My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena83 wrote:A co to ten infolic?
.
Lena83 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Momo fajny WallE
Inofolic = kwas foliowy + inozytol (wit B8).
Przepłacacie za to ;/ Ja polecam brać osobno foliowy i osobno inozytol, można kupić w aptekach. Jest o połowę taniej (jak nie więcej) a efekt ten sam ...momo1009 lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Momo fajny WallE
Przepłacacie za to ;/ Ja polecam brać osobno foliowy i osobno inozytol, można kupić w aptekach. Jest o połowę taniej (jak nie więcej) a efekt ten sam ... -
Nieukowa wrote:Momo fajny WallE
Przepłacacie za to ;/ Ja polecam brać osobno foliowy i osobno inozytol, można kupić w aptekach. Jest o połowę taniej (jak nie więcej) a efekt ten sam .... Co ja przeszłam, żeby go tu wstawić
Również wielkie dzięki za cenne informacje. Ale jeśli komuś takie kombinowane specyfiki pomagają nawet na zasadzie "efektu placebo", niech bierze. Ja jeszcze nie nabywałam, w przyszłym cyklu będę się głowiła co kupić
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
dziewczyny czy od kregoslupa moga pojawic sie bole przy napinaniu miesni brzucaoraz przy kaszlu pod prawa persia jak zebra tak z boku ..bo ja juz ocipialam.. jak sie poloze prosto to jest ok jak siedze przy kompie , albo chodze to sie pojawi taki bol jak przy naciagnieciu miesni ;/
-
Właśnie Nieukowa o to chciałam spytać, ktoś tu kiedyś pisał że można brać odddzielne suplementy. Czytasz w moich myślach
Nie dodało mi w poprtzedniej wiadomości że chciałam ogłosić wszem i wpbec, iż moja owulacja chyba nadciąga. Boli mnie prawy jajnik. Mam nadzieję ze poczeka z wykluciem mojego jajka do wizyty u gina w środę.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMomo, nie, no następna, która na duchu podupada. I to jeszcze będąc fazie cyklu wskazującej na duże możliwości wpływu na przyszłe macierzyństwo
. Czy to zbiorowa jesienna depresja czy podświadome wołanie o Donga na poprawę nastroju
?
Maniek - jak ja się starałam o dziecko i jechałam na "podziwianie" nowo narodzonego dziecka do mojej koleżanki, to wiadomo jakie emocje temu towarzyszyły. No i odwiedziłam sklep, w końcu z pustymi rękami iść nie wypada. Dla jej synka kupiłam jakieś ogrodniczki i bodziaka i tak mi się smutno zrobiło, że to nie dla mojego...że kupiłam jeszcze malutką czapeczkę i kaftanik i zachowałam dla mojego dziecka. Wiem, że to głupie, ale jak patrzyłam na tego noworodka i pomyślałam o tej czapeczce i kaftaniku schowanych u mnie w torbie, to jakaś nadzieja się we mnie tliła (że może nie teraz, zaraz, już, ale przecież będę miała to dziecko, kupiłam mu już kaftanik
!!!) zamiast wyłącznie żalu i rozgoryczenia. Choć w tej chwili wydaje mi się to głupie, to wtedy bardzo mi pomogło.
Biedronka - czy do Twojego gina można podjechać TIRem? Bo widzę więcej chętnych na ten darmowy specyfik.
-
marnut wrote:Momo, nie, no następna, która na duchu podupada. I to jeszcze będąc fazie cyklu wskazującej na duże możliwości wpływu na przyszłe macierzyństwo
. Czy to zbiorowa jesienna depresja czy podświadome wołanie o Donga na poprawę nastroju
?
Maniek - jak ja się starałam o dziecko i jechałam na "podziwianie" nowo narodzonego dziecka do mojej koleżanki, to wiadomo jakie emocje temu towarzyszyły. No i odwiedziłam sklep, w końcu z pustymi rękami iść nie wypada. Dla jej synka kupiłam jakieś ogrodniczki i bodziaka i tak mi się smutno zrobiło, że to nie dla mojego...że kupiłam jeszcze malutką czapeczkę i kaftanik i zachowałam dla mojego dziecka. Wiem, że to głupie, ale jak patrzyłam na tego noworodka i pomyślałam o tej czapeczce i kaftaniku schowanych u mnie w torbie, to jakaś nadzieja się we mnie tliła (że może nie teraz, zaraz, już, ale przecież będę miała to dziecko, kupiłam mu już kaftanik
!!!) zamiast wyłącznie żalu i rozgoryczenia. Choć w tej chwili wydaje mi się to głupie, to wtedy bardzo mi pomogło.
Biedronka - czy do Twojego gina można podjechać TIRem? Bo widzę więcej chętnych na ten darmowy specyfik.
zeby tylko tyle darmowego infoliku miał
-
marnut wrote:Momo, nie, no następna, która na duchu podupada. I to jeszcze będąc fazie cyklu wskazującej na duże możliwości wpływu na przyszłe macierzyństwo
. Czy to zbiorowa jesienna depresja czy podświadome wołanie o Donga
No chyba jesienna ....
Ja to widząc rano dzis mine mojego W na moje kolejne marudzenia zapytałam wprost "czy ja juz do psychiatry powinnam sie zapisać" ... Nic nie odpowiedział tylko przytulił aczkolwiek brak wyraźnego NIE uznaje za TAK ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
MANIEK wrote:Witam się z wami ciepło.
Nieukowa pilnuj się żeby nie rozwinąć choróbska..
A ja dziś jak ostatnio, humor zesrany,,patrze na ten mój wykres i mam ochotę rzucić monitorem w cholerę...mnie niestety znów fasolkowe rozdanie ominie:(
Maniulek, Ty masz jakoś lekarza teraz na dniach, prawda? to się wszystko wyjaśni, bo faktycznie zagadka ten Twój wykres, ale jak piszą dziewczyny - na pewno się lekami wszystko ładnie ustawi!
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedronka - zapytaj. Bierzemy każdą ilość
.
Lena - jeśli psychiatra zapisze Ci jakieś leki na poprawę nastroju, to też zapytaj czy nie może zapisać ilości hurtowych, bo masz kilka znajomych z forum...
Lena83, MANIEK, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Marnut a czemu my Cie na fejsie nie mamy hmmmmm??????Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:Biedronka - zapytaj. Bierzemy każdą ilość
.
Lena - jeśli psychiatra zapisze Ci jakieś leki na poprawę nastroju, to też zapytaj czy nie może zapisać ilości hurtowych, bo masz kilka znajomych z forum...
Mam Donga
Szkoda że można go brać tylko w pierwszej fazie cyklu
-
Tamka wrote:Maniulek, Ty masz jakoś lekarza teraz na dniach, prawda? to się wszystko wyjaśni, bo faktycznie zagadka ten Twój wykres, ale jak piszą dziewczyny - na pewno się lekami wszystko ładnie ustawi!
nie słońce ja już po lekarzu - byłam w 17dc i na prawym jajniku dużo pęcherzyków i żadnego dominującego. pfffff dupa dupa poprostu.
a do gina mam iść w listopadzie.
No i inozytol zakupiłam (29 zł) mam jeszcze całe op kwasu to akurat mi starczy potem przyjdzie inofolic i będzie git.Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
Maniek