X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ara a sperme badaliscie?
    U mnie podobnie, zero nieprawidlowosci a czekania 2 lata. dzis 2 krechy ujrzalam. takze potrzeba czasu i los jest niesprawiedliwy. czasami idzie od pierwszego strzala a czasem czeka sie latami ;/

Malenq cos o tym wie... ona sie mega dlugo staralawa teraz ma pod sercem mala Kosię ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od was bym dobrowolie sobie nie poszła. Ale kurka będzie mi was brakowac przez te dwa dni :(:(

Kolegę to się samego w pokoju zamknie, albo z 4 dzierlatkami go zamknę :p niech je bajeruje a nie mnie stateczną matkę i żonę :D

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa nie masz pojęcia jak mi dziś przywróciłaś wiarę w sens moich długich starań :)
    Zwłaszcza, ze ostatni czas nie był dla Ciebie beztroski i pełen optymizmu <3

angeika lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa masz śliczny suwaczek :]

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Hahahahaha

Tak! To jest mysl godna posta nr 1000! :)

Czarnulka wracaj bo my Ci tu dywan rozwijamy, kwiaty pod nogi sypiemy.... wraaaacaaaaj.... :)
    i gdzie jest Anuśka z diamentami????

Czarnula87 lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za żadne skarby świata nie nadążę za wami,

więc grzecznie powiem dobranoc ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu Nieukowa widzę wzięłam suwaczek z tej strony co ja koluuuurowy ;)

a poniżej Henio

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ef3c83f1120ebfc.html

ne wim jak wklejac zeby bylo u Was widać fotę a nie tylko linka

Czarnula87, momo1009, konwalianka, Asiula86, LaRa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham porą wieczorową zwaliłysmy do domu po 19 masakra zakupy odbębnione :)
    ZUza na kolacje poprosiła krewetki na masle wiec kupiłam jej 4 duze za całe 2zł i zrobiła na masełku z czosnkiem zjadła z apetytem i do tego bagietka :) a teraz zasypia

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Nieukowa nie masz pojęcia jak mi dziś przywróciłaś wiarę w sens moich długich starań :)
    Zwłaszcza, ze ostatni czas nie był dla Ciebie beztroski i pełen optymizmu <3
    Ja mam tak samo! Kazda fasolka na tym buduje, dlatego ciesze sie ,ze dolaczylam do Was :) Wiem, ze potrzeba czasu i bede cierpliwie czekac...

• ara Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Ara a sperme badaliscie?
    U mnie podobnie, zero nieprawidlowosci a czekania 2 lata. dzis 2 krechy ujrzalam. takze potrzeba czasu i los jest niesprawiedliwy. czasami idzie od pierwszego strzala a czasem czeka sie latami ;/

Malenq cos o tym wie... ona sie mega dlugo staralawa teraz ma pod sercem mala Kosię ;)

tak, przebadane, jest bardzo ok
    wiesz, ja generalnie mogę czekać ale się zastanawiam czy nie warto jednak czegoś u mnie jeszcze posprawdzać
    z drugiej strony wcale nie chcę już czekać, rodzeństwo już z drugą rundą idzie, zostałam w tyle i tylko bliźniaki mogą teraz uratować mój honor w rodzinie ;)

edit: Nieukowa gratuluję fasolki! dobrze, że raz na jakiś czas cykl ma jednak pozytywne zakończenie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 20:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    i gdzie jest Anuśka z diamentami????

I Lena z ciastem? Mam nadzieję, że sama nie wcina po kryjomu ;)?

Anastazja - tu nikt nie nadąża i nikt się tym nie stresuje, ot, nocne Polaków rozmowy... Dobranoc!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasto?? ja chcę kawałek ciasta!!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    tak, przebadane, jest bardzo ok
    wiesz, ja generalnie mogę czekać ale się zastanawiam czy nie warto jednak czegoś u mnie jeszcze posprawdzać
    z drugiej strony wcale nie chcę już czekać, rodzeństwo już z drugą rundą idzie, zostałam w tyle i tylko bliźniaki mogą teraz uratować mój honor w rodzinie ;)
    Moja ginekolog wczoraj polecila mi infilic ktory dziala ponoc cuda...Nie wiem czy cos zazywasz na wspomaganie,ale ja zamowilam dzis 60 saszetek i zaczynam stosowac jak tylko mi przyjdzie, i zobaczymy :)

• Lena83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    I Lena z ciastem? Mam nadzieję, że sama nie wcina po kryjomu ;)?

Anastazja - tu nikt nie nadąża i nikt się tym nie stresuje, ot, nocne Polaków rozmowy... Dobranoc!

Ciasta brak.. jutro mój mężu ...
    Dziś desperadosy ...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • momo1009 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja własnie telefon od meża odebrałam i już czuję, że nie nadążam. I nie wiem kiedy nadrobię :P

Mąż dojechał szczęśliwie, mam w weekend wolna chatę :D

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadam literki przepraszam, ale to wino tak juz dziala :D

• Lena83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Ja własnie telefon od meża odebrałam i już czuję, że nie nadążam. I nie wiem kiedy nadrobię :P

Mąż dojechał szczęśliwie, mam w weekend wolna chatę :D

No no tzn chcesz powiedzieć "Wbijajcie na impreze disco polo tak??"

momo1009 lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co tak sobie myślę że musiałam faktycznie mieć ta owulkę bo cyce to mnie tak napitalają ze ojej. Spac nie mogę na brzuchu bo sutki mnie bolą, siedzieć nie mogę bo ciągną i bolą. Mąż mówi że cieższe mis ię zrobiły i trochę wieksze :] a nigdy tak nie miałam jak obserwuję cykle bo i nie miałam owulki :D usatysfakcjonowana jestem :D niech @ przybywa i jedziemy na nowy cykl :D hłe hłe hłe :D

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    No no tzn chcesz powiedzieć "Wbijajcie na impreze disco polo tak??"

Bo ja gotowa jestem

http://www.youtube.com/watch?v=XK1_Jkzjw74

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, aż się uśmiechnęłam, bo Henio przypomina mi pewną anegdotkę. Już nie pamiętam, na jakim forum czytałam. Para też do swojego dziecka zwracała się per "Henio", a na USG połówkowym (ojciec dziecka był obecny) wyszło, że to dziewczynka. Ojciec pochylił się nad brzuchem i dramatycznym szeptem mówi:
    - HENIEK! NIE RÓB MI TEGO!!!

Śliczne masz dziecię ;). Tylko dlaczego przed wejściem na fotke wyświetliło mi komunikat, że może zawierać treści erotyczne???

Czarnula87, momo1009, konwalianka, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość

‹‹ 2344 2345 2346 2347 2348 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ