My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Ja stwierdziłam, że będę lepszą teściową niż mój Małż teściem. A wypłynęło to w dziwnej rozmowie, jak patrzyliśmy na syna i zastanawialiśmy się jak mu się życie ułoży. I zeszło na temat jego przyszłej życiowej partnerki. Ja stwierdziłam, że dobrze by było, żeby był w życiu szczęśliwy a kto mu to zapewni i jak, to już zmartwienie Eryka. Na to mój mąż "No, ale żeby jakaś NORMALNA ta kobieta była..." Popatrzyłam na niego jak na dziwoląga i już wiedziałam, że będę miała z nim kłopot na starość
- bo będzie taki jak mój teść: co to wszystkie rozumy pozjadał, wszystko najlepiej wie (co dla innych dobre też, a może przede wszystkim) i na wszystkim najlepiej się zna...Będę go musiała temperować, bo żyć nie da naszym DOROSŁYM dzieciom.
Znam!
Krokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:Cati i wielkie Vice Versa :*
Czarnula87, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:Dobrze ze poprawiłaś skrót bo bym go nie rozszyfrowała i przez 4 strony by było ale o co chodzi ?********Gang 18+********
momo1009 wrote:Noooo i ta świadomość, że się kiedys dobrowolnie związało z tą wierną kopią swojego teścia
Znam!
To ja właśnie jestem przerażona tym, jak bardzo przypominam mojego ojca... oj boli mnie to bardzo. Jestem świadoma swoich wad, ale jakoś ciężko mi nad nimi pracować...
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:A bo ja się własnie zorientowałam że używam skrótu, jakiego na gg kiedyś stosowalam i teraz to już nie wiem, czy on był ogólny, czyt taki w wąskim gronie używany :p
Wąskim, bo ja się też zastanawiałam co te sterczące cycki (VV) tutaj robią.
-
marnut wrote:Wąskim, bo ja się też zastanawiałam co te sterczące cycki (VV) tutaj robią
.
A ja się zastanawiałam, czy to mi się coś nie wyświetlaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 21:34
********Gang 18+********
momo1009 wrote:A bo ja się własnie zorientowałam że używam skrótu, jakiego na gg kiedyś stosowalam i teraz to już nie wiem, czy on był ogólny, czyt taki w wąskim gronie używany :p
spoczko , ten skrót akurat znalam
ale dobrze ze poprawilas bo ja dzis nie tomna
Ja mam nadzieje ze moj maz nie jest podobny do tescia w tylu %%%% ...
bo podobny jest pod paroma wzgledami .. ale tak to 2 rozne osoby. -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:O, i obwisłe, bo mnie tu kiedyś dziewczyny uswiadomiły, że gwarze OF cycki to (.)(.)
To jak wygląda "skrót" cycków to wiem, ale jak zaznaczyć sterczące czy obwisłe? Strzałką w górę i w dół?
Zemra - obawiam się, że obok kilku pożytecznych informacji nabędziesz tu całkiem sporo zbędnych. Ale fakt jest faktem - staramy się uprzyjemnić sobie oczekiwania na zielonego Kropka czymś więcej niż wróżeniem z fusów "czy to już"?
Choćby taką czczą gadaniną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 21:39
momo1009 lubi tę wiadomość
-
cati wrote:
spoczko , ten skrót akurat znalam
ale dobrze ze poprawilas bo ja dzis nie tomna
Ja mam nadzieje ze moj maz nie jest podobny do tescia w tylu %%%% ...
bo podobny jest pod paroma wzgledami .. ale tak to 2 rozne osoby.
Ja się zawsze pocieszam, że w teścia wdal sie brat S. Co wcale nie znaczy, że się cieszę, ze S wdał się w teściową
Cati, a gdzie Ty tego tlenu dziś wdychałaś?********Gang 18+********
marnut wrote:To jak wygląda "skrót" cycków to wiem, ale jak zaznaczyć sterczące czy obwisłe? Strzałką w górę i w dół?
marnut, Czarnula87 lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
marnut wrote:
Zemra - obawiam się, że obok kilku pożytecznych informacji nabędziesz tu całkiem sporo zbędnych. Ale fakt jest faktem - staramy się uprzyjemnić sobie oczekiwania na zielonego Kropka czymś więcej niż wróżeniem z fusów "czy to już"?
Choćby taką czczą gadaniną.
tego mi teraz potrzeba.
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Ja się zawsze pocieszam, że w teścia wdal sie brat S. Co wcale nie znaczy, że się cieszę, ze S wdał się w teściową
Cati, a gdzie Ty tego tlenu dziś wdychałaś?
[ * * ] a to brak cyckow
A tlen bylam dzis na spacerze , łazilam po górach i zrobilam okl. 10 km ;P
momo1009, angeika, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:[ * * ] a to brak cyckow
A tlen bylam dzis na spacerze , łazilam po górach i zrobilam okl. 10 km ;P
To cos jak moje, choć mój małż z grzeczności (to ma po mamie) zapewnia, że między (.)(.), a (o)(o)
Norweskich? Super, ja to taka górsko - spacerowa jestem, więc zazdraszczam troszkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 21:49
********Gang 18+********
nick nieaktualny