My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:Pati cieszę się razem z Wami, to wspaniale, ze brat jest w domku
aaa i co obstawiałyście na temat płci? ja już wiem -
Biedroneczka83 wrote:Pati super ze brat w domku rób mu soczki z pietruszki i kiwi, sok z pkrzywy niech sie wzmocni
Lara dziekuje kochana. A Ty odpoczywaj i wygrzewaj sie w lozeczku. -
Pati Belgia wrote:Biedroneczko chetnie bym mu zrobila taki soczek ale niestety scisla dieta nas trzyma w szponach i wypuscic nie chce i niestety sytowe warzywa odpadaja, listki rowniez:-(
Lara dziekuje kochana. A Ty odpoczywaj i wygrzewaj sie w lozeczku.
hmm to dziwne ale rozumiem moja mama przy chemii silnej własnie to miała "jeść" a właściwie pić na poprawe morfologii ok czekamy z wami i trzymamy kciuki za genetycznego bliżniaka (a wy sie badaliście)???Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Blondik bardzo mi przykro, trzymaj sie. Dobrze ze juz wiedza co mu est, ale dziwi ze dopeiro po 9 dniach
. Moja mam miala wylew i cud, ze w ogole przezyla bo upadla na ulicy na mrozie, dobrze ze ja sasiadka znalazla.
Tato za to mial juz dwa zawaly, ostatnio wstawili mu rozrusznik a pare tyg stent...
A z Przybylska to szok. Ja nei wiedzialam, ze ona chora byla. Mslalam, ze to bardzo szczesliw akobieta, z trojka dzieci, bogatym mezem, piekna, rozchwytywana...a tu takie info dzisiaj, myslslam ze to zart -
Biedroneczka83 wrote:hmm to dziwne ale rozumiem moja mama przy chemii silnej własnie to miała "jeść" a właściwie pić na poprawe morfologii ok czekamy z wami i trzymamy kciuki za genetycznego bliżniaka (a wy sie badaliście)???
-
nie będę Was trzymać w niepewności.. Tymek chyba ma fory u tego na górze, bo okazuje się, ze będzie miał brata
niby sie spodziewaliśmy, ale wiadomo fajnie byłoby mieć córeczkę i móc ubierać inne ciuszki niż zielenie, błękity i inne tego typu..no nic, cieszymy się i tak
aaa i chciałam powiedzieć, że lekarz "połechtał" moją próżność i powiedział, że jestem szczuplutka i nie mam wcale tłuszczu - wie chop co powiedziećAnuśka, Asiula86, Tamka, LaRa, momo1009, Kropka_1, Krokodylica, marnut, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Pati ja mam luzzz w dupie (jak to mówiła kiedyś Nieukowa) zrobiłam test, wyszedł negatyw i po stresie... Teraz wolę @ zobaczyć i pewnie już w piątek się zjawi
Konwalia ja obstawiałam córeczkę -
konwalianka wrote:nie będę Was trzymać w niepewności.. Tymek chyba ma fory u tego na górze, bo okazuje się, ze będzie miał brata
niby sie spodziewaliśmy, ale wiadomo fajnie byłoby mieć córeczkę i móc ubierać inne ciuszki niż zielenie, błękity i inne tego typu..no nic, cieszymy się i tak
aaa i chciałam powiedzieć, że lekarz "połechtał" moją próżność i powiedział, że jestem szczuplutka i nie mam wcale tłuszczu - wie chop co powiedziećkonwalianka lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Anuska chyba oszalalas!!! Ja cie chyba do pionu postawie;-) negatyw ci wyszedl bo za wczesnie zatestowalas. Ponad tydzien przed@. Jeszcze nie znam kobiety, ktorej na tak dlugo przed planowana @ wyszedl pozytywny test. Wiec uszy do gory i testujemy w niedziele razem:-) A potem chwalimy sie i placzemy ze wzruszenia;-)
Będziemy razem płakusiać a czy ze wzruszenia to się jeszcze okaże
Tak czy siak będę wyć na 200%
-
Kropka_1 wrote:Asiula, super z takim wsparciem maminym
długo już sie staracie? Jurro u nas Maz wedruje na badania wiec kciuki za jego zolnierzyki
Kropka, wczoraj zaczął się 3 cykl, ale drugi trwał aż 63 dni i to po wywołaniu duphastonemGeneralnie już od kilku lat wiem, że mam pco. Na wiosnę tego roku moja poprzednia pani doktor skierowała mnie do szpitala na komplet badań. Stąd takie szybkie działania mojego obecnego lekarza. Kiedyś pracował na tamtym oddziale i miałam z nim styczność. Stąd moje ogromne zaufanie do niego. Teraz przyjmuje prywatnie w dwóch przychodniach i w Inviccie. Działa szybko i to mnie cieszy
Nie zapomnę, jak w lutym moja poprzednia lekarka skierowała mnie do szpitala na wspomniane wyżej badania. Ja się cieszyłam, a moja mama i wówczas jeszcze narzeczony dziwili się dlaczego się cieszęAle teraz wiem, że było warto i jesteśmy do przodu jakieś pół roku. A teraz już w ogóle będę pod stałą opieką, więc musi się udać
A jeszcze jakby się udało bliźniaki, to byłabym w 7 niebie
A mamusia zawsze mnie wspiera, jest jak moja przyjaciółka. Mogę jej powiedzieć wszystko
W ogóle moja rodzina jest cudowna. Dzisiaj jak mój brat się dowiedział, gdzie moja mama jedzie ze mną, to niewiele myśląc stwierdził, że jak potrzebna będzie jakaś kasa na in vitro, czy cokolwiek, to możemy na niego liczyć... I właśnie w takich chwilach czuję, jak fajną rodziną jesteśmy. Mimo czasem różnych niesnasek i konfliktów. Jak coś się dzieje, jesteśmy razem
No i już się poryczałam
Kropka_1, Krokodylica lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
konwalianka wrote:
aaa i co obstawiałyście na temat płci? ja już wiem
Obstawiam dziewczynkę
No to nie miałam racjiAle i tak wielkie gratulacje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 20:05
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0