My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Dzień dobry moje kochane Gangsterki:)
I jak się dzisiaj czujemy???
Arienko raz jeszcze GRATULACJE:)
Spiaco.... probuje odespac ale mlody mi na glowe wchodzi tylko co oczy zamknePiotrek juz cuduje zeby go zajac na dluzej. Ale Michal chodzi i mowi mama wstan dzien nie pa
-
konwalianka wrote:godzine mnie nie ma i 4 strony do nadrobienia..
Marmut, ale się uiśmiałam z eakcji męża!
Ariena to oficjalne gratki.. napisałaś, ze małż sie ucieszył, tzn? rozwiń
Dronka, a może to sen proroczy?
smarta - no pocja na osobę niczego sobie:)
macie rację, na dworze zimno jak diabli, ludzie powariowali.. normalnie do przedszkola jadę 10min, dziś droga zajęłam mi niemal 40min! chore to, wszyscy chcą dupska w samochodach grzać
a ja też mam dziś wizytę, jakby co.. może maluch się zlituje i pokarze matce co ma między nogami.. fajne rzeczy mają być w lidlu, to bym coś zakupiła -
konwalianka wrote:powiedzcie/napiszcie mi, jak mozna wydrukować wykres? można go jakoś przełożyć na odf, czy po prostu prt screen?
-
wiecie co? chyba nie dam rady wkleić zdjęcia bo się nie chce mi komórek podłączyć do kompa ale uwierzcie na słowo ze dużo ciemniejsza i to z drugiego sikania
zgredka, LaRa, momo1009, Tamka, Nieukowa, Zemraa, Johnam lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Spiaco.... probuje odespac ale mlody mi na glowe wchodzi tylko co oczy zamkne
Piotrek juz cuduje zeby go zajac na dluzej. Ale Michal chodzi i mowi mama wstan dzien nie pa
-
Biedroneczka83 wrote:tam jet opcja wydrukuj i sie wyświetla w PDF hehe ja drukuje na każą wizyte teraz tez musze te pare pomiarów wydrukowac
a i właśnie, kto mówił o krótkiej fazie lutealnej? właśnie wchodzę, patrzę tam w ustawieniach i widzę, że średni czas fazy lutealnej u mnie to 10 dniniby krótko..ale jakoś się udało..
Lena83 lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:eee. a gdzi dokładnie, bo ciaża mi tez na oczy poszła..
a i właśnie, kto mówił o krótkiej fazie lutealnej? właśnie wchodzę, patrzę tam w ustawieniach i widzę, że średni czas fazy lutealnej u mnie to 10 dniniby krótko..ale jakoś się udało..
-
Biedroneczka83 wrote:wchodzisz w mój wykres (bieżący wykres) i na dole po lewej pod wykrezem piesz wydrukuj wykres
dzięki za pomoc..niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi
-
Konwalijko
niech sie Bozia streści w tym miechu hehehehhe
wiecie co jakoś taki totalnie olany czuje ten cyklnie mam parcia nawet na sex
wczoraj dałam małzowi spokój spisał sie w sobote wiec niech odpocznie i chyba bedzie teraz co 2 dzień dziś , środa piatek a potem niedziela bo jedziemy na weekend do teściów
wiec sobota raczej odpadnie
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Dronka, lubie za pierwszzą część wypowiedzi..
uda się zobaczysz.. przeciez wszystkie tutaj to ustaliłyśmy, a skoro worek z fasolkami już sie wysypał.. to tylko zbierać
choco to możliweWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 09:26
Lena83, Johnam lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Dronka, lubie za pierwszzą część wypowiedzi..
uda się zobaczysz.. przeciez wszystkie tutaj to ustaliłyśmy, a skoro worek z fasolkami już sie wysypał.. to tylko zbierać
choco to możliweLena83, Arienna lubią tę wiadomość
-
alez fantastyczne wiesci!
Wchodzilam tutaj myslac, kurcze tak dawno zielonych kropek nei bylo, czas leci powolutku okropnie i zadnych nowych kropek.
Wchodze i patrze Nieukowa i Arienna na zeilono
SUPER
Pozostalym zycze szybkiego zafasolkowania i wysylam wirusy, najlepiej na tak bazobiawowa ciaze jak ja. Bol piersi chociaz wrocil i to by bylo na tyle
U mnie stres przed piatkiem! Gardlo mnie zaczelo bolecNieukowa, Johnam, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Hello,
Ale fajnie sie robiwrzesień bez fasolek, a październik, coś czuje, bedzie zielony
Dziewczyny z bolącym gardłem - najlepiej zrobic roztwór wody z solą i płukać gardło. Mi wczoraj pomogło, a dzis tez profilaktycznie wyplucze
Miłego słonecznego poniedziałku -
PsotkaKotka wrote:alez fantastyczne wiesci!
Wchodzilam tutaj myslac, kurcze tak dawno zielonych kropek nei bylo, czas leci powolutku okropnie i zadnych nowych kropek.
Wchodze i patrze Nieukowa i Arienna na zeilono
SUPER
Pozostalym zycze szybkiego zafasolkowania i wysylam wirusy, najlepiej na tak bazobiawowa ciaze jak ja. Bol piersi chociaz wrocil i to by bylo na tyle
U mnie stres przed piatkiem! Gardlo mnie zaczelo bolec
tantum verde psikaj albo szałwią płucz gardełko -
LaRa wrote:Hello,
Ale fajnie sie robiwrzesień bez fasolek, a październik, coś czuje, bedzie zielony
Dziewczyny z bolącym gardłem - najlepiej zrobic roztwór wody z solą i płukać gardło. Mi wczoraj pomogło, a dzis tez profilaktycznie wyplucze
Miłego słonecznego poniedziałkunie ma szans tym płukac