My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ara a sperme badaliscie?
U mnie podobnie, zero nieprawidlowosci a czekania 2 lata. dzis 2 krechy ujrzalam. takze potrzeba czasu i los jest niesprawiedliwy. czasami idzie od pierwszego strzala a czasem czeka sie latami ;/
Malenq cos o tym wie... ona sie mega dlugo staralawa teraz ma pod sercem mala KosięKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa nie masz pojęcia jak mi dziś przywróciłaś wiarę w sens moich długich starań
Zwłaszcza, ze ostatni czas nie był dla Ciebie beztroski i pełen optymizmuangeika lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
uuu Nieukowa widzę wzięłam suwaczek z tej strony co ja koluuuurowy
a poniżej Henio
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ef3c83f1120ebfc.html
ne wim jak wklejac zeby bylo u Was widać fotę a nie tylko linkaCzarnula87, momo1009, konwalianka, Asiula86, LaRa lubią tę wiadomość
-
macham porą wieczorową zwaliłysmy do domu po 19 masakra zakupy odbębnione
ZUza na kolacje poprosiła krewetki na masle wiec kupiłam jej 4 duze za całe 2zł i zrobiła na masełku z czosnkiem zjadła z apetytem i do tego bagietkaa teraz zasypia
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Nieukowa nie masz pojęcia jak mi dziś przywróciłaś wiarę w sens moich długich starań
Zwłaszcza, ze ostatni czas nie był dla Ciebie beztroski i pełen optymizmuWiem, ze potrzeba czasu i bede cierpliwie czekac...
-
Nieukowa wrote:Ara a sperme badaliscie?
U mnie podobnie, zero nieprawidlowosci a czekania 2 lata. dzis 2 krechy ujrzalam. takze potrzeba czasu i los jest niesprawiedliwy. czasami idzie od pierwszego strzala a czasem czeka sie latami ;/
Malenq cos o tym wie... ona sie mega dlugo staralawa teraz ma pod sercem mala Kosię
tak, przebadane, jest bardzo ok
wiesz, ja generalnie mogę czekać ale się zastanawiam czy nie warto jednak czegoś u mnie jeszcze posprawdzać
z drugiej strony wcale nie chcę już czekać, rodzeństwo już z drugą rundą idzie, zostałam w tyle i tylko bliźniaki mogą teraz uratować mój honor w rodzinie
edit: Nieukowa gratuluję fasolki! dobrze, że raz na jakiś czas cykl ma jednak pozytywne zakończenieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 20:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyara wrote:tak, przebadane, jest bardzo ok
wiesz, ja generalnie mogę czekać ale się zastanawiam czy nie warto jednak czegoś u mnie jeszcze posprawdzać
z drugiej strony wcale nie chcę już czekać, rodzeństwo już z drugą rundą idzie, zostałam w tyle i tylko bliźniaki mogą teraz uratować mój honor w rodzinie -
marnut wrote:I Lena z ciastem? Mam nadzieję, że sama nie wcina po kryjomu
?
Anastazja - tu nikt nie nadąża i nikt się tym nie stresuje, ot, nocne Polaków rozmowy... Dobranoc!
Ciasta brak.. jutro mój mężu ...
Dziś desperadosy ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
momo1009 wrote:Ja własnie telefon od meża odebrałam i już czuję, że nie nadążam. I nie wiem kiedy nadrobię
Mąż dojechał szczęśliwie, mam w weekend wolna chatę
No no tzn chcesz powiedzieć "Wbijajcie na impreze disco polo tak??"momo1009 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyWiecie co tak sobie myślę że musiałam faktycznie mieć ta owulkę bo cyce to mnie tak napitalają ze ojej. Spac nie mogę na brzuchu bo sutki mnie bolą, siedzieć nie mogę bo ciągną i bolą. Mąż mówi że cieższe mis ię zrobiły i trochę wieksze :] a nigdy tak nie miałam jak obserwuję cykle bo i nie miałam owulki
usatysfakcjonowana jestem
niech @ przybywa i jedziemy na nowy cykl
hłe hłe hłe
-
Lena83 wrote:No no tzn chcesz powiedzieć "Wbijajcie na impreze disco polo tak??"
Bo ja gotowa jestem
http://www.youtube.com/watch?v=XK1_Jkzjw74Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyZgredka, aż się uśmiechnęłam, bo Henio przypomina mi pewną anegdotkę. Już nie pamiętam, na jakim forum czytałam. Para też do swojego dziecka zwracała się per "Henio", a na USG połówkowym (ojciec dziecka był obecny) wyszło, że to dziewczynka. Ojciec pochylił się nad brzuchem i dramatycznym szeptem mówi:
- HENIEK! NIE RÓB MI TEGO!!!
Śliczne masz dziecię. Tylko dlaczego przed wejściem na fotke wyświetliło mi komunikat, że może zawierać treści erotyczne???
Czarnula87, momo1009, konwalianka, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość