My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
momo właśnie mi jedna tak cichaczem to powiedziała jak się do niej wbiłam z polecenia innej też w luxmedzie, że mają zakaz robienia monitoringów i generalnie tykania tematu niepłodności, wypisała mi skierowanie do poradni leczenia niepłodności ale na pocieszenie usg zrobiła
ps. ponoć to jakieś nowe odgórne zarządzenie z tym leczeniem niepłodności... masakra, niedługo kardiolog Ci powie, że jak z sercem to nie do niego, bo on tego nie leczy -
Taaaaa
Mi jeszcze wpisała pouczenie drukowanymi literami na tych ich wydawanych zaleceniach. Jakbym dostała zółta kartkę. Boję się tam więcej chodzić, bo jeszcze mi się coś wymsknie i ... bach, czerwony kartonik, zakaz wstępu do luxa
konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
momo1009 wrote:Taaaaa
Mi jeszcze wpisała pouczenie drukowanymi literami na tych ich wydawanych zaleceniach. Jakbym dostała zółta kartkę. Boję się tam więcej chodzić, bo jeszcze mi się coś wymsknie i ... bach, czerwony kartonik, zakaz wstępu do luxa
albo Twoje zdjęcia porozwieszają w przychodniachmomo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyara wrote:bardzo mi miło, chyba nikt dla mnie nigdy nie śpiewał, no może poza moim lubym ("hej dziewczynooo spójrz na misiaaa...")
I tak nieźle! Mi to chyba tylko "Sto lat!"
Lena83 wrote:napisała:
No przed i po ...
Też tak mają palaczki terażniejsze i byłe że wam się po i przed palić chciało?
Przed, po, czasem w trakcie..
ara lubi tę wiadomość
-
angeika wrote:A jakdlugo sie staracie? Bo chyba nie doczytalam.
Oj znam to dobrze kochana, ale uwierz z tym forum jakos sie skraca to czekanie
oficjalnie kończę 19 cykl, wcześniej rok bez spiny więc żeby się nie dołować przyjmijmy jednak, że te 19 cykli -
nick nieaktualnyara wrote:oficjalnie kończę 19 cykl, wcześniej rok bez spiny więc żeby się nie dołować przyjmijmy jednak, że te 19 cykli
Tobie oczywiscie zycze duzo szybciejara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:brrry
nie mam siły nadrabiać spać mi się chce jak cholera a tu jeszcze prasowanie pakowanie itp.
ktoś skróci dzionek??
Doloczyla do nas Ara to tak na bierzaco -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:A tak wgl to ide sobie od was i nie będzie mnie tutaj wcale
W sensie, że na chwilę wychodzisz ale zaraz wrócisz....?
WOW, ale ja mam liczbę postów, szykuje mi się post jubileuszowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 20:15
Czarnula87, Nieukowa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Nie gadaj tyle, rozwijaj ze mną czerwony dywan, dawaj jakąś imitacje tronu i megafon - powinna dać się przekupić
.
Hahahahaha
Tak! To jest mysl godna posta nr 1000!
Czarnulka wracaj bo my Ci tu dywan rozwijamy, kwiaty pod nogi sypiemy.... wraaaacaaaaj....Czarnula87 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Dobreeee
Nawet bardzo
Lenka Kochana, jeśli masz tam przy sobie desperada, wypij i za to
Pije,.... Pije...
Drugie juz ...momo1009, LaRa lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:W sensie że idę i nie wrócę przynajmniej przez dwa dni
no przecież wyjeżdżam jutro :p oj nie cyztacie mnie uwaznie :p
Ja to przepraszam, bo czytam z doskoku mam bardzo malo czasu, wiec pewnie ominelam.
Czarnula87 lubi tę wiadomość