My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kwas foliowy + kompleks witamin, które ponoć w tych magicznie dobranych proporcjach działają cuda. Ja się dałam namówić, takie argumenty to do mnie trafiająLena83 wrote:A co to ten infolic?
.
Lena83 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Momo fajny WallE

Inofolic = kwas foliowy + inozytol (wit B8).
Przepłacacie za to ;/ Ja polecam brać osobno foliowy i osobno inozytol, można kupić w aptekach. Jest o połowę taniej (jak nie więcej) a efekt ten sam ...
momo1009 lubi tę wiadomość
-
ja znalazłam 27zł sam inozytol plus kwas to ok 30zł a za 29 mam inofolik o ile nie uda sie u ginaNieukowa wrote:Momo fajny WallE

Przepłacacie za to ;/ Ja polecam brać osobno foliowy i osobno inozytol, można kupić w aptekach. Jest o połowę taniej (jak nie więcej) a efekt ten sam ...
-
A dziękujęNieukowa wrote:Momo fajny WallE

. Co ja przeszłam, żeby go tu wstawić 
Również wielkie dzięki za cenne informacje. Ale jeśli komuś takie kombinowane specyfiki pomagają nawet na zasadzie "efektu placebo", niech bierze
. Ja jeszcze nie nabywałam, w przyszłym cyklu będę się głowiła co kupić
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
dziewczyny czy od kregoslupa moga pojawic sie bole przy napinaniu miesni brzucaoraz przy kaszlu pod prawa persia jak zebra tak z boku ..bo ja juz ocipialam.. jak sie poloze prosto to jest ok jak siedze przy kompie , albo chodze to sie pojawi taki bol jak przy naciagnieciu miesni ;/
-
Właśnie Nieukowa o to chciałam spytać, ktoś tu kiedyś pisał że można brać odddzielne suplementy. Czytasz w moich myślach

Nie dodało mi w poprtzedniej wiadomości że chciałam ogłosić wszem i wpbec, iż moja owulacja chyba nadciąga. Boli mnie prawy jajnik. Mam nadzieję ze poczeka z wykluciem mojego jajka do wizyty u gina w środę.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMomo, nie, no następna, która na duchu podupada. I to jeszcze będąc fazie cyklu wskazującej na duże możliwości wpływu na przyszłe macierzyństwo
. Czy to zbiorowa jesienna depresja czy podświadome wołanie o Donga na poprawę nastroju
?
Maniek - jak ja się starałam o dziecko i jechałam na "podziwianie" nowo narodzonego dziecka do mojej koleżanki, to wiadomo jakie emocje temu towarzyszyły. No i odwiedziłam sklep, w końcu z pustymi rękami iść nie wypada. Dla jej synka kupiłam jakieś ogrodniczki i bodziaka i tak mi się smutno zrobiło, że to nie dla mojego...że kupiłam jeszcze malutką czapeczkę i kaftanik i zachowałam dla mojego dziecka
. Wiem, że to głupie, ale jak patrzyłam na tego noworodka i pomyślałam o tej czapeczce i kaftaniku schowanych u mnie w torbie, to jakaś nadzieja się we mnie tliła (że może nie teraz, zaraz, już, ale przecież będę miała to dziecko, kupiłam mu już kaftanik
!!!) zamiast wyłącznie żalu i rozgoryczenia. Choć w tej chwili wydaje mi się to głupie, to wtedy bardzo mi pomogło.
Biedronka - czy do Twojego gina można podjechać TIRem? Bo widzę więcej chętnych na ten darmowy specyfik
.
-
a wiesz TIRa pewnie by sie gdzies tam zaparkowałomarnut wrote:Momo, nie, no następna, która na duchu podupada. I to jeszcze będąc fazie cyklu wskazującej na duże możliwości wpływu na przyszłe macierzyństwo
. Czy to zbiorowa jesienna depresja czy podświadome wołanie o Donga na poprawę nastroju
?
Maniek - jak ja się starałam o dziecko i jechałam na "podziwianie" nowo narodzonego dziecka do mojej koleżanki, to wiadomo jakie emocje temu towarzyszyły. No i odwiedziłam sklep, w końcu z pustymi rękami iść nie wypada. Dla jej synka kupiłam jakieś ogrodniczki i bodziaka i tak mi się smutno zrobiło, że to nie dla mojego...że kupiłam jeszcze malutką czapeczkę i kaftanik i zachowałam dla mojego dziecka
. Wiem, że to głupie, ale jak patrzyłam na tego noworodka i pomyślałam o tej czapeczce i kaftaniku schowanych u mnie w torbie, to jakaś nadzieja się we mnie tliła (że może nie teraz, zaraz, już, ale przecież będę miała to dziecko, kupiłam mu już kaftanik
!!!) zamiast wyłącznie żalu i rozgoryczenia. Choć w tej chwili wydaje mi się to głupie, to wtedy bardzo mi pomogło.
Biedronka - czy do Twojego gina można podjechać TIRem? Bo widzę więcej chętnych na ten darmowy specyfik
.
zeby tylko tyle darmowego infoliku miał
-
marnut wrote:Momo, nie, no następna, która na duchu podupada. I to jeszcze będąc fazie cyklu wskazującej na duże możliwości wpływu na przyszłe macierzyństwo
. Czy to zbiorowa jesienna depresja czy podświadome wołanie o Donga
No chyba jesienna ....
Ja to widząc rano dzis mine mojego W na moje kolejne marudzenia zapytałam wprost "czy ja juz do psychiatry powinnam sie zapisać" ... Nic nie odpowiedział tylko przytulił aczkolwiek brak wyraźnego NIE uznaje za TAK ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
MANIEK wrote:Witam się z wami ciepło.
Nieukowa pilnuj się żeby nie rozwinąć choróbska..
A ja dziś jak ostatnio, humor zesrany,,patrze na ten mój wykres i mam ochotę rzucić monitorem w cholerę...mnie niestety znów fasolkowe rozdanie ominie:(
Maniulek, Ty masz jakoś lekarza teraz na dniach, prawda? to się wszystko wyjaśni, bo faktycznie zagadka ten Twój wykres, ale jak piszą dziewczyny - na pewno się lekami wszystko ładnie ustawi!
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedronka - zapytaj. Bierzemy każdą ilość
.
Lena - jeśli psychiatra zapisze Ci jakieś leki na poprawę nastroju, to też zapytaj czy nie może zapisać ilości hurtowych, bo masz kilka znajomych z forum
...
Lena83, MANIEK, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Marnut a czemu my Cie na fejsie nie mamy hmmmmm??????Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ja dziękuję za lekimarnut wrote:Biedronka - zapytaj. Bierzemy każdą ilość
.
Lena - jeśli psychiatra zapisze Ci jakieś leki na poprawę nastroju, to też zapytaj czy nie może zapisać ilości hurtowych, bo masz kilka znajomych z forum
...
Mam Donga
Szkoda że można go brać tylko w pierwszej fazie cyklu
-
Tamka wrote:Maniulek, Ty masz jakoś lekarza teraz na dniach, prawda? to się wszystko wyjaśni, bo faktycznie zagadka ten Twój wykres, ale jak piszą dziewczyny - na pewno się lekami wszystko ładnie ustawi!
nie słońce ja już po lekarzu - byłam w 17dc i na prawym jajniku dużo pęcherzyków i żadnego dominującego. pfffff dupa dupa poprostu.
a do gina mam iść w listopadzie.
No i inozytol zakupiłam (29 zł) mam jeszcze całe op kwasu to akurat mi starczy potem przyjdzie inofolic i będzie git.
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
Maniek