My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
momo1009 wrote:Lenka ale Ty odpowiadasz za oprawę muzyczną
Spoko da się zrobic
Nie bój żaby ....
http://www.youtube.com/watch?v=mMfxI3r_LyA
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Ale Czarnula, nawet jeśli on coś ma między nogami, to nie jest to większe od ostrza ołówka, no to ja Cię proszę - co w tym erotycznego
? Czyj wzrok by to mogło zwabić? Panny w jego wieku jeszcze nie otwierają oczu
.
Przezorny zawsze ubezpieczonymomo1009, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyara wrote:muszę poczytać o inofolicu, póki co stosuję wit B6 oraz zioła na II fazę - fajnie mi się faza lutealna wydłużyła dzięki temu, gin proponuje CLO od stycznia 3 miechy a potem chce mnie przekazać do kolegów od invitro, choć na chwilę obecną się na to nie czuję, nie wiem czy kiedykolwiek to nastąpi
Ale juz invitro? Nie znam sie na tym,ale chyba troche szybko, skoro 19 cykl staran... -
zgredka - no kawał dziecia z Henia
ja też mam ciasta..nawet dwa, nieszczęsne brownie i piernika.. mąż jednak działa mi na nerwy więc chętnie wysłałabym go na jakieś szkolenie, tyle, że cholera w jego zawodzie to szkolenia są na miejscu..
dajcie tego desperadosa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZemraa wrote:Widzę ,że ten infolic na topie, sama jestem ciekawa bo opinie różne- może się skusze
Mowila, ze nawet w kilinikach nieplodnosci dziala cuda.
ara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
angeika wrote:No powiem Ci, ze moja gnekolog jest nim zachwycona i wiele pacjeek ma zaciazonych po nim, wiec mnie przeknala
Mowila, ze nawet w kilinikach nieplodnosci dziala cuda.
jedna z dziewczyn tu, z którą przez kilka m-cy pisywałyśmy sobie pod wykresem, własnie zaciażyła chyba w 2-gim cyklu brania inofolica********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...