X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maniek dzięki i na wzajem ;)

MANIEK lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochane:-)

Anuska mi to sie wydaje, ze u Ciebie te mulenia to groszek zielony:-) i za to trzymam kciuki.

Ania 84 no to Ci mezus zagalopowal;-) to ty dzis cala w skowroneczkach powinnas byc. Ja przynajmniej zawsze po dostaje takiego przyplywu energii;-) boszzz alez ja zboczuch jestem....

Malenq anie przejmuje sie kochana. Dzieciatko bedzie sie ruszalo coraz mniej bo jest coraz wieksze. Ja w pierwszej ciazy tez tak schizowalam...

Asiula i tak Cie kochanie przytulam.

Arienka kciuki sa wiec teraz czekamy na testowanko.
    Maniek dzieuje i tez zycze milego dnia:-)

A ja dzis tez mialam przesrana noc. Co juz przysypialam to mnie taki ogromny srtach lapaz, ze az mnie na rowne nogi stawial. Matko to bylo straszne doswiadczenie. tak chyba bylo ze 6 razy. Dwzonilam do mamy i ona powiedziala, ze to stres i strach zwiazany z Sebastianem i poprostu jak przez caly dzien jestem silna bo musze to organizm tak reaguje. Mam nadzieje, ze to byl pierwszy ale i ostatni raz. A wyobrazcie sobie, ze moj mezus sniadanko do lozka podal:-) chyba czegos chce na wieczor;-) tym bardziej, ze zrobil mi moja ulubiona salatke z lososiem. Ja teraz obiadek gotuje i staram sie reszte nadrobic co naskrobalyscie ale poprostu nie daje rady wiec prosze o wybaczenie:-) a wogole sie zastanawiam, bo mezus mnie namawia, czyby jutro nie zatestowac??? niby to juz 8 dnien po pregnylu... ale mimo wszystki chyba za wczesnie ale kusi kusi...

Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    dziękuję ;)

nie oglądam swojego to chociaż wasze pooglądam ;)

strasznie długo cię męczy niezazdroszczę

I Ty się doczekasz brzuszka. :)

Ja mam na razie taki skromny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 16:54

konwalianka, Malenq, Czarnula87, Anuśka, Asiula86, Anastazjaaa, Ania_84, MANIEK, LaRa, momo1009, Tamka, justta lubią tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica alez pieknosci ten Twoj brzusio...

Krokodylica lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, bardzo ładny brzuszek..

Pati, ja się nie dziwię, ze Ty się stresujesz.. jesteś twarda babka, ale psychika czasem sama musi odreagować.. co do testowania, to zdecydowanie za wcześnie..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kuku :)

Malenq, konwalianka, MANIEK lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko CHUDZINKO:) ślicznie się zaokrągla Twój brzusio:)

Pati skarbie ciężko czas teraz masz w życiu, ale jesteś silna, ale tak jak Konwalia napisała, psyche musi odreagowywać...
    NIE TESTUJ!!!!!!!!!!!! to jest za wcześnie kochanie.....

Drogie mamy, czy miałyście ten dość niekomfortowy problem w ciąży, jakim są hemoroidy????

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. No ja właśnie póki co w ogóle nie tyję, nóżki i rączki mam jak patyczki, a tylko brzuch mi rośnie. Mój mąż się ze mnie śmieje że wyglądam jak bocian.

Pati to normalne że się stresujesz, w dzień nie możesz tego po sobie pokazać to gdzieś ten stres musi wyjść.

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    ja jak rodziłam Tiago miałam +11, ale to było dawno i byłam młoda ;)
    Ana, Konwalia nie dobijajcie mnie... Ja jak rodziłam Zuzkę to miałam +27 o.O

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko PIĘKNYYYYYYYYYYY :D Przecudowny :) Brzusio of course :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Drogie mamy, czy miałyście ten dość niekomfortowy problem w ciąży, jakim są hemoroidy????
    Ja niestety tak :( I częściowo ten problem pozostał ze mną, nie jest bolesny ani dokuczliwy ale coś tam pozostało... A od połowy ciąży dokuczały a pod koniec dość mocno :/ Niestety zaparcia i nacisk na to miejsce powoduje że większość kobiet się z tym zmaga :/

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Kochana wspieram mocno... Pomyśl o jakimś odreagowaniu, stres jest bardzo niezdrowy :/

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja niestety tak :( I częściowo ten problem pozostał ze mną, nie jest bolesny ani dokuczliwy ale coś tam pozostało... A od połowy ciąży dokuczały a pod koniec dość mocno :/ Niestety zaparcia i nacisk na to miejsce powoduje że większość kobiet się z tym zmaga :/
    uuuuuuuuuuu bo dzisiaj zauważyłam "koleżkę"/ poczułam znaczy się najpierw.......
    qwa mać.....znowu "stan błogosławiony"....
    w diecie mam błonnika po uszy, wodę 2l piję....:-/

ja już mam 9,5 na plusie, a może już 10 hehehehehehe a do rozwiązania jeszcze 3 miesiące hehehehehehe

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    uuuuuuuuuuu bo dzisiaj zauważyłam "koleżkę"/ poczułam znaczy się najpierw.......
    qwa mać.....znowu "stan błogosławiony"....
    w diecie mam błonnika po uszy, wodę 2l piję....:-/

ja już mam 9,5 na plusie, a może już 10 hehehehehehe a do rozwiązania jeszcze 3 miesiące hehehehehehe
    No właśnie nie wiem kto wymyślił tą durną nazwę ;D No cóż jak by na to nie patrzeć mamy w sobie pasożyta, który pobiera z naszego organizmu co najlepsze i wyniszcza go. I pewnie dlatego wszystkie przebieramy nóżkami co miesiąc żeby już pozbyć się zdrowych włosów, pięknej cery, super figury, i często pożywienia z żołądka i zamienić to na tego ukochanego maleńkiego Pasożytka :D

konwalianka, Nieukowa, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq ja nabawiłam sie ich przy porodzie i towarzyszą mi od tamtej pory ;/ wcześniej brałam diosminex, ale teraz nic ;/ dla mnie jest bolesny, najczęsciej pojawia się na kilka dni i raczej nie mam problemów z zaparciami, pojawia się niedeterministycznie ;/
    po porodzie już powiedziałam P że idę na laserowe usuniecie..

co do wagi, to w I ciąży na ostatnim etapie przytyłam ok 5-6kg, ale to wtedy właśnie dziecko głównie rośnie, wiec spoko..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko ale szprycha z ciebie :)
    extra brzucho, takiego nie da sie pomylic z gastrorazą :) a to ze nie przybierasz... cieesz sie ze nie chudniesz. ciazowa dieta cud ;/

zgredka nie plec glupot, jestes wysportowana to jak ty niby te opone wyhodowalas?

Hemoroidow sie boje, bo juz mam od 2 lat jeden a w ciazy moze byc tylko wiecej.. nic fajnego, pewnie jesli mi sie tym rwzem uda to po porodzie pojde na zabieg zeby sie dziadostwa pozbyc.

zgre

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Kroko, bardzo ładny brzuszek..

Pati, ja się nie dziwię, ze Ty się stresujesz.. jesteś twarda babka, ale psychika czasem sama musi odreagować.. co do testowania, to zdecydowanie za wcześnie..
    Tak wlasnie mi mama powiedziala ale mam nadzieje, ze sie to nie powtorzy bo dosc niemile doswiadczenie. a co do testu to masz chyba racje ale ten moj maz jest strasznie niecierpliwy;-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kroko CHUDZINKO:) ślicznie się zaokrągla Twój brzusio:)

Pati skarbie ciężko czas teraz masz w życiu, ale jesteś silna, ale tak jak Konwalia napisała, psyche musi odreagowywać...
    NIE TESTUJ!!!!!!!!!!!! to jest za wcześnie kochanie.....

Nie zatestuje:-) ale maz bedzie zawiedziony..:-) to on namawia mnie do zlego;-)

momo1009 lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Dzięki dziewczyny. No ja właśnie póki co w ogóle nie tyję, nóżki i rączki mam jak patyczki, a tylko brzuch mi rośnie. Mój mąż się ze mnie śmieje że wyglądam jak bocian.

Pati to normalne że się stresujesz, w dzień nie możesz tego po sobie pokazać to gdzieś ten stres musi wyjść.
    Kroko niech juz ten stres lepiej siedzi w srodku bo to takie dziwne uczucie bylo, jak z jakiegos tandetnego horroru... masakra

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to daj mu test niech sam nasiura. efekt bedzie ten sam :)

Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
‹‹ 2361 2362 2363 2364 2365 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ