My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cati wrote:hahaha ?Czarnula
czy y musisz robic tak jak ja ?
Za to ja sie obudzilam o 5 , pozenij o 7 zasnelam i spalam do 11 o.0
czuje sie jak by mi ktos rozsadzil bombe w glowie !Normalnie trzymam się za powieki dzisiaj bo przysypiam żywcem
A muszę na 14tą do dentystki-sadystki podjechać żeby sprawdziła czy równo puchnę
Cati łączę się z Tobą w bólu -
nick nieaktualny
-
nio spytam macie racje kurcze nie chce żeby mi sie jeszcze FL skróciło
zobaczymy co bedzie widac na monitoringu i jaka bedzie grubość endo
kurde musze sobie na kartce popisac bo zas zapomne o co miałm pytacMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:O właśnie brakowało mi określenia tego co czuję w mózgu. Bomba to akurat to co czuję
Normalnie trzymam się za peowieki dzisiaj bo przysypiam żywcem
A muszę na 14tą do dentystki-sadystki podjechać żeby sprawdziła czy równo puchnę
Cati łączę się z Tobą w bólu
Anuśka masz buziaka :* w czolo , moze pomoże
ja sie dzis ważylam,,, i nie chce pamietac tego co tam zobaczylam ... o.0 w maju przed operacja 50 ..a teraz.....nie chce na to patrzec
((
musze znalesc nowa technike ważenia !
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kochanie ŚWIETNY awatarek...
ano lewa strona nadal boli, wczoraj na IP to lekarz bardziej podejrzewał jelita (zastój), ale że nie chciałam się kłaść na badania, to sama tą sprawę wyjaśnię, da się żyć, chyba zaczynam tolerować jak coś "normalnego" że boli.....********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
marnut wrote:Nie czuję się ocenzurowana
.
A z racji wykonywanego zawodu nie chcę zakładać konta na żadnym portalu społecznościowym, chyba że jakieś fejki.
To tym bardziej zakładaj! Tam będziemy mogły bezpiecznie pisać o hurtowych przerzutach trawki. A tak to wiesz... ktoś pokojarzy fakty i zrobią Ci najazd na chatę
Edit.
O, już widzę, że najpierw trzeba czytać wszystko zanim się weźmie za odpowiadanie, bo temat już był poruszany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 13:14
********Gang 18+********
nick nieaktualnymomo1009 wrote:To tym bardziej zakładaj! Tam będziemy mogły bezpiecznie pisać o hurtowych przerzutach trawki
. A tak to wiesz... ktoś pokojarzy fakty i zrobią Ci najazd na chatę
Tak przekombinowałam z tym FB, że nie wiem czy ktokolwiek mnie tam teraz znajdzie, Czarnuli nie wyłączywszy. No, ale pożyjemy zobaczymy.
-
marnut wrote:Tak przekombinowałam z tym FB, że nie wiem czy ktokolwiek mnie tam teraz znajdzie, Czarnuli nie wyłączywszy
. No, ale pożyjemy zobaczymy.
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Ale mnie tu dawno nie było
Cały zeszły tydzień byłam służbowo poza Polską więc bez szansy na forumowanie...
SĄ JAKIEŚ DOBRE WIEŚCI??????? Jejku, powiedzcie, że taknawet nie podejmuję próby Was nadrobienia, bez szans.
Witam się też z nowymi dziewczynamimiło, że rośniemy w siłę!
Ja dziś przy okazji odebrałam wyniki hormonów, które mi moja gin zleciła: co najważniejsze to TSH spada i jest teraz 3,04. Wiem, że to jeszcze nie poniżej 1,5 ale startowałam z ponad 5... A reszta hormonów, nie wiem jak je interpretować, pomożecie proszę? Wiem, że jesteście w tym mega mądre. Badania robiłam w 22 dc:
- TSH: 3,04
- Estradiol: 222,8
- Progesteron: 14,83
- Prolaktyna: 541,7
- Testosteron: 47,99
Dzięki wielki z góry! Dobrego dnia dla Was!Katjaa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O retyyyyyyyyyyy, naprawdę?????
Nieukowa, Arienna i Lamama - DZIEWCZYNY GRATULUJĘAle cudnie!!! WOW
marnut wrote:Jakoś to ogarnę, choć na razie występuje u mnie jakiś problem z importem kontaktów (WTF?).
Kropka - są 3 dobre wiadomości: Nieukowa, Arienna i Lamama