My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamama trzymam kciuki za Ciebie, abyś odpoczęła i się wyluzowała.
Tamka ja ze śluzem nie pomogę ale jeśli to było jednorazowo to nie stresuj się, może faktycznie to po figlach. I nie czytaj tych internetów.Jeśli masz się denerwować to leć do gina.
konwalia weź tego męża do studni wrzuć jak Ci z takimi tekstami wali.
Nieukowa ja Ci dam takie wysiłki teraz! Uważaj na Was!
staraczka życzę powodzenia w nowym cyklu.
Freja, Lena, Konwalia i Biedroneczka jak wizyty?
Zemraa kuruj się i wskakuj pod kołderkę.
Blondik trzymam kciuki za tatę Twojego. A Ty się kuruj.Nieukowa, Tamka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dziewczynki trzymam kciuki za wizyty
Anuska nie jestes sama
ja oprocz tego ze mam mega bol plecow cycki mam wrazenie jakby wazyly tone b=to jeszcze co rusz ruszam broda i tak np zjadlam,.. konserwoego ogorka, cebulke oliwki, suszone pomidorki papryke a nastepnie poprawilam to ciastem ;/
spac moze nie tak bardzo mi sie chce .. bo ciagle wpisuje .. ale z checia bym sie polozyla
dalej bli mie wokolicahc zeber ;/
No Ty to ewidentnie ciążowo się zachowujesz
A ja zmierzyłam tempkę popołudniu i mam 37,67 no szok
Idę spaćAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Momo ja też świruję już lekko na tym punkcie
Będziemy w jednej sali mierzyły sobie tempki w psychiatryku
Blondik współczuję i wspieram... Oby wszystko było dobrze...
Kroko trzymam kciuki za wizytę
Dzisiaj jakiś zlot chyba macie u tych ginów
Dajcie znać co mówili na wizytach
A ja jestem taka śpiąca że nie ogarniam rzeczywistościPrzysypiam co godzinę... Masakra...
Chyba zamiast inki strzelę sobie rozpuszczalną kawusię z mlekiem... No nie jestem w stanie utrzymać powiek w górze
Przepraszam ale nie nadrobię Was dzisiaj, może jak się znowu zdrzemnę to wieczorkiem zaglądnę
Dobranoc Kochane
Hahaha, i określenie "siostro termometr" nabierze nowego znaczenia
A dziewczyny to nie tylko mają zlot.. Biedro nawet TIR-em jedzie, żeby nas wszystkie inofolikami obdarować
Anusia, nie wiem czy wiesz, ale permanentne zmęczenie jest genialnym objawem ciążyTwoje "dobranoc" o godz. 16.00 wygląda dość obiecująco
Dobranoc
Anuśka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Anuśka wrote:No Ty to ewidentnie ciążowo się zachowujesz
A ja zmierzyłam tempkę popołudniu i mam 37,67 no szok
Idę spać
a Ty z tym Twoim spaniemto wez w dniu @ zrob testa
Anuśka lubi tę wiadomość
-
kochane jestem hmm szału nie ma jedyne co usłyszałam od gina to 15mm pecherzyk na lewym jajniku endo ok hmm najpierw powiedział szłąu nie ma a potem dodał do owulacji jeszcze kilka dni spokojnie moze dobić nawet do 25mm
nie dostałam lutki nie dostałam nic inofolic sie skonczył
dobrze ze ide za tydzien do tego mojego co ciąże mi prowadzil trudno wyskube 40zł i pójde do niego na USG -
biedroneczko czylinajpozniej bedziesz miala 17 dc owulke
skoro pecherzyk rosnie okolo2 mm na dobre
-
A ja siedzę w aucie i zbieram siły żeby odwiedzić ciężarna koleżankę bo przecież nie będę jej smecic o swoich problemach... No nic doopa w kroki i jazda. Ciesze się z nią ale kuzwa jak ja bym też już chciała..
Blindik zdrówka dla taty. Dronka ani nawet trawy nie miał?Maniek
-
Dronka, nie załamuj się! Wiesz w każdym razie że ten skok to nie owu i że trzeba jeszcze podziałać
Blondik ogromnie współczuję, przeżywałam kilka lat temu to samo - tata miał zawał, robili stenta i gdzieś mu się skrzep z tętnicy urwał i poszedł do mózgu... tato miał nie dość że zawał to jeszcze wylew w wieku 50 lat ;/ Doszedł do siebie i prawie nic się nie stało, trochę mu ręka drętwieje czasami ale na początku byłyśmy z mamą przerażone czy dojdzie do siebie...
Musisz wierzyć że będzie dobrze, wspieram i tulę ;(
W końcu kupiłam preteKsta: oto porównanie bladziocha z piątku z porannego moczu i pretesta z dzisiaj sprzed chwili
http://www.tinypic.pl/uq5qyn1sbyum
Znaczy że się nie pospieszyłam z suwaczkiemAnia_84, momo1009, choco, Pati Belgia, Blondik, Krokodylica, Lamama lubią tę wiadomość
-
MANIEK jeśli Twoja cieżarna koleżanka choć jeden cykl starała się o dziecko, to na pewno Cię rozumie
. W każdym razie życzę Ci dużo siły, bo wiem, że w takich sytuacjach łatwo nie jest
Ann witaj w gronie zrytych beretów. Juz wkrótce przekonasz się, że nazwa nie jest przypadkowa
Biedro plus z wizyty taki, że nic niepokojącego się nie dzieje. Ale dobrze, że idziesz jeszcze do drugiego, dobrze mieć informacje z dwóch źródeł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 17:01
ann2224 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
hej kochane od pol godz próbuje nadrobić ale się nie da wiec jeżeli czegos nie doczytałam to przepraszam nigdy nie mam czasu
Ann czesc 3 mam kciuki za was
Freja zycze torbiele poznikaly jak kamfra a faza lutealna się wydłużyła 3mam za to kciuki
Anuska tulciam i zycze zdrowka
Lena 3mam kciuki za dobre wieści
Arienko JUPI JUPI JUPI tak się ciesze i gratuluje
Biedroneczko życze zdrowka i glowa do góry sciskiam
Blondi zycze dużo wytrwalosci tak wiele masz teraz na glowie bidulo a twojemu tatulkowi zycze szybkiego powrotu do zdrowia
KURCZE wreszcie się u nas zazielenilo gratulacje dziewczyny
a u mnie wczoraj bylam u gin i dobre wieści cyst nie ma endometrium ok a na prawym jajniku przodujący pęcherzyk ciekawe co to będzie w następnym cyklu jestem pelna nadziei bo balam się ze te cysty jeszcze sa a tu niespodzianek
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
zgredka wrote:Witaj Ann
a ja oglądam stront o Przybylskiej i wyję, chyba potrzebowałam się wypłakać..*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
nick nieaktualny
-
Maniek dasz rade i oby twoja kolezanka zrozumiala co czujesz a może cie zarazi
tego zycze
Biedra dziewuszki dobrze pisza lepiej isc do zaufanego gin a kase jakos wyczarujesz
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia