieniami ale ja tu widzę zieloną kropkę i zdania nie zmienię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i poplułam monitor
ok śmigam upolować coś na obiadek, do później
jakby nie daj boziu krew mnie zalała do wieczora dam znaćAnuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ha ha ha będziesz następna i koniec... Możesz się bronić pazurami i plamieniami ale ja tu widzę zieloną kropkę i zdania nie zmienię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie ma innej opcji
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyLena83 wrote:O ja ...
a joge i medytacje tez uprawiacie?
Medytację i jogę uprawiam za każdym razem, jak mi dzieciaki trują za uszami - inaczej bym pomordowała.
A tak poważnie - nie ma to zbyt wiele wspólnego z jakąkolwiek filozofią, po prostu mój Małż produkuje tak mało nasienia, że codzienny wytrysk jest po prostu niemożliwością. Co drugi dzień to chyba wszystko na co mogę liczyć. Seks codziennie - jak najbardziej, nawet kilka godzin nie stanowi kłopotu, ale bez finishu. Także "seks na Krokodylicę" odpada w przedbiegach.
Dlatego tak mi źle, kiedy ja się tu staram, łykam jakieś zielsko co mnie mało na drugi świat nie wyprawia, zaciskam zęby i idę do tego łóżka - a i tak nic z tego nie wynika.
A ciąża pojawiała mi się i w pierwszym i w drugim przypadku w 3 cyklu brania Castagnusa (czyli po 90 dniach brania robiłam test i II).