My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArienna wrote:dlatego ja póki co nie czytam, wizytę u gina mam 29 i do tej pory chillaut
bo chyba nie muszę jeszcze żadnych badań robić prawda?
bo niby mogłabyś progesteron zrobić, ale co Ci to da?? wizytę masz umówioną....
Arienko bo nie doczytałam BETĘ będziesz robić? -
Malenq wrote:ale po co????
bo niby mogłabyś progesteron zrobić, ale co Ci to da?? wizytę masz umówioną....
Arienko bo nie doczytałam BETĘ będziesz robić?
chyba jutro
zastanawiam się czy jest sens bo jak przy sikanych kreski sa z dnia na dzień coraz ciemniejsze to w sumie chyba nie ma sensuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 15:25
-
nick nieaktualny
-
Kropka a mi to wszystko bardzo ciążowo wygląda
Poza tym rozwiązał się u nas ostatnio worek z fasolkami.. (ba, worek - WÓR), więc jest w czym wybierać
.
Mów kiedy ewentualny test. preferujesz opcję przed terminem @ czy może po?********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Momo, jesteś absolutnie Kochana, ale naprawdę czuję, że nici.. Bardzo bym chciała liczyć na październik i umówiliśmy się z Mężem na taśmową produkcję
Ten wór jest absolutnie fantastycznyZe świeżych wiadomości w 29 września i 4 paź urodziły moje dwie siostry cioteczne więc nutka zazdrości (ale takiej rzecz jasna pozytywnej
) jest.
Co do testu to na pewno po terminie @, nie chcę niepotrzebnie się napinać i rozczarowaćAle jesteście absolutnie cudne
momo1009 wrote:Kropka a mi to wszystko bardzo ciążowo wyglądaPoza tym rozwiązał się u nas ostatnio worek z fasolkami.. (ba, worek - WÓR), więc jest w czym wybierać
.
Mów kiedy ewentualny test. preferujesz opcję przed terminem @ czy może po? -
Blondik, bardzo mi przykro.. bardzo. Musisz być silna i ta siłą dzielić się z Tatą!
Blondik wrote:dziewczyny, po 9 dniach w szpitalu mojemu tacie zdiagnozowano udar...załamka totalna...co za lekarze..eh...buziaki
a ja oczywiscie złapałam przeziębienie i do dupy zmoim mierzeniem temperatury -
Blondik wrote:dziewczyny, po 9 dniach w szpitalu mojemu tacie zdiagnozowano udar...załamka totalna...co za lekarze..eh...buziaki
a ja oczywiscie złapałam przeziębienie i do dupy zmoim mierzeniem temperatury
Blondiku dużo zdrówka dla Twojego taty i oczywiście dla Ciebie :*
********Gang 18+********
a ja oczywiscie złapałam przeziębienie i do dupy zmoim mierzeniem temperatury
rece opadaja ;/
zycze zeby tata zybko doszedl do siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 15:48
-
Kropka_1 wrote:Momo, jesteś absolutnie Kochana, ale naprawdę czuję, że nici.. Bardzo bym chciała liczyć na październik i umówiliśmy się z Mężem na taśmową produkcję
Aaaaa, w sensie, że idziecie od razu w bliźniaki, trojaczki albo inne wieloraczkiTo oczywiście że jesteś usprawiedliwiona
Kropka_1, marnut lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Kurde dziewczyny, jestem tak wyczulona na punkcie zielonego koloru i okrągłego kształtu, że mało brakowało, a podzieliłabym się z ludźmi z pracy (!!!) opinią, że ikonka jednego naszego programu przypomina mi fasolkę
I kto tu powinien się zgłosić do psychiatry, hę?Malenq, Krokodylica, Nieukowa, konwalianka, marnut lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Momo ja też świruję już lekko na tym punkcie
Będziemy w jednej sali mierzyły sobie tempki w psychiatryku
Blondik współczuję i wspieram... Oby wszystko było dobrze...
Kroko trzymam kciuki za wizytę
Dzisiaj jakiś zlot chyba macie u tych ginów
Dajcie znać co mówili na wizytach
A ja jestem taka śpiąca że nie ogarniam rzeczywistościPrzysypiam co godzinę... Masakra...
Chyba zamiast inki strzelę sobie rozpuszczalną kawusię z mlekiem... No nie jestem w stanie utrzymać powiek w górze
Przepraszam ale nie nadrobię Was dzisiaj, może jak się znowu zdrzemnę to wieczorkiem zaglądnę
Dobranoc KochaneAnia_84, momo1009 lubią tę wiadomość
-
dziewczynki trzymam kciuki za wizyty
Anuska nie jestes sama
ja oprocz tego ze mam mega bol plecow cycki mam wrazenie jakby wazyly tone b=to jeszcze co rusz ruszam broda i tak np zjadlam,.. konserwoego ogorka, cebulke oliwki, suszone pomidorki papryke a nastepnie poprawilam to ciastem ;/
spac moze nie tak bardzo mi sie chce .. bo ciagle wpisuje .. ale z checia bym sie polozyla
dalej bli mie wokolicahc zeber ;/