My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Maniek, to pokręciłam, skleroza
a nie dasz rady jakoś się teraz wcisnąć żeby zajrzeć tam do środka o co kaman?
z resztą jak byłam to mi powiedziała że duże prawdopodobieństwo że ten cykl będzie bezowulacyjny. Także nie ma chyba sensu iść.
policze sobie te dni i w listopadzie pójdę to może się na monitoring umówięManiek
-
Walnij sobie anonim, my będziemy wiedziały, że to Ty a grupa tajna przez poufna, nawet jej nie da się odszukać.
Jak dodasz foto tylko na grupę to tylko my będziemy widziały ale jak uważasz
Ty wiesz na co możesz sobie pozwolić a na co nie bardzo. Ale namawiam Cię serdecznie
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
marnut wrote:Nie czuję się ocenzurowana
.
A z racji wykonywanego zawodu nie chcę zakładać konta na żadnym portalu społecznościowym, chyba że jakieś fejki.
Jeny!
Sędzią jesteś?
Szpiegiem?marnut, momo1009, Lamama lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyLamama wrote:Walnij sobie anonim, my będziemy wiedziały, że to Ty a grupa tajna przez poufna, nawet jej nie da się odszukać.
Jak dodasz foto tylko na grupę to tylko my będziemy widziały ale jak uważasz
Ty wiesz na co możesz sobie pozwolić a na co nie bardzo. Ale namawiam Cię serdecznie
Lamama, żebym ja wiedziała o czym Ty piszesz? Dobrze, postaram się to opanować w najbliższym czasie. Kto tam się zajmuje organizacją tego grajdołka? Czarnula? Do niej jak co się zgłaszać?
Lena83 lubi tę wiadomość
-
Jasne
Kombinuj dziewczyno! Jeeeeeee....marnut górą!
No i uciekam, bo muszę wyszorowac stara zamrażarkę, bo za chwilkę wszystko szlag trafi.
Marnucik to masz ciekawą pracę ale fakt i niebezpieczną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:35
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:hmm nie wiem czy jest sens- jak dla mnie cykl bezowulkowy
z resztą jak byłam to mi powiedziała że duże prawdopodobieństwo że ten cykl będzie bezowulacyjny. Także nie ma chyba sensu iść.
policze sobie te dni i w listopadzie pójdę to może się na monitoring umówię
niby tak ale ja bym zajrzała, nigdy nie wiadomo, co się tam dzieje, a poza tym da Ci leki na wywołanie okresu, jakby co
-
marnut wrote:Nie Lenko, pisałam już Wam - jestem policjantką.
Obiecuje ze nie bede Cie prosic P kasowanie mandatów moichmomo1009, Lamama lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyLena83 wrote:Obiecuje ze nie bede Cie prosic P kasowanie mandatów moich
Słusznie, bo się nie da. Jedyna opcja, żeby Cię mandat ominął to odmówić jego przyjęcia - masz na bank sprawę w Sądzie, ale możesz ją wygrać
. A przyjęcie mandatu jest równoznaczne z przyznaniem się do popełnienia wykroczenia i przyjęcia "kary".
Lamama - praca jak praca, staram się pomagać ludziom i nie doprowadzać ich do szału z powodu takich a nie innych przepisów.
Lamama lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Anuśka - na pierwszą fazę Dong - a w drugiej jakieś doły łapiesz, to Ci parę tabsów podrzucimy
.
Przyjechała moja lodóweczkaJeeeejjjjjjjjj !!!!!!
konwalianka, Malenq, momo1009, Pati Belgia, Lamama lubią tę wiadomość
-
Lamama Ty nie ściemniaj tylko test powtórz
Marmut, moja kumpela też policjantka a fb ma
jeju, ale mam lenia, kopnijcie mnie z d.. bo nic nie zrobiłam dzisiaj poza jedzeniem i piciemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 11:49
Lamama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny